Expert Wipes Servetele Dezinfectante servetele antibacteriene

Ingrijire corp
1 buc.

7,00 RON*

Disponibil online
+ 3 puncte
Adaugă la lista de dorințe
PROMOȚIE: -20% reducere* la peste 17.000 de produse, *cu exceptia Rituals | The Ordinary si a produselor deja reduse. Insereaza codul APPDEAL inainte de finalizarea comenzii. Exclusiv in APP. App Deal Days, in perioada 23-26 martie 2023. CLICK AICI *1
*1 Ofertă validă până la 26/03/23

Cod produs:
042726
Clasificare:
servetele antibacteriene
Servetelele umede Expert Wipes contin o solutie dezinfectanta, fara alcool, gata de folosire, recomandata pentru orice tip de suprafata, inclusiv pentru suprafetele delicate si opacizante, sensibile la atacul chimic al solutiilor cu baza alcoolica.Este o solutie ideala pentru dezinfectarea rapida, cu efect maxim asupra suprafetelor, scaunelor de tratament, suprafetelor unitatilor dentare, pieselor de mana (turbina, contraunghi, piesa dreapta), brate de sustinere a lampilor, instrumente stomatologice de otel, aluminiu, cupru, silicon sau cauciuc, suprafete de lucru.Solutia are proprietati detergente, dezinfectante si dezodorizante, fara aldehide, cu spectru larg de actiune bactericida, creat in functie de reglementarile normelor europene privind dezinfectia.
Stergeti cu servetelul umed suprafata care trebuie dezinfectata in asa fel incat suprafata sa ramana umeda. Se lasa sa actioneze timp de 5 minute. Se folosesc atatea servetele cat este nevoie. Nu necesita clatire.

0 din 0 recenzii

Lasă o recenzie!

Împărtășește părerea ta cu alți clienți.