EXCLUSIV ONLINE Beauty Days: 20% reducere* la peste 17.000 de produse, *cu exceptia Rituals | The Ordinary si a produselor deja reduse, in perioada 14 - 16 aprilie. CLICK AICI

Formular de programare in magazine la sesiuni de machiaj

Regulamentul General Program de fidelitate Douglas Card:

In conformitate cu Legea 677/2001 referitoare la prelucrarea si libera circulatie a datelor personale, aceasta prelucrare de date este inregistrata in Registrul prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 22676. Datele nu vor fi dezvaluite tertilor,fiind protejate de catre S.C. Parfumerie Douglas S.R.L.,conform conditiilor legale.

Completarea si trimiterea acestui formular presupune exprimarea expresa si fara echivoc a consimtamantului Participantului cu privire la prelucrarea datelor personale, in scopul inregistrarii si identificarii ca posesor al cardului de fidelitate Douglas Beauty Card si in scopuri de reclama, marketing si publicitate de catre S.C.Parfumerie Douglas S.R.L. 

Sunt de acord ca informatiile completate in formular sa fie folosite de S.C.Parfumerie Douglas S.R.L.  pentru implementarea programului de fidelitate Douglas Beauty Card, pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei S.C.Parfumerie Douglas S.R.L., pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii, in scop de marketing direct.

Am luat la cunostinta regulamentul de folosire al cardului si sunt de acord cu acesta.

Formular de programare in magazine la sesiuni de machiaj

Selecteaza ora programarii

*ca informatiile completate in formular sa fie folosite pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a S.C.Parfumerie Douglas SRL, pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii, in scop de marketing direct.

Introduceţi aceste caractere în următorul câmp de text.
Câmpurile marcate cu * sunt necesare.
Declar ca am luat cunostinta de noile informatii cu privire la protectia datelor si sunt de acord cu acestea.