Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Poison Girl Eau de Toilette Roller Pearl - apa toaleta

PARFUMERIE FEMEI
0 Comentariu
20 ml Cod articol: 993087
175,20 RON
8,76 RON / 1 ml
Ofertă
In stoc,
Livrare aprox. 1-3 zile lucrătoare. În perioada de reduceri și promoții, termenul de livrare poate fi mai lung decât de obicei.
Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 120 RON si pentru posesorii Douglas Beauty Card la comenzi mai mari de 90 RON
PROMOȚIE:

EXCLUSIV ONLINE: Happy Tuesday: -20% reducere la peste 17000 de produse*, cu exceptia brandurilor Rituals | The Ordinary, necumulabila cu alte promotii

*1
*1Ofertă validă până la08/12/2021
  • 993087
Descriere

oison Girl Eau de Toilette este disponibil într-un nou flacon roller-pearl (flacon cu bilă). Discret și elegant, acest flacon de sticlă este dotat cu o bilă delicată care permite un gest de parfumare nou, ușor și intuitiv.
 
 Pe lângă momentul obișnuit al parfumării, pentru retușuri sau în călătorie, Poison Girl Eau de Toilette Roller-Pearl are frumusețea unei bijuterii. 
 
 APLICARE PRECISĂ ȘI CONTROLATĂ: Bila de sticlă eliberează doză ideală de parfum în zona dorită, fără să se piardă nimic. 
 ATINGERE MĂTĂSOASĂ: O textură fondantă și senzuală, ultralejera și proaspătă.
 UȘOR DE PURTAT: format de 20 ml adaptat pentru călătorii, într-un flacon perfect ermetic datorită dopului înșurubat. 
 
 Poison Girl Eau de Toilette este o compoziție nouă, plină de viață, care învăluie simțurile alăturând îndrăzneț ingrediente aflate în contrast. 
 Un duet glacial de portocale suculente, cu accente complementare, urmate de note de flori senzuale ce creează o ambianță cald/rece impetuoasă. În final, nelipsite din semnătura Poison Girl, care creează dependența, notele de boabe de Tonka și de Vanilie învăluie senzual cu mângâierea lor dulce-amăruie.
 
 „Poison Girl Eau de Toilette își joacă bine atuurile. Este o compoziție tulburătoare, care își păstrează farmecul blând, emanând un suflu cald și rece.”
 François Demachy, Parfumier-Creator al Casei Dior

Avantajele noastre pentru dumneavoastră
  • Cumpărături expres
  • Salvaţi datele de utilizator şi setările
  • Date personale a comenzilor, inclusiv informaţii de livrare
  • Gestionaţi abonarea la newsletter
  • Plata securizata prin Romcard