Descopera brandurile romanesti: Acum cu - 10% reducere*, in perioada 22 - 24 ianuarie 2021
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Dior Bronze Monoi Balm After Sun - balsam dupa plaja

Ingrijire corp
0 Comentariu
DIOR Dior Bronze Monoi Balm After Sun
150 ml Cod articol: 995557
195,00 RON
1,30 RON / 1 ml
In stoc,
Livrare aprox. 1-3 zile lucrătoare. În perioada de reduceri și promoții, termenul de livrare poate fi mai lung decât de obicei.
Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 120 LEI si pentru posesorii Douglas Beauty Card la comenzi mai mari de 90 RON
  • 995557
Descriere

CE ESTE:
 Noul Dior Bronze Monoï Balm calmează pielea încălzită după expunerea la soare, o hidratează și extinde intensitatea bronzului cu până la o lună după ultima expunere la soare.
 Noul Dior Bronze After-sun Care împrospătează și hidratează pielea uscată de soare. Imediat după aplicare, bronzul este înfrumusețat pe termen lung, iar pielea primește aroma delicată a florilor polineziene. Acțiune de calmare: textura ultraproaspată, lejeră și fondantă a Monoï Balm calmează imediat pielea încălzită după expunerea la soare. 
 Acțiune de hidratare: formula sa cu extracte de monoï rehidratează pielea și compensează uscăciunea cauzată de expunerea la soare. Pielea este hidratată, împrospătată și mai suplă.
 Acțiune de prelungire a bronzului: îmbogățit cu un complex de prelungire a bronzului, Dior Bronze Monoï Balm After-sun Care ajută la susținerea și la prelungirea bronzului cu până la o lună după ultima expunere la soare. Pielea este înfrumusețată cu un efect sidefiu luminos, nepăstrând decât ce e mai bun în soare, pentru un bronz auriu și radios.
 
 CE FACE:
 Imediat:
 Pielea este hidratată
 Pielea este calmată
 Pielea este împrospătată
 
 După 28 de zile:
 Bronzul este prelungit cu o lună
 Uscăciunea pielii cauzată de expunerea la soare este diminuată 
 
 CUM SE UTILIZEAZĂ:
 Se aplică din abundență pe față și pe corp după fiecare expunere la soare. Pentru prelungirea bronzului, se repetă aplicarea după ultima expunere la soare.

Tip de piele: piele mixta, Piele sensibila, piele uscata
Proprietate: calmant, hranitor, racoritor
Avantajele noastre pentru dumneavoastră
  • Cumpărături expres
  • Salvaţi datele de utilizator şi setările
  • Vedere de ansamblu a comenzilor, inclusiv informaţii de livrare
  • Gestionaţi abonarea la newsletter
  • Plata securizata prin Romcard