-25% reducere la brandurile Missoni, Moschino, Prada, Salvatore Ferragamo, Trussardi, Versace, în perioada 6 – 8 iunie 2020

Cumpara 3 produse Douglas Collection, platesti doar 2!

I. ORGANIZATOR

I.1. Organizatorul campaniei “Cumpara 3 produse Douglas Collection, platesti doar 2!" este S.C. PARFUMERIE DOUGLAS S.R.L., societate comercială română, cu sediul in Strada Polona, 68-72, Etaj 5, Sector 1, Bucuresti, numita in cele ce urmeaza “Organizatorul” si reprezentata de dna Lavinia Ivas, in calitate de Director General.

II. DURATA SI LOCATIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

II.1. Campania se desfasoara intre 29.05.2020 ora 10:00 si 08.06.2020 ora 23:59 in online store, www.douglas.ro.

II.2. Prevederile prezentului Regulament se completeaza cu prevederile Regulamentului pentru cardurile de fidelitate Douglas, in ceea ce priveste produsele achizitionate prin intermediului acestora si prevederile Regulamentului pentru voucherele valorice si pentru cardurile cadou Douglas.

III. DREPTUL DE PARTICIPARE

III.1 Are drept de participare orice persoana fizica si/sau juridica, cu domiciliul sau resedinta, respectiv sediul in Romania, detinator sau nu al unui card de fidelitate Douglas, care achizitioneaza produse participante la Campanie, in perioada mai sus mentionata in limita stocului disponibil pe www.douglas.ro.

III.2. Pentru a putea participa la Campanie, persoanele interesate trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

a) orice persoana, in cazul in care doreste sa beneficieze de produsul cadou, trebuie sa achizitioneze minim 3 produse din Gamele Douglas Collection si/ sau marcile Amber Valetta, Dermacosmetic, One Two Free si SYS in perioada campaniei, necumulabil cu alte reduceri

b) o persoana participanta poate achizitiona produse in valoare de maxim 8.000 (optmii) lei cumulat pe perioada campaniei sau 3 (trei) produse de acelasi fel ( acelasi cod EAN)

III.3. Organizatorul isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a anula participarea oricarei persoane care nu respecta Regulamentul, care este suspectat de frauda, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana, fara a avea obligatia de a o demonstra cu probe.

IV. PRODUSELE IMPLICATE IN CAMPANIE

IV. 1. In campanie participa orice produs, in limita stocului disponibil din gamele Douglas Collection, Amber Valetta, Dermacosmetic, One Two Free si SYS in magazinul online www.douglas.ro.  Promotia nu se aplica produselor care beneficiaza deja de o reducere de pret.

IV. 2. In campanie nu participa voucherele valorice si cardurile cadou Douglas, care sunt considerate mijloace de plata.

IV.3. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

IV.4. Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte de pe www.douglas.ro sau obtinute ca urmare a detinerii unui card de fidelitate Douglas.

V. MODUL DE DESFASURARE

V.1. Achizitiile care contin minim 3 produse din gamele Douglas Collection, Amber Valetta, Dermacosmetic, One Two Free si SYS vor plati doar 2 produse, iar cel de-al 3-lea produs, cel cu pretul cel mai mic, este oferit sub forma de cadou, avand reducere 100% din pretul afisat, in perioada 3-5 aprilie 2020.

V.2. Valoarea produsului oferit sub forma de cadou,cu discount 100% va fi scazuta din valoarea totala a cosului de cumparaturi.  

V.3. Suma produselor cumparate nu va putea depasi 8.000 (optmii) lei cumulate pe perioada campaniei sau 3 (trei) produse de acelasi fel (acelasi cod EAN) pe perioada campaniei.

VI. CONDITII DE RETUR

VI.1. Returnarea produselor achizitionate se va realiza respectand conditiile de retur valabile in reteaua de magazine Douglas.

VI.2. Nu se acorda contravaloarea in bani a cadoului primit.

VI.3. In cazul in care clientul opteaza pentru inlocuirea produsului achizitionat in cadrul Campaniei, noul produs care il inlocuieste nu va mai beneficia de oferta respectiva, cu exceptia situatiei in care el insusi face obiectul unei Campanii sau oferte speciale. Pentru claritate, la momentul inlocuirii, pentru noul produs se aplica pretul valabil la data inlocuirii.

VII. LIMITAREA RASPUNDERII

VII.1. Responsabilitatea utilizarii cardurilor de fidelitate revine exclusiv posesorului.

VII.2. Organizatorul nu isi asuma raspunderea in legatura cu evenimentele care pot conduce la imposibilitatea de utilizare a cardurilor de fidelitate de catre detinatorul acestora.

VII.3. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea la Campanie, cauzate de furnizorul de internet sau conexiunea la internet a persoanei care doreste sa se inscrie. De asemenea, Organizatorului nu i se pot imputa intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale furnizorului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens care pot periclita inscrierea la eveniment in perioada de desfasurare a acestuia.

 

VIII. CHELTUIELI INDIRECTE

VIII.1. Participantilor la campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli indirecte, in sensul Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, astfel cum a fost republicata, cu modificarile ulterioare.

 

IX. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

IX.1. Regulamentul este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, putand fi consultat pe site-ul www.douglas.ro, in sectiunea Regulamente

IX.2. Prin participarea la prezenta Campanie, participantii sunt de acord ca datele lor de identificare sa fie stocate intr-o baza de date la care vor avea acces Organizatorul si dezvoltatorul aplicatiei, acestea putand fi folosite exclusiv pentru activitatile de marketing desfasurate de societatea S.C. Parfumerie Douglas S.R.L si partenerii sai, cu respectarea dispozitiilor legii nr. 679/2016 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. De asemenea, participantii sunt de acord sa primeasca informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Organizator si de la partenerii sai.

IX.3. Conform prevederilor Legii nr. 679/2016, participantii au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, personal sau prin mandatari, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata acestuia. Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile Legii nr. 679/2016, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot solicita, totodata, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

 

X. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

X.1. Organizatorul este exonerat de raspundere in caz de forta majora sau de caz fortuit, potrivit prevederilor art. 1351 Cod Civil.

X.2. Pentru scopul acestui regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin prezentul regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului.

X.3. Daca, din orice motiv, aceasta Campanie nu se poate desfasura conform planificarii datorita unor cauze aflate in afara controlului Organizatorului, fraudei, problemelor tehnice, sau oricaror alte cauze care, in opinia Organizatorului, corup sau afecteaza administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfasurarea corespunzatoare a Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, inceta, modifica sau suspenda Campania. In situatia in care Campania inceteaza din cauza fortei majore, fraudei sau a dificultatilor tehnice inainte de finalul Perioadei Campaniei, se va face un anunt oficial la locatia Campaniei.

 

XI. DISPOZITII FINALE

XI.1. Prin achizitionarea unui produs participant la Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

XI.2. S.C. Parfumerie Douglas S.R.L. isi rezerva dreptul sa modifice prezentul Regulament prin act aditional ori de cate ori este necesar, cu publicarea actului aditional pe site-ul oficial al Organizatorului, respectiv www.douglas.ro si punerea lui la dispozitia clientilor in magazine.

XI.3. Orice reclamatie legata de desfasurarea campaniei va fi adresata in scris Organizatorului la adresa sediului social specificata in prezentul Regulament, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

XI.4. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campanie vor fi solutionate pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, de catre instantele judecatoresti competente.

S.C. Parfumerie Douglas S.R.L.

Director General

Lavinia Ivas

 

Ultimele produse vizualizate