LAB Brands: -20% la o selectie de produse* de ingrijire la achizitii de min. 100 RON. Profita pana pe 2 octombrie. CLICK AICI

Berdoues - Produse de ingrijire

(0)
Închidere filtre
Resetează filtru

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

Berdoues - Redescoperă atingerea naturii

Berdoues este un brand beauty care își are originile în Franța. Misiunea sa este să te ajute să redescoperi frumusețea și atingerea benefică a naturii prin parfumurile și tratamentele de îngrijire corporala inedite pe care le produce. Face acest lucru încă din anul 1902, punând accent pe natură și tot ce are ea mai bun de oferit.

Este simplu să te răsfeți alegând produse naturale de îngrijire Berdoues

Îngrijirea și răsfățarea pielii nu reprezintă un lux, ci o rutină zilnică de care ai nevoie și pe care o poți realiza cu produsele de îngrijire Berdoues. Pielea trebuie curățată, hidratată și parfumată. Ori de câte ori este expusă factorilor externi, precum raze UV, poluare și alte particule atmosferice nocive, pielea ta se resimte prin semne de oboseală, schimbarea culorii sau exfoliere. De aceea, să folosești regulat produse Berdoues înseamnă să previi și să atenuezi aceste efecte neplăcute. Îngrijește-te în mod natural cu Berdoues.

Gama de produse Berdoues: ingrediente naturale pentru o piele curată și fină

Ingredientele din produsele beauty de la Berdoues sunt în mari proporții de origine naturală. Sunt utilizate frecvent formule cu aloe vera sau alte flori și citrice energizante, care să te ajute să obții o piele mai curată și mai fină. Nu sunt utilizați parabeni, sulfați sau coloranți. Produsele Berdoues sunt recomandate tuturor tipurilor de piele, inclusiv piele uscată sau sensibilă. Pe Douglas.ro poți comanda online produse din colecția Berdoues, începând de la exfoliant pentru corp, săpun hidratant, lapte de corp și până la cremă de mâini Berdoues cu 98% ingrediente naturale. Respectă-ți pielea așa cum se cuvine

Alege să dăruiești cu Douglas

Vrei să dăruiești un cadou beauty cuiva drag? Te ajutăm noi cu ambalarea gratuită a cadoului, iar ție îți rămâne doar să alegi din miile de parfumuri și produse cosmetice disponibile pe site. Găsește inspirație la Douglas.

Citeste mai mult Citeste mai putin