Politica de confidențialitate

Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal

1. Cine suntem
Parfumerie Douglas SRL este o companie înregistrată in Romania având ca obiectiv comerțul cu amănuntul a produselor cosmetice și de parfumerie.
2. Date personale pe care le prelucrăm
Parfumerie Douglas SRL este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:
• Nume și prenume
• E-mail
• Număr de telefon
• Număr de telefon
• Adresă de facturare
• Adresă de livrare
• Informații cont Facebook
• Comportament online
• Număr de comandă
• Număr de factură
• Cod produse
• Denumire produse
• Cantitate
• Nume prenume titular cont IBAN
• Cont IBAN
• Banca
3. De ce avem nevoie de ele
Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

În temeiul îndeplinirii clauzelor din Termeni & Condiții, gestiunea contului de client Douglas:
• Nume și prenume – pentru a vă putea contacta
• E-mail – pentru a vă putea trimite informații despre comenzi
• Număr de telefon – pentru a vă putea trimite SMS când pleacă o comandă
• Adresa de facturare și adresa de livrare – pentru a vă putea emite facturile și pentru a vă putea livra comenzile
• Informații cont Facebook – dacă doriți să vă creați contul Douglas folosind informațiile din contul dvs Facebook
• Număr de comandă – pentru a putea identifica comanda dvs
• Număr de factură – generat automat de către sistem
• Cod produse – codul produselor aflate pe factură
• Denumire produse – denumirea produselor aflate pe factură
În interesul nostru legitim de a vă putea oferi online serviciul de retur și conform legii avem nevoie să vă prelucrăm următoarele date cu caracter personal
• Nume și prenume – pentru a vă putea contacta
• Număr de comandă – pentru a putea identifica comanda dvs
• Număr de factură – pentru a putea identifica comanda dvs
• E-mail – pentru a vă putea trimite informații despre retur
• Număr de telefon – pentru a vă putea contacta dacă sunt probleme de lămurit referitoare la retur
• Adresa din documentul de identitate – obligatorie pentru livrarea banilor la retur
• Cod produse – codul produselor pentru retur
• Denumirea produselor – denumirea produselor pentru retur
• Cantitatea produselor – cantitatea produselor pentru retur
• Motivul returului – opțional, pentru a înțelege mai bine cauza returului
• Nume prenume titular cont IBAN – necesar pentru a efectua plata
• Cont IBAN – necesar pentru a efectua plata
• Banca - necesar pentru a efectua plata

În interesul nostru legitim de a vă oferi asistență personalizată dorim să prelucrăm următoarele date cu caracter personal pentru a vă putea oferi serviciul de chat prin intermediul partenerului TAWK.TO
• Adresa IP – avem nevoie de această informație pentru a vă putea identifica drept utilizator unic.
• Istoria navigării pe site-ul douglas.ro – avem nevoie de această informație pentru a ști ce pagini ați parcurs deja până în momentul în care solicitați asistență.
• Referral-ul (adresa web de unde ați intrat pe paginile douglas.ro) – avem nevoie de această informație pentru a ști dacă ați intrat pe site-ul web din vreun banner al vreunei campanii, știind astfel să vă oferim asistență personalizată.
Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal pentru a vă trimite newsletter-ul nostru
• Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal.
• E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul.
Comportament online
• Istoria navigării – partajăm aceste informații cu partenerii noștri pentru a vă putea livra reclame personalizate. Mai multe informații regăsiți în pagina noastră de cookie-uri la [link]
4. Ce facem cu ele
Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în cadrul companiei Parfumerie Douglas SRL situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc la Romcard care se află în România.
Datele dvs cu caracter personal pentru newsletter vor fi încărcate la MAPP Digital Germany GMBH, care va acționa ca un împuternicit pentru Parfumerie Douglas SRL. MAPP operează livrarea newsletter-ului nostru. Politica lor de confidențialitate poate fi consultata aici .
Datele dvs cu caracter personal pentru folosirea serviciului Tawk.to sunt încărcate în sistemele tawk.to. Informații despre modul în care Tawk.to prelucrează datele cu caracter personal regăsiți aici .
Datele dvs cu caracter personal pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagină.

5. Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Pentru cont vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a contului până când veți decide să îl închideți. Datele din facturi și comenzi vor fi păstrate zece ani conform codului fiscal în vigoare.

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil. 

Pentru serviciul de chat Tawk.to păstrăm datele timp de 60 de zile după care ele sunt anonimizate de către operatorii noștri.
Pentru istoria navigării datele dumneavoastră cu caracter personal sunt păstrate doar pe durata de viață a cookie-ului. Durata de viață a fiecărui cookie se regăsește la [cookie_page]
6. Care sunt drepturile dvs?
Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați la dpo@douglas.ro
Dacă doriți să înaintați o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail dpo@douglas.ro . Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.
De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.