(2)

NN Cosmetics Crema Hidratanta Matifianta crema fata

Ingrijire ten
60 ml

117,00 RON*

1,95 RON* / 1 ml, Pretul include TVA

RO BRANDS

Disponibil online
+ 58 puncte
Adaugă la lista de dorințe

Cod produs:
775489
Clasificare:
crema fata
Aceasta crema hidratanta, placut matifianta, a fost conceputa special pentru tenul mixt si gras, alegandu-se cu atentie din natura cele mai potrivite ingrediente. Uleiul de chimen negru, sucul de aloe vera si extractul de castravete sunt doar cateva dintre ele.

2 din 2 recenzii

4.5 din 5 stele


50%

50%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășește părerea ta cu alți clienți.

Excelent

Foarte bine

Bun

acceptabilă

nesatisfăcător

Cele mai recente
Cele mai recente Cele mai cotate

achiziția nu a fost încă verificată

February 11, 2021 09:08

Potrivită pentru ten mixt

Am tenul uscat și gras în același timp, nu orice crema mi se potrivește, îmi trebuie ceva care nu e gras, dar totuși hidratează în același timp. Asta face crema asta, e foarte ușoară, nu e grasă, și hidratează perfect în același timp. După ce o folosesc zona T care e mai problematică nu lucește. Scad o steluță pentru că are un parfum foarte puternic, miroase bine, dar puțin prea puternic. Dacă nu îți plac produsele de față care sunt parfumate atunci asta nu e pentru tine. În rest, își face treaba perfect!

achiziția nu a fost încă verificată

October 8, 2020 16:14

de la ”nu ma dau eu cu cremă” la tabiet zilnic

am tenul uscat dar uleios, astfel că, mai ales vara, am mereu fața lucioasă. adică aveam. Am primit cadou o cremă NN cu brusture, pe care îmi venea să o gust de bine ce miroase. Apoi am aflat de aceasta, matifiantă, de care nu mă mai despart și mi-o tot cumpăr fiindcă îi ador textura și fiindcă îmi place de mine în orice oglindă.