- 20% reducere* la produsele cu ingrediente naturale* la achizitii de minimum 100 RON. Profita pana pe 16 octombrie. CLICK AICI

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

Săpun bărbați – primul pas spre o rutină corectă de îngrijire

Igiena personală reprezintă o parte importantă din viața fiecărui bărbat. Este cartea ta de vizită, dar este și una dintre cele mai bune modalități de a rămâne sănătos, alături de alimentație și mișcare în mod regulat. Pentru a avea o igienă corespunzătoare, este necesar să folosești un săpun bun. Intră pe douglas.ro, descoperă gama de săpun bărbați disponibilă și alege-ți preferatul.

Săpunul pentru bărbați – practic și convenabil atunci când călătorești

În cazul în care călătorești des în interes de serviciu sau pur și simplu pentru relaxare și vrei să ai mereu la îndemână produse pentru igienă, e mai practic să optezi pentru un săpun pentru bărbați. Sticlele de gel de duș îți pot îngreuna bagajul, din cauza dimensiunii, așa că e mai simplu să te orientezi spre un săpun. Dacă vrei să bifezi mai multe avantaje, poți alege chiar un săpun 2în1, pe care îl poți folosi pentru a te spăla pe păr. Alege, însă, un săpun pe bază de ingrediente precum glicerină sau uleiuri hidratante, pentru o piele cât mai catifelată și mătăsoasă.

Istoria lungă a săpunului

Săpunul are o istorie foarte lungă, însă nu a fost mereu la fel de accesibil ca astăzi. Acesta a început să fie produs de marile companii, la nivel industrial, abia la sfârșitul secolului al 19-lea. Astăzi există numeroase sortimente de săpunuri, pentru diferite întrebuințări, pe bază de diverse ingrediente. Este unul dintre produsele care au revoluționat societatea și au ușurat, fără doar și poate, viața oamenilor.

Bucură-te de selecția largă de produse de la Douglas

La Douglas găsești întotdeauna o gamă largă de produse de la numeroase branduri. Intră pe douglas.ro și comandă produsele tale favorite, care se află la doar câteva clickuri distanță. Poți opta pentru plata online sau la livrare.

Citeste mai mult Citeste mai putin