DIOR - În acest sezon festiv, descoperiți magia experienței Dior și oferiți o parte din vis cu o selecție încântătoare de cadouri.

Un parfum intens feminin: Armani My Way

Parfumul de damă Armani My Way, lansat în 2020, te invită să pornești într-o călătorie complet nouă în care să te descoperi pe tine însăți. Este timpul să trăiești întâlniri la intensitate maximă și experiențe autentice, să privești dincolo de orizont. Fii pregătită să cunoști lumea într-un mod cum nu ai mai făcut-o până acum.

My Way - „Sunt ceea ce trăiesc”

Sunt ceea ce trăiesc, acesta este îndemnul pe care orice femeie modernă, independentă și rafinată trebuie să-l adopte cu linia de parfumuri My Way de la Georgio Armani. Încă de la primul puf vei fi pregătită să mergi pe propria ta cale, după propriile tale reguli. Experiențele și întâlnirile, peste care vei da în calea ta, te vor ajuta să te redescoperi și să-ți modelezi un sine unic și puternic. Îți trebuia un imbold să faci asta? Acum îi ai.

Călătorește responsabil cu parfumurile My Way Armani

Esențele aromatice intense My Way Armani sunt într-o sticlă talisman. Capacul albastru ilustrează planeta Pământ, iar inelul auriu este calea ta unică prin care vei face noi descoperiri personale. My Way înseamnă strălucire și buchete ample de arome fascinante culese din întreaga lume, de la floare de portocal din Egipt, iasomie din India până la vanilie din Madagascar. Parfumurile Armani My Way au în componență ingrediente obținute într-un mod responsabil și ecologic, iar sticlele de parfum pot fi reumplute. Crede și acționează pentru un viitor mai bun. Învăluită în sentimente și emoții aparte, cu Armani My Way ești ceea ce trăiești.

Parfumerie de calitate la Douglas

Cumpără online pe Douglas.ro parfumuri de calitate de la branduri de prestigiu. Fie că vrei un parfum original pentru tine, fie că îl vei oferi cadou unei persoane dragi, la Douglas găsești mereu aromele potrivite. Cumpărăturile beauty de minim 120 lei vor fi livrate gratuit oriunde pe teritoriul României.

Citeste mai mult Citeste mai putin