Cupio Rubber Base Urban Collection rubber base

Machiaj unghii
Skyscraper
Skyscraper
15 ml

55,00 RON*

3,67 RON* / 1 ml, Pretul include TVA

RO BRANDS

Disponibil online
+ 27 puncte
Adaugă la lista de dorințe
PROMOȚIE: -20% reducere* la peste 17.000 de produse, *cu exceptia Rituals | The Ordinary si a produselor deja reduse. Insereaza codul APPDEAL inainte de finalizarea comenzii. Exclusiv in APP. App Deal Days, in perioada 23-26 martie 2023. CLICK AICI *1
*1 Ofertă validă până la 26/03/23

Cod produs:
1079256
Clasificare:
rubber base
Cele mai vandute baze de oje semipermanente de la Cupio sunt disponibile intr-o noua gama de nuante! Urban Collection include tente de roz, portocaliu, gri si mov, usor laptoase, ce pot fi aplicate atat individual, pe unghiile naturale, cat si ca baze inainte de folosirea altor nuante de oje semipermanente. Denistatea ridicata pe care o au contribuie la consolidarea unghiei, asigurandu-I rezistenta de peste 4 saptamani. Noile culori confera un aspect placut, natural si posibilitatea de a acoperi imperfectiunile unghiei naturale. In plus, modelarea apexului cu aceste baze Rubber se poate face mult mai usor.
Produsul se poate aplica imediat dupa pregatirea standard a unghiei naturale sau dupa aplicarea solutiilor de pregatire (Nail Prep si Nail Bonder). Necesita 2 min de polimerizare in lampa UV sau 30-60 sec in lampa LED.

0 din 0 recenzii

Lasă o recenzie!

Împărtășește părerea ta cu alți clienți.