-15% REDUCERE la comenzi de 350 Lei

REGULAMENT OFICIAL AL CAMPANIEI „-20% reducere la o selectie de produse de ingrijire”

I. ORGANIZATOR

I.1. Organizatorul campaniei „-20% reducere pentru o selectie de produse pentru ingrijire” este S.C. PARFUMERIE DOUGLAS S.R.L., societate comercială română, cu sediul in Strada Polonă, nr. 68, recepție 2, etaj 5, Sector 1 | 010494 București, numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”si reprezentata de dna Lavinia Ivas, in calitate de Director General.

II. DURATA SI LOCATIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

1.1. Campania se desfasoara intre 11.05.2020 ora 10.00 si 2.06.2020 ora 23.00, exclusiv in magazinul online www.douglas.ro.

1.2. Prevederile prezentului Regulament se completeaza cu prevederile Regulamentului pentru cardurile de fidelitate Douglas, in ceea ce priveste produsele achizitionate prin intermediului acestora si prevederile Regulamentului pentru voucherele valorice si pentru cardurile cadou Douglas.

III. DREPTUL DE PARTICIPARE

1.1 Are drept de participare orice persoana fizica si/sau juridica, cu domiciliul sau resedinta, respectiv sediul in Romania care achizitioneaza produse participante la Campanie, in perioada mai sus mentionata in limita stocului disponibil pe www.douglas.ro, si care respecta prezenta Regulament

1.2. Organizatorul isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a anula participarea oricarei persoane care nu respecta Regulamentul, care este suspectat de frauda, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana, fara a avea obligatia de a o demonstra cu probe.

IV. PRODUSELE IMPLICATE IN CAMPANIE

1. 1. In campanie participa toate referintele mentionate in Anexa 1 si disponibile pe www.douglas.ro

1.2. Promotia nu se aplica produselor aflate in alte campanii promotionale sau care au deja pret redus.

1.3 Reducerea se aplica in limita stocului disponibil pe www.douglas.ro si a limitarilor din acest Regulament.

 

V. LIMITARI

V.1. O persoana care achizitioneaza produse de ingrijire mentionate in Anexa 1, poate beneficia de o reducere de 20% daca respecta cumulativ urmatoarele conditii:

a)     Pe perioada Campaniei poate sa achizitioneze produse participante in Campanie in valoare de maxim 8000 de lei. In cazul in care o persoana achizitioneaza produse participante la Campanie a caror valoare depaseste suma de 8000 de lei dupa aplicarea discounturilor din Campanie, pentru produsele a caror valoare depaseste suma de 8000 de lei nu se va aplica nici un discount.

b)    Pe perioada Campaniei poate sa achizitioneze un numar maxim de 15 produse participante in Campanie

c)     Pe perioada Campaniei poate sa achizitioneze un numar de maxim 3 bucati din acelasi produs (prin acelasi produs se intelege produs identic - cu cod de bare identic)

VI. ALTE DETALII ALE CAMPANIEI

VI. 1. In Campanie nu participa voucherele valorice si cardurile cadou Douglas, care sunt considerate mijloace de plata.

VII.1. Ofertele nu se cumuleaza cu alte oferte din magazinul www.douglas.ro sau cu reducerile obtinute ca urmare a detinerii unui card de fidelitate Douglas Beauty Card.

 

VIII. MODUL DE DESFASURARE

VIII.1. Reducerea de 20% se aplica direct in cosul de cumparaturi.

Reducerea nu se aplica produselor care beneficiaza deja de o reducere de pret si nu este aplicabila achizitiilor de vouchere valorice sau carduri cadou.

IX. CONDITII DE RETUR

IX.1 Returnarea produselor achizitionate se va realiza respectand conditiile de retur mentionate in sectiunea RETUR, disponibile pe site-ul douglas.ro.

IX.2.  In cazul unui retur, nu se acorda contravaloarea in bani a reducerii acordate.

IX.3. In cazul in care clientul opteaza pentru inlocuirea produsului achizitionat in cadrul Campaniei, noul produs care il inlocuieste nu va mai beneficia de oferta respectiva, cu exceptia situatiei in care el insusi face obiectul unei Campanii sau oferte speciale. Pentru claritate, la momentul inlocuirii, pentru noul produs se aplica pretul valabil la data inlocuirii.

X. LIMITAREA RASPUNDERII

X.1. Responsabilitatea utilizarii cardurilor de fidelitate Douglas Beauty Card revine exclusiv posesorului.

X.2. Organizatorul nu isi asuma raspunderea in legatura cu evenimentele care pot conduce la imposibilitatea de utilizare a cardurilor de fidelitate de catre detinatorul acestora.

X.3. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea la Campanie, cauzate de furnizorul de internet sau conexiunea la internet a persoanei care doreste sa se inscrie. De asemenea, Organizatorului nu i se pot imputa intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale furnizorului de internet sau blocarea accesului la magazinul online douglas.ro datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens, sau orice alte disfunctionalitati ale magazinului online care pot periclita participarea la Campanie in perioada de desfasurare a acesteia.

XI. CHELTUIELI INDIRECTE

XI.1. Participantilor la campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli indirecte, in sensul Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, astfel cum a fost republicata, cu modificarile ulterioare.

XII. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

XII.1. Regulamentul este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, putand fi consultat in incinta tuturor magazinelor Douglas sau pe site-ul www.douglas.ro.

XII.2. Prin participarea la prezenta Campanie, participantii sunt de acord ca datele lor de identificare sa fie stocate intr-o baza de date la care vor avea acces Organizatorul si dezvoltatorul aplicatiei, acestea putand fi folosite exclusiv pentru activitatile de marketing desfasurate de societatea S.C. Parfumerie Douglas S.R.L si partenerii sai, cu respectarea dispozitiilor legii nr. 679/2016 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. De asemenea, participantii sunt de acord sa primeasca informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Organizator si de la partenerii sai.

XII.3. Conform prevederilor Legii nr. 679/2016, participantii au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, personal sau prin mandatari, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata acestuia. Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile Legii nr. 679/2016, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot solicita, totodata, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

XIII. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

XIII.1. Organizatorul este exonerat de raspundere in caz de forta majora sau de caz fortuit, potrivit prevederilor art. 1351 Cod Civil.

XIII.2. Pentru scopul acestui regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin prezentul regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului.

XIII.3. Daca, din orice motiv, aceasta Campanie nu se poate desfasura conform planificarii datorita unor cauze aflate in afara controlului Organizatorului, fraudei, problemelor tehnice, sau oricaror alte cauze care, in opinia Organizatorului, corup sau afecteaza administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfasurarea corespunzatoare a Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, inceta, modifica sau suspenda Campania. In situatia in care Campania inceteaza din cauza fortei majore, fraudei sau a dificultatilor tehnice inainte de finalul Perioadei Campaniei, se va face un anunt oficial la locatia Campaniei.

XIV. DISPOZITII FINALE

XIV.1. Prin achizitionarea unui produs participant la Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

XIV.2. S.C. Parfumerie Douglas S.R.L. isi rezerva dreptul sa modifice prezentul Regulament prin act aditional ori de cate ori este necesar, cu publicarea actului aditional pe site-ul oficial al Organizatorului, respectiv pe www.douglas.ro si punerea lui la dispozitia clientilor in magazine.

XIV.3. Orice reclamatie legata de desfasurarea campaniei va fi adresata in scris Organizatorului la adresa sediului social specificata in prezentul Regulament, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

XIV.4. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campanie vor fi solutionate pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, de catre instantele judecatoresti competente.

S.C. Parfumerie Douglas S.R.L.

Director General

Lavinia Ivas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANEXA 1

 

SELECTIE PRODUSE INGRIJIRE

           

Brand

Linie

Denumire

Gramaj

Ambalaj

EAN

BIOTHERM

AQUASOURCE

SPRING BEAUTY MILK

200

ML

3614272044715

BIOTHERM

AQUASOURCE

FACE HYDRATION CRACKER

1

ST

3614272400153

BIOTHERM

AQUASOURCE

AQS GEL PNM

125

ML

3614272375499

BIOTHERM

AQUASOURCE

AQUA PURE SUPER HYDRATOR

50

ML

3614272537330

BIOTHERM

AQUASOURCE

AQUA GLOW SUPER HYDRATOR

50

ML

3614272537385

BIOTHERM

AQUASOURCE

AQS CONCENTRATE PLUMP 50ML MV

50

ML

3614272537439

BIOTHERM

AQUASOURCE

AQS GEL PNM

30

ML

3614272522350

BIOTHERM

AQUASOURCE

AQUASOURCE NS FLUIDE D.PS

50

ML

3605540491492

BIOTHERM

AQUASOURCE

AQUASOURCE KIT

1

ST

3614272783645

BIOTHERM

AQUASOURCE

AQUASOURCE SKIN PERFECTION

50

ML

3605540574904

BIOTHERM

AQUASOURCE

AQUASOURCE CREME PS

30

ML

3605540640548

BIOTHERM

AQUASOURCE

BAUME PS

50

ML

3605540682173

BIOTHERM

AQUASOURCE

AQUASOURCE NUIT

50

ML

3605540783351

BIOTHERM

AQUASOURCE

AQUASOURCE DEEP SERUM

50

ML

3605540873854

BIOTHERM

AQUASOURCE

AQS BB CREAM PEAU CLAIRE

30

ML

3605540853764

BIOTHERM

AQUASOURCE

AQS BB CREAM PEAU FONCÉE

30

ML

3605540854600

BIOTHERM

AQUASOURCE

COCOON PNS POT

50

ML

3605540939895

BIOTHERM

AQUASOURCE

CREMA PS

30

ML

3614270355769

BIOTHERM

AQUASOURCE

CREME PNM

30

ML

3614270355752

BIOTHERM

AQUASOURCE

AQUASOURCE NIGHT SPA

50

ML

3614270870026

BIOTHERM

AQUASOURCE

TOTAL EYE REVITALIZER

15

ML

3614270129681

BIOTHERM

AQUASOURCE

AQUASOURCE GEL PNM

50

ML

3614270366208

BIOTHERM

AQUASOURCE

AQUASOURCE CREME PNM

50

ML

3614270366215

BIOTHERM

AQUASOURCE

AQUASOURCE CREME PS

50

ML

3614270366222

BIOTHERM

AQUASOURCE

AQUASOURCE AIR CREAM

50

ML

3614271288035

BIOTHERM

AQUASOURCE

AQS EVERPLUMP

50

ML

3614271483201

BIOTHERM

AQUASOURCE

EVERPLUMP NIGHT

75

ML

4935421643849

BIOTHERM

AQUASOURCE

EVERPLUMP

30

ML

3614271732866

BIOTHERM

AQUASOURCE

CREME PS TUBE

30

ML

3614270659768

BIOTHERM

AQUASOURCE

GEL PNM TUBE

30

ML

3614270659805

BIOTHERM

AQUASOURCE

AQS GEL PNM R18

50

ML

3614272016316

BIOTHERM

AQUASOURCE

AQS SERUM BIPHASE

50

ML

3614272023710

BIOTHERM

BIOSOURCE

BIOSOURCE LOT.TONIFIANTE PNM

200

ML

3367729008418

BIOTHERM

BIOSOURCE

BIOSLAIT DEMAQ PNM RE

200

ML

3614271256171

BIOTHERM

BIOSOURCE

BIOS LAIT DEMAQ PS RE

200

ML

3614271256195

BIOTHERM

BIOSOURCE

BIOS LOT TON PNM RENO

200

ML

3614271256157

BIOTHERM

BIOSOURCE

BIOS LOT ADOUC PSRENO

200

ML

3614271256164

BIOTHERM

BIOSOURCE

BIOS EAU MIC TTP REN

200

ML

3614271256201

BIOTHERM

PURE.FECT SKIN

BIOPUR SOIN HYDRA FL/P

50

ML

3605540786994

BIOTHERM

PURE.FECT SKIN

GEL NETTOYANT

125

ML

3605540787489

BIOTHERM

PURE.FECT SKIN

LOTION

200

ML

3614271256218

BIOTHERM

MULTI RECHARGE

MULTI RECHARGE PS SPF15

50

ML

3605540182260

BIOTHERM

MULTI RECHARGE

MULTI RECHARGE FLUIDE D.

50

ML

3605540490891

BIOTHERM

LAIT RITUAL

LAIT CORPOREL LA BRUME

150

ML

3614272084698

BIOTHERM

LAIT RITUAL

LAIT CORPOREL

200

ML

3367729023916

BIOTHERM

LAIT RITUAL

LAIT CORPOREL SET

1

ST

3614272783584

BIOTHERM

LAIT RITUAL

LAIT DE DOUCHE

200

ML

3605540501214

BIOTHERM

LAIT RITUAL

BEURRE DE LEVRES

13

ML

3605540569542

BIOTHERM

LAIT RITUAL

LAIT CORPOREL

400

ML

3614271774675

BIOTHERM

ANTI-CELLULITE

BIOVERGETURES

150

ML

3367729008128

BIOTHERM

ANTI-CELLULITE

LAIT DE GOMMAGE

200

ML

3605540500675

BIOTHERM

ANTI-CELLULITE

BIO-FIRM CORRECTOR

200

ML

3605540779972

BIOTHERM

ANTI-CELLULITE

CELLULI ERASER

200

ML

3605540842348

BIOTHERM

BIOCILS

BIOCILS WATERPROOF

100

ML

3614271260420

BIOTHERM

BIOCILS

BIOCILS GELEE DEMAQUILLANTE

100

ML

3614271260413

BIOTHERM

AQUAPOWER

AQUAPOWER SOIN HYDRATANT

75

ML

3367729007343

BIOTHERM

AQUAPOWER

AQUAPOWER ABSOLUTE GEL

100

ML

3605540535837

BIOTHERM

AQUAPOWER

AQUAPOWER ICE MOISTURIZER

1

ST

3605540819746

BIOTHERM

SUN

SPF30 WATERLOVER SUN MIST

200

ML

3614272459052

BIOTHERM

SUN

SUN AFTER LAIT REHY.CORPS

200

ML

3367729024494

BIOTHERM

SUN

LAIT SOLAIRE SPF30

400

ML

3605540654439

BIOTHERM

SUN

SUN MILKY SPF30SPRAY

200

ML

3614270201707

BIOTHERM

SUN

SPF15 WATERLOVER SUN MILK

200

ML

3614271701466

BIOTHERM

SUN

SPF30 WATERLOVER SUN MILK

200

ML

3614271701503

BIOTHERM

SUN

SPF50 WATERLOVER SUN MILK

200

ML

3614271701510

BIOTHERM

SUN

LAIT SOLAIRE RENO LSF 15

200

ML

3614271711137

BIOTHERM

SUN

LAIT SOLAIRE RENO LSF 30

200

ML

3614271701367

BIOTHERM

SUN

LAIT SOLAIRE RENO LSF 50

200

ML

3614271701374

BIOTHERM

EAU DE SOLEIL

BODY LOTION

400

ML

3614271390837

BIOTHERM

AGE FTINESS P2

AGE FITMESS NUIT PS

50

ML

3367729029383

BIOTHERM

AGE FTINESS P2

AGE FITNESS 2 PNM FLUIDE

50

ML

3367729026368

BIOTHERM

AQUAPOWER D-SENSITIV

AQUAP.D-SENS.NETTOYANT

125

ML

3605540726143

BIOTHERM

AQUAPOWER D-SENSITIV

AQUAPOWER D-SENSITIVE

75

ML

3605540668559

BIOTHERM

AQUAPOWER D-SENSITIV

AQUAPOWER SENSITIVE F-P

75

ML

3614271390257

BIOTHERM

SKIN BEST

EYE CREAM

15

ML

3605540906316

BIOTHERM

SKIN BEST

LIQUID GLOW

30

ML

3605540896082

BIOTHERM

AQS BIOSENSITIVE

BIOSENSITIVE HYDRATANTE PNM

50

ML

3605540523537

BIOTHERM

AQS BIOSENSITIVE

BIOSENSITIVE HYDRATOR PS

50

ML

3605540531334

BIOTHERM

SKIN ERGETIC

GEL TUBE

30

ML

3605540656631

BIOTHERM

BLUE THERAPY

BT RED ALGAE UPLIFT

30

ML

3614272522343

BIOTHERM

BLUE THERAPY

AMBER ALGAE DAY CREAM 50ML

50

ML

3614272688339

BIOTHERM

BLUE THERAPY

AMBER ALGAE  NIGHT CREAM

50

ML

3614272688346

BIOTHERM

BLUE THERAPY

BLUE THERAPY EYE

15

ML

3605540843741

BIOTHERM

BLUE THERAPY

BLUE THERAPY NIGHT CREME

50

ML

3605540886304

BIOTHERM

BLUE THERAPY

ULTRA BLUR

30

ML

3605540944172

BIOTHERM

BLUE THERAPY

CR ACCELERATED 50ML

50

ML

3614270967269

BIOTHERM

BLUE THERAPY

RENO SERUM FL50ML

50

ML

3614270963186

BIOTHERM

BLUE THERAPY

RENO SERUM FL30ML

30

ML

3614270963193

BIOTHERM

BLUE THERAPY

ACCELERATED CREAM

30

ML

3614271289605

BIOTHERM

BLUE THERAPY

BLUE T HONEY CR PS

50

ML

3614271470959

BIOTHERM

BLUE THERAPY

BLUE T SER IN OIL 16

30

ML

3614271433848

BIOTHERM

BLUE THERAPY

UV RESCUE PNM

50

ML

3614271578488

BIOTHERM

BLUE THERAPY

UV RESCUE PS

50

ML

3614271578570

BIOTHERM

BLUE THERAPY

EYE-OPENING SERUM

16.5

ML

3614271633279

BIOTHERM

BLUE THERAPY

RED ALGAE LIFT CREAM

50

ML

3614271844804

BIOTHERM

BLUE THERAPY

RED ALGAE LIFT CURE

15

ML

3614272023635

BIOTHERM

EAU RELAX

EAU RELAX GEL DOUCHE

150

ML

3614271644404

BIOTHERM

EAU VITAMINEE

EDT VAPO

100

ML

3367729571097

BIOTHERM

DEO PURE

DEO PURE SET

1

ST

3614272542433

BIOTHERM

DEO PURE

DEO PURE CREME

75

ML

3367729018943

BIOTHERM

DEO PURE

DEO PURE ROLL ON

75

ML

3367729018981

BIOTHERM

DEO PURE

DEO PURE STICK

40

ML

3367729018974

BIOTHERM

DEO PURE

DEO PURE ECOCERT ROLL-ON

75

ML

3605540496954

BIOTHERM

DEO PURE

DEO PURE INVIS.ATOMISUER

150

ML

3605540856703

BIOTHERM

DEO PURE

DEO PURE INVISI.ROLL-ON

75

ML

3605540856635

BIOTHERM

DEO PURE

DEO PURE SENSITIVE CREAM

40

ML

3605540946183

BIOTHERM

DEO PURE

LAIT CORPOREL DEO ROLL ON

75

ML

3614271548351

BIOTHERM

BIOMAINS

BIOMAINS SPECIAL

50

ML

3605540518687

BIOTHERM

SKIN OXYGEN

SKIN OXYGEN NIGHT CREAM J50ML

50

ML

3614272136052

BIOTHERM

SKIN OXYGEN

SKIN OXYGEN CREAM SPF

50

ML

3614272132931

BIOTHERM

SKIN OXYGEN

SKIN OXYGEN WONDERMUD J75ML

75

ML

3614272136113

BIOTHERM

SKIN OXYGEN

SKIN OXYGEN DEEP CLEANSER

150

ML

3614271835000

BIOTHERM

SKIN OXYGEN

SKIN OXYGEN LOTION

200

ML

3614271598394

BIOTHERM

SKIN OXYGEN

SKIN OXYGEN GEL CREAM

50

ML

3614271628145

BIOTHERM

BATH THERAPY

INVI SCRUB

200

ML

3614272079632

BIOTHERM

BATH THERAPY

INVI FOAM

200

ML

3614272079724

BIOTHERM

BATH THERAPY

INVI CREAM

200

ML

3614272079687

BIOTHERM

BATH THERAPY

DELI SCRUB

200

ML

3614272079748

BIOTHERM

BATH THERAPY

DELI FOAM

200

ML

3614272080416

BIOTHERM

BATH THERAPY

DELI CREAM

200

ML

3614272080195

BIOTHERM

BATH THERAPY

RELAX SCRUB

200

ML

3614272079496

BIOTHERM

BATH THERAPY

RELAX FOAM

200

ML

3614272079625

BIOTHERM

BATH THERAPY

RELAX CREAM

200

ML

3614272079533

BIOTHERM

BATH THERAPY

RELAXING SHOWER GEL

400

ML

3614272458987

BIOTHERM

BATH THERAPY

INVIGORATING SHOWER GEL

400

ML

3614272458994

BIOTHERM

BATH THERAPY

DELIGHTING SHOWER GEL

400

ML

3614272459007

BIOTHERM

BATH THERAPY

BT RELAX HANDCREME

30

ML

3614272459014

BIOTHERM

BATH THERAPY

INVIGORATING HAND CREAM

30

ML

3614272459021

BIOTHERM

BATH THERAPY

BATH THER DELI HAND CREAM

30

ML

3614272459038

BIOTHERM

LIFE PLANKTON

LIFE PLANKTON EYE

15

ML

3614272360037

BIOTHERM

LIFE PLANKTON

LIFE PLANKTON ELIXIR

50

ML

3614272400467

BIOTHERM

LIFE PLANKTON

LIFE PLANKTON ELIXIR

30

ML

3614272360815

BIOTHERM

LIFE PLANKTON

HYDRATION SET

1

ST

3614272841277

BIOTHERM

LIFE PLANKTON

LIFE PLANKTON ELIXIR

75

ML

3614272895645

BIOTHERM

LIFE PLANKTON

AMPOULES

10.4

ML

3614272890497

HEY HONEY

I PEEL GOOD

FACIAL SCRUB

30

ML

609408012341

HEY HONEY

ON AND ON

BODY OIL

200

ML

609408012273

HEY HONEY

SHOW YOUR GLOW

BEAUTY MASK

50

ML

609408046773

HEY HONEY

WALK THE WALK

PROPOLIS FOOT CREAM

150

ML

609408012327

HEY HONEY

TAKE YOUR TIME

SWEET BODY BUTTER

200

ML

609408012310

HEY HONEY

24 SEVEN

DAY+NIGHT CREAM

50

ML

609408012334

HEY HONEY

GOOD MORNING

ROYAL HONEY GEL-FACIAL

30

ML

609408012235

HEY HONEY

TAKE IT OFF

PEEL OFF MASK

50

ML

609408012303

HEY HONEY

RELAX

DAY CREAM

70

ML

609408012297

HEY HONEY

911 POR GEL

CORRECTING SERUM

30

ML

609408012167

HEY HONEY

LOOK INTO MY EYES

EYE MASK

30

ML

601201204084

HEY HONEY

GOOD NIGHT

ROYAL HONEY GEL-FACIAL

30

ML

609408012242

HEY HONEY

BOOST IT UP

FACE CREAM

50

ML

609408012181

HEY HONEY

OPEN YOUR EYES

EYE CREAM

15

ML

609408012280

HEY HONEY

BESAME MUCHO

SHEA BUTTER+PROPOLIS LIP BALM

15

ML

609408046766

HEY HONEY

UNCOVER

DETOXIFYING MUD MASK

50

ML

609408046797

HEY HONEY

HANDS ON

HAND CREAM

70

ML

609408012259

HEY HONEY

TRICK+TREAT

ACTIVE PROPOLIS CREAM CONCEALE

15

ML

609408012358

HEY HONEY

TRICK+TREAT

ACTIVE PROPOLIS CREAM CONCEALE

15

ML

601201204077

HEY HONEY

TRICK+TREAT

MOISTURIZING CC CREAM

30

ML

601201204121

HEY HONEY

TAKE AWAY THE DRAMA

PEEL OFF MASK

60

ML

601201204091

HEY HONEY

COME CLEAN

FACIAL SCRUB

70

ML

609408012198

HEY HONEY

COME UNDON

MAKE UP REMOVER

40

ML

609408046780

HEY HONEY

DON'T MISS A SPOT

FRESH CLEANSING FOAM

150

ML

609408012211

HEY HONEY

DON'T MISS A SPOT

PROPOLIS CLEANSING FOAM

150

ML

609408012228

HEY HONEY

DON'T MISS A SPOT

PROP. ACNE SOLUTION SET

1

ST

601201204107

HEY HONEY

LOVE YOUR BODY

BODY LOTION

250

ML

609408012266

DOCTOR RENAUD

SOOTHING CARE

SOFT EYE CONTOUR CREAM

15

ML

3701066202892

DOCTOR RENAUD

SOOTHING CARE

CAMOMILE CLEANSING SET

1

ST

3701066206890

DOCTOR RENAUD

SOOTHING CARE

AZULENE CALMING RICH CREAM

50

ML

3700256364389

DOCTOR RENAUD

SOOTHING CARE

CAMOMILE CALMING EMULSION

50

ML

3701066204674

DOCTOR RENAUD

SOOTHING CARE

CALMING CONCENTRATE

50

ML

3700256373695

DOCTOR RENAUD

SOOTHING CARE

ASTRING TONING LOTION

200

ML

3700256373879

DOCTOR RENAUD

SOOTHING CARE

CAMOMILE CLEANSING MILK

200

ML

3700256374630

DOCTOR RENAUD

SOOTHING CARE

CAMOMILE TONING LOTION

200

ML

3700256374654

DOCTOR RENAUD

SOOTHING CARE

TWOPHASE EYE MAKEUP REMO

125

ML

3701066204896

DOCTOR RENAUD

HYDRATING CARE

RASPBERRY SOFT MASK

50

ML

3701066204810

DOCTOR RENAUD

HYDRATING CARE

RASPBERRY SOFT CREAM

50

ML

3700256370632

DOCTOR RENAUD

HYDRATING CARE

RASPBERRY FRESH SERUM

30

ML

3701066201574

DOCTOR RENAUD

HYDRATING CARE

CLEANSING WATER FACE AND EYES

200

ML

3700256373077

DOCTOR RENAUD

HYDRATING CARE

RASPBERRY TONING LOTION

200

ML

3701066202748

DOCTOR RENAUD

HYDRATING CARE

RASPBERRY CLEANSING MILK

200

ML

3701066202755

DOCTOR RENAUD

HYDRATING CARE

RASPBERRY GENTLE CLEANSING GEL

150

ML

3700256374425

DOCTOR RENAUD

HYDRATING CARE

ÁGUA LIMPEZA HIDRAT FRAMBOESA

200

ML

3701066204148

DOCTOR RENAUD

PURIFYING CARE

LIME CLEANSING GEL

200

ML

3701066202786

DOCTOR RENAUD

PURIFYING CARE

MATTIFYING CREAM-GEL

50

ML

3700256370748

DOCTOR RENAUD

PURIFYING CARE

LIME CLARIFYING MASK

50

ML

3701066204681

DOCTOR RENAUD

PURIFYING CARE

PURIFYING CONCENTRATE

30

ML

3700256370878

DOCTOR RENAUD

PURIFYING CARE

CALAMINE DRYING LOTION

100

ML

3700256373848

DOCTOR RENAUD

PURIFYING CARE

LIME PURIFYING SCRUB

50

ML

3701066204032

DOCTOR RENAUD

ANTI-AGE CARE

PLUMPING CLEANSING OIL

200

ML

3700256375101

DOCTOR RENAUD

ANTI-AGE CARE

PLUMPING TONING LOTION

200

ML

3700256375118

DOCTOR RENAUD

ANTI-AGE CARE

VOLUMISING SERUM

30

ML

3700256375125

DOCTOR RENAUD

ANTI-AGE CARE

VOLUMISING CREAM

50

ML

3700256375132

DOCTOR RENAUD

ANTI-AGE CARE

EYE & LIP CONTOUR BALM

15

ML

3700256375149

DOCTOR RENAUD

ANTI-AGE CARE

PLUMPING SCRUBBING MASK

50

ML

3700256375156

DOCTOR RENAUD

ANTI-AGE CARE

ANTI AGE EYE PATCHS DUO

16.5

ML

3701066203417

DOCTOR RENAUD

EXFOLIATING CARE

TENDER EXFOLIATING GEL

50

ML

3701066204858

LOVE BEAUTY AND PLAN

MURU MURU BUTTER ROS

BODY LOTION

400

ML

8717163759967

LOVE BEAUTY AND PLAN

MURU MURU BUTTER ROS

HAIR MASK

300

ML

8710447365649

LOVE BEAUTY AND PLAN

MURU MURU BUTTER ROS

SHOWER GEL

500

ML

8717163717035

LOVE BEAUTY AND PLAN

MURU MURU BUTTER ROS

CONDITIONER

400

ML

8717163694831

LOVE BEAUTY AND PLAN

MURU MURU BUTTER ROS

SHAMPOO

400

ML

8717163694893

LOVE BEAUTY AND PLAN

MURU MURU BUTTER ROS

MURU MURU SET

1

ST

8710522532133

LOVE BEAUTY AND PLAN

SHEA BUTTER SANDALWO

BODY LOTION

400

ML

8717163759936

LOVE BEAUTY AND PLAN

SHEA BUTTER SANDALWO

SHOWER GEL

500

ML

8717163717028

LOVE BEAUTY AND PLAN

COCONUT OIL YLANG YL

SHAMPOO

400

ML

8717163694879

LOVE BEAUTY AND PLAN

COCONUT OIL YLANG YL

HAIR MASK

300

ML

8710447365656

LOVE BEAUTY AND PLAN

COCONUT OIL YLANG YL

CONDITIONER

400

ML

8717163694886

LOVE BEAUTY AND PLAN

COCONUT WATER MIMOSA

BODY LOTION

400

ML

8717163759950

LOVE BEAUTY AND PLAN

COCONUT WATER MIMOSA

SHOWER GEL

500

ML

8717163717042

LOVE BEAUTY AND PLAN

COCONUT WATER MIMOSA

DRY SHAMPOO

245

ML

8710447365724

LOVE BEAUTY AND PLAN

COCONUT WATER MIMOSA

CONDITIONER

400

ML

8717163694855

LOVE BEAUTY AND PLAN

COCONUT WATER MIMOSA

SHAMPOO

400

ML

8717163694848

LOVE BEAUTY AND PLAN

ROSEMERY VETIVER

CONDITIONER

400

ML

8710447365465

LOVE BEAUTY AND PLAN

ROSEMERY VETIVER

SHAMPOO

400

ML

8710447365410

LOVE BEAUTY AND PLAN

ROSEMERY VETIVER

SHOWER GEL

500

ML

8710447392331

DR.IRENA ERIS

VITACERIC

DAY CREAM

50

ML

5900717241121

DR.IRENA ERIS

VITACERIC

NIGHT CREAM

50

ML

5900717241220

DR.IRENA ERIS

VITACERIC

DAY SERUM

30

ML

5900717241640

DR.IRENA ERIS

ALGORITHM

DAY CREAM

50

ML

5900717291027

DR.IRENA ERIS

ALGORITHM

NIGHT CREAM

50

ML

5900717291126

DR.IRENA ERIS

ALGORITHM

WRINKLE EYE CREAM

15

ML

5900717291522

DR.IRENA ERIS

INSTITUTE SOLUTIONS

NEURO FILLER DAY

50

ML

5900717580817

DR.IRENA ERIS

INSTITUTE SOLUTIONS

NEURO FILLER NIGHT

50

ML

5900717580916

DR.IRENA ERIS

INSTITUTE SOLUTIONS

NEURO FILLER EYE

15

ML

5900717580718

DR.IRENA ERIS

INSTITUTE SOLUTIONS

INSTANT ML AA ILL TR

1

ML

5900717581319

DR.IRENA ERIS

INSTITUTE SOLUTIONS

A.WRINKLE DC INSTANT

50

ML

5900717581418

DR.IRENA ERIS

INSTITUTE SOLUTIONS

A.WRINKLE NC INSTANT

50

ML

5900717581517

DR.IRENA ERIS

TOKYO LIFT

DAY CREAM

50

ML

5900717540125

DR.IRENA ERIS

TOKYO LIFT

NIGHT CREAM

50

ML

5900717540224

DR.IRENA ERIS

TOKYO LIFT

DAY NIGHT EYE CREAM

15

ML

5900717540323

DR.IRENA ERIS

AQUALITY

MOISTURISING YOUTH CREAM

50

ML

5900717267114

DR.IRENA ERIS

AQUALITY

HYDRATING RECOVERY CREAM

50

ML

5900717267213

DR.IRENA ERIS

AQUALITY

WATER SERUM CONCENTRATE

30

ML

5900717267312

DR.IRENA ERIS

AQUALITY

WATER-INFUSED E. MASK

2

ST

5900717267411

DR.IRENA ERIS

CLEANOLOGY

TWO-PHASE EYE MAKE-UP REMOVAL

100

ML

5900717217614

DR.IRENA ERIS

CLEANOLOGY

REFRESHING TONER

200

ML

5900717217812

DR.IRENA ERIS

AUTHORITY

AUTHORITY INSTANT LUMINOUS

50

ML

5900717555112

DR.IRENA ERIS

AUTHORITY

SUPREME AGE DELAYING

50

ML

5900717555211

DR.IRENA ERIS

AUTHORITY

OVERALL EYE LIFTING

9

ML

5900717555310

DR.IRENA ERIS

AUTHORITY

BEAUTY FLASH MASK

50

ML

5900717555419

NEAL'S YARD REMEDIES

TREATMENT

MICELLAR REMOVER

100

ML

98400017995

NEAL'S YARD REMEDIES

O + L FRANKINCENSE

FIRMING BODY CREAM

150

98400006548

NEAL'S YARD REMEDIES

R. FRANKINCENSE

FACIAL WASH

100

ML

98400000706

NEAL'S YARD REMEDIES

R. FRANKINCENSE

TONER

200

ML

98400003059

NEAL'S YARD REMEDIES

R. FRANKINCENSE

HYDRATING CREAM

50

98400007163

NEAL'S YARD REMEDIES

R. FRANKINCENSE

NOURISHING CREAM

50

98400005206

NEAL'S YARD REMEDIES

R. FRANKINCENSE

FACIAL SERUM

30

ML

98400037009

NEAL'S YARD REMEDIES

R. FRANKINCENSE

FIRMING MASK

50

ML

98401000279

NEAL'S YARD REMEDIES

R. FRANKINCENSE

EYE AND LIP SERUM

10

ML

98400005022

NEAL'S YARD REMEDIES

R. FRANKINCENSE

FACIAL OIL

30

ML

98400007859

NEAL'S YARD REMEDIES

R. FRANKINCENSE

SKINCARE KIT

1

ST

98400077340

NEAL'S YARD REMEDIES

TREATMENT BEAUTY SLE

CONCENTRATE

30

ML

98400000638

NEAL'S YARD REMEDIES

TREATMENT WILD ROSE

BEAUTY BALM

50

98400023620

NEAL'S YARD REMEDIES

TREATMENT WILD ROSE

BOOSTER

30

ML

98400023729

NEAL'S YARD REMEDIES

TREATMENT HONEY + OR

SCRUB

75

98400000522

NEAL'S YARD REMEDIES

O + L STRETCH MARKS

STRETCH MARKS BALM

120

98400016639

NEAL'S YARD REMEDIES

REHYDRATING ROSE

FACIAL WASH

100

ML

98400000461

NEAL'S YARD REMEDIES

REHYDRATING ROSE

FACIAL POLISH

100

ML

98400000485

NEAL'S YARD REMEDIES

REHYDRATING ROSE

TONER

200

ML

98400003141

NEAL'S YARD REMEDIES

REHYDRATING ROSE

EYE CREAM

10

ML

98400005572

NEAL'S YARD REMEDIES

REHYDRATING ROSE

DAILY MOISTURE

100

ML

98400005701

NEAL'S YARD REMEDIES

REHYDRATING ROSE

FACIAL OIL

30

ML

98400023460

NEAL'S YARD REMEDIES

REHYDRATING ROSE

OIL FREE SERUM

30

ML

98400000942

NEAL'S YARD REMEDIES

REHYDRATING ROSE

SKINCARE KIT

1

ST

98400077319

NEAL'S YARD REMEDIES

P. YARROW + COMFREY

MOISTURISER

50

98400005381

NEAL'S YARD REMEDIES

OILS AND LOTIONS

ORGANIC ARGAN OIL

50

ML

98400015441

NEAL'S YARD REMEDIES

BEE LOVELY

HAND CREAM

50

ML

98400023910

NEAL'S YARD REMEDIES

BEE LOVELY

BATH AND SHOWE GEL

295

ML

98400024047

NEAL'S YARD REMEDIES

O + L BEAUTY SLEEP

BODY BUTTER

200

98400000881

NEAL'S YARD REMEDIES

DEODORANT

ROSE AND GERANIUM

50

ML

98400023682

NEAL'S YARD REMEDIES

DEODORANT

MINT AND LIME

50

ML

98400023699

NEAL'S YARD REMEDIES

FRANKINCENSE INTENSE

AGE-DEFYING CREAM

50

98400005985

NEAL'S YARD REMEDIES

FRANKINCENSE INTENSE

CONCENTRATE

30

ML

98400023477

NEAL'S YARD REMEDIES

FRANKINCENSE INTENSE

AGE-DEFYING EYE CREAM

15

98400024306

NEAL'S YARD REMEDIES

FRANKINCENSE INTENSE

CREAM

50

98400023842

NEAL'S YARD REMEDIES

FRANKINCENSE INTENSE

EYE CREAM

15

98400024153

NEAL'S YARD REMEDIES

FRANKINCENSE INTENSE

SERUM

30

ML

98400023811

NEAL'S YARD REMEDIES

PURIFYING PALMAROSA

FACIAL WASH

100

ML

98400000140

NEAL'S YARD REMEDIES

PURIFYING PALMAROSA

TONER

200

ML

98400003264

NEAL'S YARD REMEDIES

PURIFYING PALMAROSA

DAILY MOISTURE

100

ML

98400005725

NEAL'S YARD REMEDIES

PURIFYING PALMAROSA

SKINCARE KIT

1

ST

98400077326

NEAL'S YARD REMEDIES

CLARIFYING MAHONIA

SKIN GEL FOR SPOTS

10

ML

98400000355

NEAL'S YARD REMEDIES

REVIVING WHITE TEA

EYE GEL

10

ML

98400005350

COLLISTAR

SPECIAL ANTI-AGE

BIOREV.FACE CR.FOR ALL SKI TYP

50

ML

8015150240888

COLLISTAR

SPECIAL ANTI-AGE

BIOREV.EYE CONTOUR CREAM

15

ML

8015150240901

COLLISTAR

SPECIAL ANTI-AGE

ANTI AGE CREAM ENERGETIC

50

ML

8015150241106

COLLISTAR

SPECIAL ANTI-AGE

REPAIR.HAND+NAIL DAY-NIGHT CR.

100

ML

8015150241212

COLLISTAR

MEN'S LINE

AFTER SHAVE SENS.SKIN

100

ML

8015150280136

COLLISTAR

MEN'S LINE

AFTER SHAVE TONING LOT.

100

ML

8015150280129

COLLISTAR

MEN'S LINE

PERF.ADH.SHAVING FOAM SES.SKIN

200

ML

8015150280426

COLLISTAR

MEN'S LINE

AFTER SHAVE REPAIR BALM

50

ML

8015150284066

COLLISTAR

MEN'S LINE

GEL 2IN1 AS+ANTI AGE

75

ML

8015150284783

COLLISTAR

PERFECTA +

FACE AND NECK PERFECTION CREAM

50

ML

8015150245388

COLLISTAR

PERFECTA +

EYE CONTOUR PERFECTION CREAM

15

ML

8015150245395

COLLISTAR

SPECIAL N.A.D.SKINS

BAUME ANTI POLLUTION

50

ML

8015150211208

COLLISTAR

SPECIAL N.A.D.SKINS

CR.GELEE HYDR.FRESH

50

ML

8015150211215

COLLISTAR

SPECIAL N.A.D.SKINS

CONC. MOIST. MICRO-GEL

40

ML

8015150211222

COLLISTAR

SPECIAL N.A.D.SKINS

CONC. MOIST. MICRO-GEL

14

ML

8015150211192

COLLISTAR

SPECIAL N.A.D.SKINS

HYDRO-MASQUE S.O.S.

75

ML

8015150211239

COLLISTAR

SPECIAL N.A.D.SKINS

LAIT MICELL.3 IN 1

400

ML

8015150211246

COLLISTAR

SPECIAL N.A.D.SKINS

DEEP MOISTURIZING CREAM

50

ML

8015150210058

COLLISTAR

SPECIAL N.A.D.SKINS

EXPRESS MOIST.HAND+NAIL CREAM

100

ML

8015150211093

COLLISTAR

PURE ACTIVE

EL.SILK CR.A-AGE RECOMP.

50

ML

8015150218511

COLLISTAR

PURE ACTIVE

ELASTINE A-AGE RECOMP.

30

ML

8015150218504

COLLISTAR

PURE ACTIVE

PATCH FILLER HYALU ACID

1

ST

8015150218580

COLLISTAR

PURE ACTIVE

GLYCOLIC ACID PEELING LOTION

165

ML

8015150218641

COLLISTAR

PURE ACTIVE

A SPOT CONCENTRE

25

ML

8015150218658

COLLISTAR

PURE ACTIVE

HYALURONIC ACID MOIST.LIFTING

30

ML

8015150218009

COLLISTAR

PURE ACTIVE

COLLAGEN A.-WRINKLE FIRMING

30

ML

8015150218016

COLLISTAR

PURE ACTIVE

PURE ACTIV HYALURONIC

30

ML

8015150284011

COLLISTAR

PURE ACTIVE

PURE ACTIVES HYAL

50

ML

8015150218184

COLLISTAR

PURE ACTIVE

PURE ACTIVES COLLAGEN

50

ML

8015150218191

COLLISTAR

PURE ACTIVE

EYE CONTOUR

15

ML

8015150218269

COLLISTAR

PURE ACTIVE

SPR.MOL.ACIDO IAL.

100

ML

8015150218344

COLLISTAR

PURE ACTIVE

SPR.MOL.COLLAGENE

100

ML

8015150218351

COLLISTAR

SPECIAL PRIME

MELTING EXFOLIATING FACE GEL

100

ML

8015150211352

COLLISTAR

CLEANSING

2PHASE M-UP REMOVER

200

ML

8015150220132

COLLISTAR

LIFT HD

FACE&NECK CREAM U-LIFT

50

ML

8015150247054

COLLISTAR

LIFT HD

NIGHT RECOV.MASK-CREAM

75

ML

8015150247016

COLLISTAR

LIFT HD

LIP&EYE CREAM U-LIFT

15

ML

8015150247023

COLLISTAR

LIFT HD

PATCH.CHEEKSEYESLIPS

1

ST

8015150247030

COLLISTAR

UNICO

SERUM

30

ML

8015150247108

COLLISTAR

UNICO

SERUM

50

ML

8015150247115

COLLISTAR

UNICO

SERUM

15

ML

8015150247122

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

SYS CLEANSING WATER-GEL

150

ML

4251489001217

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

SYS MOISTURIZING CREAM

50

ML

4251489001224

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

SYS MOIST. EYE CREAM

15

ML

4251489001231

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

SYS CLEANSING MILK

150

ML

4251489001248

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

SYS CALMING SORBET

50

ML

4251489001262

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

SYS CLEANSING CREAM

150

ML

4251489001286

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

SYS LIFTING BLUR-CREAM

50

ML

4251489001293

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

SYS LIFT EYE BLUR-CREAM

15

ML

4251489001309

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

SYS MEMORY MOISTURE DR.

30

ML

4251489001316

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

SYS ANTI BLUE LIGHT DR.

30

ML

4251489001347

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

SYS COLLAGEN MANAGER DR.

30

ML

4251489001323

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

SYS VITAMIN GLOW DR.

30

ML

4251489001330

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

SYS STARTER-KIT

1

ST

4251489001361

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

SYS CALMING EYE SORBET

15

ML

4251489001279

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

MOISTURIZING MASK

1

ST

4251489001163

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

CALMING MASK

1

ST

4251489001187

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

LIFTING MASK

1

ST

4251489001200

ONE.TWO.FREE!

FACE CARE

MIRACLE OIL CLEANSER

100

ML

4062853040134

ONE.TWO.FREE!

FACE CARE

FAV FOAMING CLEANSER

100

ML

4062853040141

ONE.TWO.FREE!

FACE CARE

RADIANCE ENZYME PEELING

35

4062853040158

ONE.TWO.FREE!

FACE CARE

MAGIC TONER

100

ML

4062853040165

ONE.TWO.FREE!

FACE CARE

HYALURONIC POWER SERUM

30

ML

4062853040172

ONE.TWO.FREE!

FACE CARE

SUPER GLOW SERUM

30

ML

4062853040189

ONE.TWO.FREE!

FACE CARE

HYDRA POWER GEL-CREAM

50

ML

4062853040196

ONE.TWO.FREE!

FACE CARE

ULTIMATE GLOW CREAM

50

ML

4062853040202

ONE.TWO.FREE!

FACE CARE

EYE WONDER CREAM

15

ML

4062853040219

ONE.TWO.FREE!

FACE CARE

STARTER KIT

1

ST

4062853040318

DOUGLAS ESSENTIAL

MASK

DETOX CRACKER

25

ML

4036221607908

DOUGLAS ESSENTIAL

MASK

HYDRATING CAPSULE MASK

12

ML

4036221601296

DOUGLAS ESSENTIAL

MASK

NOURRISHING CAPSULE MASK

12

ML

4036221601302

DOUGLAS ESSENTIAL

MASK

PURIFYING CAPSULE MASK

12

ML

4036221601319

DOUGLAS ESSENTIAL

MASK

SOOTHING CAPSULE MASK

12

ML

4036221601326

DOUGLAS ESSENTIAL

MASK

ANTI AGEING CAPSULE MASK

12

ML

4036221601333

DOUGLAS ESSENTIAL

MASK

INSTANT RADIANCE CAPSULE MASK

12

ML

4036221601340

DOUGLAS ESSENTIAL

MASK

LIP MASK

1

ST

4036221602934

DOUGLAS ESSENTIAL

MASK

DETOX MASK

50

ML

4036221603078

DOUGLAS ESSENTIAL

MASK

TONIFYING MASK

50

ML

4036221603085

DOUGLAS ESSENTIAL

MASK

SOOTHING MASK

50

ML

4036221603092

DOUGLAS ESSENTIAL

MASK

MULTI MASK SET

1

ST

4036221604310

DOUGLAS ESSENTIAL

SPECIALS

WINT. COCOON SURPRISE BOX

1

ST

4036221607403

DOUGLAS ESSENTIAL

SPECIALS

ADVENT CALENDAR SKINCARE

1

ST

4036221609728

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

MOISTURISING MIST

150

ML

4036221606284

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

COMFORT MU REMOVER MILK

50

ML

4036221600923

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

COMFORT MU REMOVER MILK

200

ML

4036221600930

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

COMFORT MU REMOVER MILK

400

ML

4036221600947

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

MU REMOVER MICELLAR GEL

200

ML

4036221601043

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

LIGHT FOAM MU REMOVER

50

ML

4036221601050

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

LIGHT FOAM MU REMOVER

175

ML

4036221601067

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

CLEANSING MU REMOVER WIPES

10

ST

4036221601142

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

UNBELIEVABLE REMOVER BALM

125

ML

4036221601036

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

FOAMING CREAM-GEL CLEANSER

50

ML

4036221601074

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

FOAMING CREAM-GEL CLEANSER

100

ML

4036221601081

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

FOAMING CREAM-GEL CLEANSER

200

ML

4036221601098

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

SENSORY MU REMOVER OIL

200

ML

4036221601012

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

SENSORY MU REMOVER OIL

50

ML

4036221601029

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

GENTLE MAKE UP REMOVER

50

ML

4036221601104

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

GENTLE MAKE UP REMOVER

125

ML

4036221601111

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

GENTLE MAKE UP REMOVER

200

ML

4036221601128

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

MICELLAR WATER

50

ML

4036221600985

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

MICELLAR WATER

200

ML

4036221600992

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

MICELLAR WATER

400

ML

4036221601005

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

RADIANCE TONIC LOTION

50

ML

4036221600954

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

RADIANCE TONIC LOTION

200

ML

4036221600961

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

RADIANCE TONIC LOTION

400

ML

4036221600978

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

GENTLE EXFOLIATING SCRUB

75

ML

4036221601135

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

IN-SHOWER MU REMOVER MILK

150

ML

4036221603108

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

NOURRISHING LIP BALM

5

4036221602910

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

EXFOLIATING BODY SCRUB

200

ML

4036221601272

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

IN-SHOWER BODY MILK

200

ML

4036221601227

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

MOISTURE CREAM FACE+BODY

125

ML

4036221601166

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

RELAXING SHOWER OIL

200

ML

4036221601265

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

NOURISHING SHOWER CREAM

50

ML

4036221601234

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

NOURISHING SHOWER CREAM

200

ML

4036221601241

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

MOISTURISING BODY MILK

50

ML

4036221601173

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

MOISTURISING BODY MILK

200

ML

4036221601180

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

MOISTURISING BODY MILK

400

ML

4036221601197

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

BODY TREATMENT CARE

450

ML

4036221601203

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

HAND TREATMENT CARE

75

ML

4036221601210

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

ANTI-HAIR DEODORANT

50

ML

4036221601289

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

HYDRATING GLOVES

12

4036221600749

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

HYDRATING SOCKS

16

4036221600756

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

BEAUTIFYING BODY LOTION

100

ML

4036221604143

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

EVERYDAY HAND LOTION

100

ML

4036221604266

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

DEO SPRAY

100

ML

4036221604136

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

MINI HAND CREAM

20

ML

4036221605904

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

ENERGIZING BODY SPRAY

150

ML

4036221606222

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

SPRAY ON BODYLOTION

200

ML

4036221604303

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

MOISTURIZING BODY ROUTINE

1

ST

4036221606543

DOUGLAS ESSENTIAL

CLEANSING

CLEANSING MU REMOVER WIPES

25

ST

4036221601159

DOUGLAS FOCUS

SENSITIVE FOCUS

FACE AMPOULES

1

ST

4036221606383

DOUGLAS FOCUS

SENSITIVE FOCUS

RICH SOOTHING CREAM

50

ML

4036221601524

DOUGLAS FOCUS

SENSITIVE FOCUS

SOOTHING HYDRATING MIST

150

ML

4036221601500

DOUGLAS FOCUS

SENSITIVE FOCUS

SOOTHING MOISTURISER FLUID

50

ML

4036221601517

DOUGLAS FOCUS

SENSITIVE FOCUS

COMFORTING SOOTHING MASK

75

ML

4036221601531

DOUGLAS FOCUS

SENSITIVE FOCUS

COMFORTING CLEANSING MILK

200

ML

4036221604198

DOUGLAS FOCUS

PERFECT FOCUS

FACE AMPOULES

1

ST

4036221606437

DOUGLAS FOCUS

PERFECT FOCUS

STARTER KIT

1

ST

4036221606154

DOUGLAS FOCUS

PERFECT FOCUS

ENERGISING CREAM

50

ML

4036221601616

DOUGLAS FOCUS

PERFECT FOCUS

RADIANT EYE SERUM

15

ML

4036221601630

DOUGLAS FOCUS

PERFECT FOCUS

RADIANCE MASK

75

ML

4036221601654

DOUGLAS FOCUS

PERFECT FOCUS

RADIANCE PEEL MASK

75

ML

4036221601661

DOUGLAS FOCUS

PERFECT FOCUS

CORRECTING UNIFYING SERUM

30

ML

4036221601609

DOUGLAS FOCUS

PERFECT FOCUS

5 IN 1 BB CREAM

40

ML

4036221601623

DOUGLAS FOCUS

PERFECT FOCUS

SPOT-REDUCING SERUM

30

ML

4036221601647

DOUGLAS FOCUS

PERFECT FOCUS

PERFECTFOCUS DISCOVERY KIT

1

ST

4036221604358

DOUGLAS FOCUS

PERFECT FOCUS

BUBBLE CLEANSER MASK

40

ML

4036221604211

DOUGLAS FOCUS

CLEAR FOCUS

FACE AMPOULES

1

ST

4036221606420

DOUGLAS FOCUS

CLEAR FOCUS

BOX OF BEAUTY

1

ST

22783158

DOUGLAS FOCUS

CLEAR FOCUS

CLARIFYING TONING LOTION

150

ML

4036221601548

DOUGLAS FOCUS

CLEAR FOCUS

CORRECTIVE SERUM

30

ML

4036221601579

DOUGLAS FOCUS

CLEAR FOCUS

PURIFYING SCRUB

75

ML

4036221601586

DOUGLAS FOCUS

CLEAR FOCUS

BALANCE MATIFYING CREAM

50

ML

4036221601555

DOUGLAS FOCUS

CLEAR FOCUS

PURIFYING MASK

75

ML

4036221601593

DOUGLAS FOCUS

CLEAR FOCUS

ANTI BLEMISH STICK

10

ML

4036221601562

DOUGLAS FOCUS

CLEAR FOCUS

CLARIFYING CLEANSING JELLY

100

ML

4036221604181

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

FACE AMPOULES

1

ST

4036221606390

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

EYE CONTOUR SET

1

ST

4036221607328

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

MOISTURIZING GEL-CREAM

20

ML

4036221607854

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

STARTER KIT

1

ST

4036221606147

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

MOISTURISING SKINCARE SET

1

ST

4036221609483

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

MOISTURIZING SERUM

30

ML

4036221002383

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

LIGHT-AS-AIR MASK

50

ML

4036221002390

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

FACIAL WATER

125

ML

4036221002352

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

MOISTURIZING RICH CREAM

50

ML

4036221002376

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

MOISTURISING EYE GEL

15

ML

4036221601401

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

HYDRATING SERUM

30

ML

4036221601364

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

HYDRATING WATER

150

ML

4036221601357

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

MOISTURIZING GEL-CREAM

50

ML

4036221601371

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

MOISTURIZING RICH CREAM

50

ML

4036221601388

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

MOISTURISING SNOW MASK

50

ML

4036221601395

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

BIO CELLULOSE FACE MASK

8

ML

4036221601432

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

BIO CELLULOSE EYE PATCH

3

ML

4036221601449

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

GOOD NIGHT GEL MASK

50

ML

4036221601418

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

FLAKE SCRUB

50

ML

4036221601425

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

AQUAFOCUS DISCOVERY KIT

1

ST

4036221604334

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

MICELLAR WATER

200

ML

4036221604167

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

TRIPHASE CLEANSER

200

ML

4036221604174

DOUGLAS FOCUS

AQUA FOCUS

STARTER KIT

1

ST

29917068

DOUGLAS FOCUS

BODY FOCUS

BOX OF BEAUTY

1

ST

20651879

DOUGLAS FOCUS

BODY FOCUS

FIRMING LOTION

200

ML

4036221601821

DOUGLAS FOCUS

BODY FOCUS

HONEY BODY BALM

200

ML

4036221601784

DOUGLAS FOCUS

BODY FOCUS

COLD CREAM

200

ML

4036221601791

DOUGLAS FOCUS

BODY FOCUS

2 PHASES BODY OIL

200

ML

4036221601807

DOUGLAS FOCUS

BODY FOCUS

SLIMMING CREAM

150

ML

4036221601838

DOUGLAS FOCUS

BODY FOCUS

FIRMING BODY SCRUB

200

ML

4036221604242

DOUGLAS FOCUS

BODY FOCUS

THERMO ACTIVE COOLING GEL

200

ML

4036221604259

DOUGLAS FOCUS

SPECIALS

PARTY GIRL SURPRISE BOX

1

ST

4036221607410

DOUGLAS FOCUS

SPECIALS

ADVENT CALENDAR LUXURY

1

ST

4036221609759

DOUGLAS FOCUS

SPECIALS

MASK PARTY

1

ST

4036221604327

DOUGLAS FOCUS

AGE FOCUS

FACE AMPOULES

1

ST

4036221606406

DOUGLAS FOCUS

AGE FOCUS

STARTER KIT

1

ST

4036221606161

DOUGLAS FOCUS

AGE FOCUS

ANTI WRINKLE SKINCARE SET

1

ST

4036221609490

DOUGLAS FOCUS

AGE FOCUS

LIFTING SKINCARE SET

1

ST

4036221609506

DOUGLAS FOCUS

AGE FOCUS

BOX OF BEAUTY

1

ST

25939675

DOUGLAS FOCUS

AGE FOCUS

ANTI WRINKLE SERUM

30

ML

4036221601678

DOUGLAS FOCUS

AGE FOCUS

ANTI WRINKLE DAY CREAM

50

ML

4036221601685

DOUGLAS FOCUS

AGE FOCUS

ANTI WRINKLE NIGHT CREAM

50

ML

4036221601692

DOUGLAS FOCUS

AGE FOCUS

INSTANT WRINKLE FILLER

15

ML

4036221601708

DOUGLAS FOCUS

AGE FOCUS

SMOOTHING EYE CREAM

15

ML

4036221601746

DOUGLAS FOCUS

AGE FOCUS

LIFTING FIRMING SERUM

30

ML

4036221601715

DOUGLAS FOCUS

AGE FOCUS

NECK FIRMING CARE

50

ML

4036221601753

DOUGLAS FOCUS

AGE FOCUS

BIO CELLULOSE DECOLLETE MASK

10

ML

4036221601760

DOUGLAS FOCUS

AGE FOCUS

BIO CELLULOSE ANTI AGING MASK

18

ML

4036221601777

DOUGLAS FOCUS

AGE FOCUS

LIFTING FIRMING DAY CREAM

50

ML

4036221601722

DOUGLAS FOCUS

AGE FOCUS

FIRMING+LIFT NIGHT CREAM

50

ML

4036221601739

DOUGLAS FOCUS

AGE FOCUS

AGEFOCUS DISCOVERY KIT

1

ST

4036221604341

DOUGLAS FOCUS

AGE FOCUS

CLEANSING MILK TO OIL

200

ML

4036221604228

DOUGLAS FOCUS

AGE FOCUS

SPF30 TINTED CARE

40

ML

4036221604235

DOUGLAS FOCUS

NUTRI FOCUS

FACE AMPOULES

1

ST

4036221606413

DOUGLAS FOCUS

NUTRI FOCUS

BOX OF BEAUTY

1

ST

25144710

DOUGLAS FOCUS

NUTRI FOCUS

NOURISHING EYE CREAM

15

ML

4036221601470

DOUGLAS FOCUS

NUTRI FOCUS

NOURISHING SERUM-OIL

30

ML

4036221601456

DOUGLAS FOCUS

NUTRI FOCUS

INTENSE NUTRITION CREAM

50

ML

4036221601463

DOUGLAS FOCUS

NUTRI FOCUS

VELVETY REPAIR MASK

75

ML

4036221601487

DOUGLAS FOCUS

NUTRI FOCUS

EXFOLIATING CREAM

75

ML

4036221601494

DOUGLAS FOCUS

NUTRI FOCUS

CLEANSING BUTTER

100

ML

4036221604204

Ultimele produse vizualizate