2 Eșantioane Gratuite Exclusiv Online
CADOU: Comenzi cu Douglas Beauty Card > 299 lei
LIVRARE GRATUITĂ: Comenzi > 249 lei
Serviciu Gratuit: Ambalare Cadouri

Retur

Vă rugăm să ne informaţi cu privire la decizia de retragere din Contract, prin intermediul modelului de formular de retragere completat, care poate fi downlodat şi de aici: 

Downlodează formular de retragere. 

Pentru a exercita dreptul de revocare trebuie să ne informați de decizia dumneavoastră. Formularul menționat mai sus poate fi transmis de către Client în atenția Douglas la adresa de postă electronică: online@douglas.ro sau prin  fax 0 314 044 054  sau completând formularul de retur de mai jos. 

Douglas va confirma Clientului, fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere în termen de 2 zile lucrătoare.  

Clientul se obligă să returneze produsele către Douglas într-o stare perfectă și impecabilă, nefolosite/netestate, cu sigiliul si ambalajul original, respectiv într-o stare în care produsele pot fi comercializate din nou. Produsele vor fi returnate împreună cu toate accesoriile, eșantioanele/cadourile gratuite, în ambalajul original nedeteriorat la adresa: Polona68 Business Center, Strada Polonă, nr. 68 – 72, recepție 2, etaj 5, sector 1, cod poștal 010494, București, România, împreună cu formularul de retur completat si factura în care ați marcat produsele pe care le returnați.

Retur

Vă rugăm introduceți numerele în câmpul de mai jos.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.