Helena Rubinstein Powercell Skinmunity Serum ser

Ingrijire ten
Adaugă la lista de dorințe

Cod produs:
957089
Anti-age:
20+
Clasificare:
ser
Consistenta:
ser
Produs premiat:
fara acetona, fara alergeni, fara amoniac, fara comedogen, fara ftalati, fara gluten, fara lactoza, fara microplastic, fara miros, fara paraben, fara parafina, fara pigmenti si coloranti, fara silicon, fara sulfati, fara urme de nuci, pentru pielea sensibila
Proprietate:
anti-poluare, anti imbatranire, consolidarea, de lunga durata
Tip piele:
toate tipurile de piele
Helena Rubinstein a atins un nou nivel in cadrul protejarii pielii cu crearea unei tehnologii speciale dezvoltate pentru gama POWERCELL, capabila sa inarmeze si sa protejeze pielea cu puterea Celulelor Vegetale Native.Laboratoarele Helena Rubinstein merg mai departe in protejarea pielii cu serumul reparator Powercell Skinmunity care:ARMEAZA: Cu Celule Vegetale Native pentru protejarea pieliiAPARA: Prin Complexul Defense pentru apararea exterioara, optimizata si echilibrata, a pielii.Rugozitatile sunt netezite, pielea devine mai rezistenta cu un aspect stralucitor si sanatos si cu o senzatie intensa de comfort.
Se aplica pe fata dimineata si seara, de la mandibula spre tample, apoi din centrul fetei spre contururi. Aplicati pe frunte si pe barbie simultan, asezand palmele pe orizontala. Cand aplicati pe gat, alternati mainile. Repetati procesul de doua ori.

0 din 0 recenzii

Lasă o recenzie!

Împărtășește părerea ta cu alți clienți.