Beauty Deal Days: Bucură-te de -20% reducere la achiziții de min. 220RON. Profită până pe 5 feb. CLICK AICI

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

Tribut adus frumuseții florilor: Acqua di Parma Acqua Nobili

Brandul italian Acqua di Parma și-a propus prin gama Acqua Nobili să celebreze frumusețea florilor și să creeze astfel produse beauty delicate și deosebite pentru femeile care apreciază și caută aceste atribute speciale. Accesează Douglas.ro și bucură-te de produsele Acqua di Parma Acqua Nobili.

Acqua Nobili, o colecție specială cu arome florale

Femeile iubesc florile. La asta s-a gândit și Acqua di Parma atunci când a creat colecția Acqua Nobili. Sunt produse cu esențe florale atent selecționate în spiritul purității feminine. Mai mult decât atât, ele promovează stilul creativ, elegant și vesel al brandului italian. Atunci când te gândești la floarea ta preferată ai în minte parfumul unic, culorile pastelate sau anumite sentimente care te copleșesc. O selecție deosebită de produse Acqua di Parma Acqua Nobili este disponibilă la Douglas.

Apa de toaleta Acqua Nobile: un puf și ești în lumea florilor

Ce ai spune dacă ai purta în fiecare zi floarea preferată? Cu produsele Acqua di Parma Acqua Nobili poți sa faci asta într-un mod foarte senzual. Dacă iubești la orice oră mireasma trandafirilor proaspeți, atunci apa de toaletă Acqua Nobile Rosa este special creată pentru tine. Delicatețea și puritatea florilor de magnolie se regăsește cu succes în apa de toaletă Acqua Nobile Magnolia. Un parfum elegant, care îți pune în valoare șarmul feminin. Irisul este cunoscut ca fiind o floare fragilă și cu un miros discret. Întocmai este și apa de toaletă Acqua Nobile Iris, care vine cu un parfum pe cât de subtil, pe atât de aristocratic. Hai pe Douglas.ro să descoperi Acqua di Parma Acqua Nobili.

Este simplu să oferi cadouri cu Douglas

Dacă ai găsit produsul beauty mult dorit pe care vrei să îl oferi cadou unei persoane dragi, să știi că la Douglas poți apela la serviciul gratuit de ambalare cadouri. Cadoul va fi împachetat cu atenție și, în plus, includem o felicitare cu un mesaj de la tine.

Citeste mai mult Citeste mai putin