Beauty Party! -15% la cumparaturi* de min.150 RON și -20% la cumparaturi* de min. 220 RON. Profita pana pe 04.12.22, online pe douglas.ro! CLICK AICI

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

Descoperă eleganța cu Acqua di Parma Gelsomino

Brandul beauty Acqua di Parma înseamnă dăruire italiană în manifestarea și susținerea eleganței în cele mai mici detalii. Toate colecțiile sunt create în acest scop nobil. Astfel, „Made in Italy” este mai mult decât o simplă etichetă de produs. Este o stare de spirit ce te conduce către experiențe aparte. Alege să fii elegantă și frumoasă cu Acqua di Parma Gelsomino.

Colecța Acqua di Parma Gelsomino - Esențe nobile pentru femei spontane

Colecția Acqua di Parma Gelsomino, lansată în anul 2011, este ideală pentru femeile libere, care iubesc spontaneitatea. Prezintă esențe floral-lemnoase, precum iasomie de Calabria, mandarină și note de bază de mosc și cedru, ce pot persista un timp îndelungat pe piele. Bucură-te de o zi întreagă plină de vitalitate și prospețime cu produse Acqua di Parma Gelsomino. Le poți comanda online pe Douglas.ro.

Parfum Acqua Nobile Gelsomino, buchet unic de arome

Iasomia este o floare cu un miros bogat și dulce, având efecte afrosidiace. Mai mult decât atât, parfumul său îți dă o stare de bine, de încredere deplină. Ai nevoie de asta zilnic. Așadar, dacă iubești mirosul de iasomie, poți încerca un parfum Acqua Nobile Gelsomino. Iasomia este acompaniată de note de bergamotă, lămâie și mandarină. În final, vei fi învăluită de un parfum elegant și senzual. Un buchet de arome care sigur te va evidenția într-un mod deosebit. Parfumul Acqua Nobile Gelsomino se poate purta foarte ușor cu mai multe tipuri de ținute, chiar și cu cele mai pretențioase.

Frumusețe și îngrijire la Douglas

Sărbătorește în fiecare zi frumusețea cu Douglas. Peste 250 de branduri premium le poți descoperi pe site. Găsești produse cosmetice profesionale, parfumuri originale, până la soluții complete de îngrijire personală pentru întreaga familie. Comandă online de cel puțin 120 lei și ai livrare gratuită. În cazul în care te răzgândești de alegerile făcute, ți-am pregătit un retur simplu și gratuit.

Citeste mai mult Citeste mai putin