Rose Day: -20% reducere la peste 2500 de produse de machiaj, 21 Iunie, EXCLUSIV ONLINE
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

J'adore Absolu Eau de Parfum - apa parfum

PARFUMERIE FEMEI
0 Comentariu
DIOR J'adore Absolu Eau de Parfum
50 ml Cod articol: 052918
573,00 RON 11,46 RON / 1 ml
75 ml Cod articol: 052920
695,00 RON 9,27 RON / 1 ml
75 ml Cod articol: 052920
695,00 RON
9,27 RON / 1 ml
CADOU pentru tine CADOU Kit compus cu 6 produse travel size (*la achizitii de minim 250 Lei) Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil, în funcție de mecanismele individuale de acordare.*
In stoc,
Livrare aprox. 1-3 zile lucrătoare. În perioada de reduceri și promoții, termenul de livrare poate fi mai lung decât de obicei.
Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 120 LEI si pentru posesorii Douglas Beauty Card la comenzi mai mari de 90 RON
  • 052920
Descriere

CE ESTE: 

 J'adore Absolu este noul nectar floral semnat Dior. Într-o compoziție extrem de bogată, François Demachy combină extracte florale voluptuoase și senzuale. Extractele de Iasomie de Grasse, Iasomie Sambac, Trandafir și magnolie se împletesc cu o prospețime uimitoare: florile au dulceața unui sirop delicios, a unui nectar minunat, natural și senzual.  

 J'adore Absolu este construit în jurul Iasomiei de Grasse, o frumusețe capricioasă, pe care trebuie să știi să o aștepți și să o culegi numai într-un anumit moment al zilei, atunci când e inundată de soare și își eliberează cele mai senzuale accente. 

  

 „Dimineata, Iasomia are accente mai vii, aproape de coacăze. Când e culeasă, dă tot ce are și își arată forță înțepătoare. Seară, când aerul e mai umed și mai răcoros, se deschide din nou și oferă niște senzații extraordinare. Când se strânge recolta, Iasomia își lasă frâu liber și se rotunjește, devenind încă și mai voluptuoasă. Își dezvăluie accentele fructate, ca de caisă. Mi-am dorit să încarnez toată frumusețea acestor chipuri diferite.  

 În această compoziție, mi-am dorit ca Iasomia să strălucească în toată intensitatea sa. Este animalică, fructată, mustește de soare. Învelită în notele de Portocal și de Trandafir dulci ca mierea, căpăta accente mai bogate, demne de un nectar.”  

 François Demachy, Parfumier-Creator al Casei Dior 

  

 CE FACE:  

 Florile din J'adore se transformă în nectar. Îmbibate de soare, extractele (absolus) de magnolie, trandafir de Grasse, iasomie de Grasse și iasomie sambac devin dulci ca mierea și sunt întrețesute într-o compoziție extrem de voluptuoasă și de senzuală. 

 Amfora J'adore absolu este împodobită cu un colier nou, suplu și fluid, asemeni unei bijuterii delicate care dansează la gâtul unei femei, urmându-i toate mișcările. 

  

 CUM SE UTILIZEAZĂ:  

 Pentru un ritual senzorial și o plăcere absolută:  

 1. Se aplică J'adore Beautifying Body Creme. 

 2. Se vaporizează J'adore Absolu pe punctele unde se simte pulsul. 

 3. Se intensifică efectul cu ajutorul J'adore Dry Body Oil. 

Avantajele noastre pentru dumneavoastră
  • Cumpărături expres
  • Salvaţi datele de utilizator şi setările
  • Vedere de ansamblu a comenzilor, inclusiv informaţii de livrare
  • Gestionaţi abonarea la newsletter
  • Plata securizata prin Romcard