Beauty Party! -15% la cumparaturi* de min.150 RON și -20% la cumparaturi* de min. 220 RON. Profita pana pe 04.12.22, online pe douglas.ro! CLICK AICI

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

Fresh & stylish cu Acqua di Parma Colonia Club

Acqua di Parma continuă tradiția italiană de creare a miresmelor unice, care te încântă într-un mod cu totul deosebit. Acqua di Parma Colonia Club este o interpretare fresh & stylish a parfumului Colonia lansat în 1916. Descoperă eleganța și spiritul de contemporaneitate pe care un gentleman îl poate deține.

Colonia Club pentru bărbații care pun pasiune în tot ceea ce fac

Colecția Colonia Club conține produse de îngrijire și înfrumusețare pentru bărbații care știu ce înseamnă să faci totul din pasiune. Notele de vârf sunt de citrice și mentă, armonizate cu tonuri de lavandă și mușcată. Parfumul se încheie cu arome de vetiver și mosc ce persistă mai mult timp pe piele. Cu Acqua di Parma Colonia Club experimentezi o senzație delicată și energizantă în același timp.

Începe-ți ziua cu produse Acqua di Parma Colonia Club

Cum poți să începi ziua într-un mod perfect? În primul rând, înainte să pleci de acasă, relaxează-te la un duș rapid și folosește un gel de duș Colonia Club cu dublă funcționalitate asupra îngrijirii pielii corpului, dar și a părului. Răsfață-ți apoi simțurile cu aromele unui parfum bărbați Colonia Club. Notele de mușcată și lavandă sunt o adevărată senzație de vitalitate și o readucere aminte a ce înseamnă o colonie rafinată „Made in Italy”. Lasă-te inspirat de produsele Acqua di Parma Colonia Club la Douglas.

Shopping online cu Douglas

Pe magazinul online Douglas.ro faci cumpărături simplu și ușor. Sute de branduri de prestigiu sunt disponibile cu produse variate de makeup, parfumerie și îngrijire. Ai de fiecare dată garanția autenticității și originalității produselor beauty comandate. Adaugă în coș produse de cel puțin 120 lei și îți livrăm coletul fără alte taxe oriunde în țară. În plus, primești două eșantioane gratuite. Bucură-te de frumusețe cu Douglas.

Citeste mai mult Citeste mai putin