Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Rouge Dior Contour Nude - contur

BUZE
0 Comentariu
DIOR Rouge Dior Contour Nude
1.2 g Cod articol: 700154
137,00 RON
114,17 RON / 1 g
In stoc,
Livrare aprox. 1-3 zile lucrătoare. În perioada de reduceri și promoții, termenul de livrare poate fi mai lung decât de obicei.
Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 190 RON si pentru posesorii Douglas Beauty Card la comenzi mai mari de 90 RON
PROMOȚIE:

Cadou Lip Duo Double Shade la achizitii de minim 200 lei, selecteaza cadoul în coşul de cumpărături

*1
*1Ofertă validă până la06/07/2020
  • 700154
  • Creion contur buze
  • creion buze
Descriere

CE ESTE:
 Când folosesc Rouge Dior, cu formula sa ce oferă 16 ore de confort*, femeile se simț bine, indiferent de  culoare și de efectul ales, satinat sau mat. 
 
 O paletă largă de culori care conține nuanțe iconice de roșu, de corai vibrant, de roz pasional, de lemn de trandafir romantic, precum și creații mate extreme și surprinzătoare. 
 
 Rouge Dior, un obiect splendid, este disponibil acum într-un înveliș couture metalic cu închidere elegantă. Interiorul fiecărui capac este colorat în nuanța Rouge 999, semnătura extravagantă și voluptuoasă a Casei.
 
 *Auto-notare, 60 de femei 
 
 CE FACE:
 Prin formula de îngrijire voluptuoasă, Rouge Dior oferă confort timp de 16 ore*, fără să usuce buzele, fără să formeze striații, atât în versiunea mată, cât și în cea satinata. Îmbogățită cu unt de mango natural, cu proprietăți de hidratare, cu areolat samphira pentru o acțiune revigorantă, **cu sfere de acid hialuronic pentru efectul de umplere, cu Decox pentru un efect de volum la suprafață și cu Lipexel™ pentru o acțiune de refacere a lipidelor.
 *Auto-notare, 60 de femei 
 **Test în vitro 
 
 CUM SE UTILIZEAZĂ:
 Se aplică mai întâi Dior Contour pentru redesenarea buzelor. Pentru un rezultat impecabil și omogen, se aplică apoi rujul cu ajutorul accesoriului Backstage Lip Brush, dinspre mijlocul buzelor spre exterior. Pentru un efect cromatic mai intens, se aplică rujul direct pe buze.

Avantajele noastre pentru dumneavoastră
  • Cumpărături expres
  • Salvaţi datele de utilizator şi setările
  • Vedere de ansamblu a comenzilor, inclusiv informaţii de livrare
  • Gestionaţi abonarea la newsletter
  • Plata securizata prin Romcard