BEAUTY SALE: pana la -60% reducere la o selectie de produse*, in perioada 28 IUNIE - 31 AUGUST, IN MAGAZINE SI ONLINE

FORMULAR DE RETUR

PROCEDURA RETUR

Dreptul de retragere din contract:

« Retragerea din contract » se referă la dreptul dvs legal de a renunta la comandă plasată prin efectuarea unui retur de marfă. Acest aspect este reglementat prin legislația în vigoare, Ordonanța de Urgență nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță. Puteți beneficia de acest drept legal dacă sunt îndeplinite condițiile de returnare pe care le gășiți mai jos:

Returul se poate face în interval de 14 de zile lucrătoare de la dată la care ați intrat în posesia comenzii fără a fi nevoit să justificați decizia de retragere, și este GRATUIT.

În acest caz, va rugăm să urmați pașii de mai jos:

  1. 1. Să ne aduceți la cunoștință  decizia dvs, completând formulatul de retur de mai jos sau care poate fi downlodat şi de aici: Downlodează formular de retragere. În cazul în care optați pentru a downloada formularul, va rugăm să îl trimiteți în atenția echipei Douglas la adresa comenzionline@douglas.ro. Douglas va confirmă Clientului, fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere în termen de 2 zile lucrătoare.
  2. 2. Echipa Douglas va trimite curierul la adresa indicată de dumneavoastră pentru a ridică coletul. În acest caz costul aferent transpontului este GRATUIT. Dacă doriți să trimiteți returul cu un alt serviciu de curierat, curier cu care Douglas nu are relații comerciale, costul de transport va fi suportat de dumneavoastră.
  3. 3. După ajungerea coletului la depozitul Douglas, se va face recepția și se va verifică dacă au fost îndeplinite condițiile de retur de mai jos sau pe care le gășiți stipulate în Termeni și Condiții Douglas.
  4. 4. Odată verificat și acceptat returul se va procesa conform cu decizia dumneavoastră: înlocuire produs sau returnare contravaloare.

Clientul se obligă să returneze produsele către Douglas într-o stare perfectă și impecabilă, nefolosite/netestate, cu sigiliul și ambalajul original, respectiv într-o stare în care produsele pot fi comercializate din nou. Produsele vor fi returnate împreună cu toate accesoriile, eșantioanele/cadourile gratuite, în ambalajul original nedeteriorat la adresa:Calea Rahovei 266-268, Corp 60. Etajul 1, Electromagnetica Business Park, Sector 5, Bucureşti, 050912, împreună cu formularul de retur completat și factură în care ați marcat produsele pe care le returnați.

FORMULAR DE RETUR

Sunt de acord ca Douglas să ramburseze sumele în contul bancar menționat mai jos. Vă rugăm introduceți datele dumneavoastră pentru a face posibilă returnarea banilor.

Introduceţi aceste caractere în următorul câmp de text.
Câmpurile marcate cu * sunt necesare.
Declar ca am luat cunostinta de noile informatii cu privire la protectia datelor si sunt de acord cu acestea.