Transport gratuit la comenzi mai mari de 90 lei, toata luna august!

REGULAMENT OFICIAL AL CAMPANIEI „25% reducere la produsele solare selectionate”

I. ORGANIZATOR

I.1. Organizatorul campaniei „25% reducere la produsele solare selectionate” este S.C. PARFUMERIE DOUGLAS S.R.L., societate comercială română, cu sediul in Strada Polonă, nr. 68, recepție 2, etaj 5, Sector 1 | 010494 București, numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”si reprezentata de dna Lavinia Ivas, in calitate de Director General.

 

II. DURATA SI LOCATIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

1.1. Campania se desfasoara intre 02.06.2020 ora 10:00 si 02.08.2020 ora 23:59, exclusiv in magazinul online www.douglas.ro.

1.2. Prevederile prezentului Regulament se completeaza cu prevederile Regulamentului pentru cardurile de fidelitate Douglas, in ceea ce priveste produsele achizitionate prin intermediului acestora si prevederile Regulamentului pentru voucherele valorice si pentru cardurile cadou Douglas.

 

III. DREPTUL DE PARTICIPARE

1.1 Are drept de participare orice persoana fizica si/sau juridica, cu domiciliul sau resedinta, respectiv sediul in Romania care achizitioneaza produse participante la Campanie, in perioada mai sus mentionata in limita stocului disponibil pe www.douglas.ro.

1.2. Organizatorul isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a anula participarea oricarei persoane care nu respecta Regulamentul, care este suspectat de frauda, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana, fara a avea obligatia de a o demonstra cu probe.

 

IV. PRODUSELE IMPLICATE IN CAMPANIE

1. 1. In campania 25% reducere la produsele solare selectionate, participa toate referintele solare disponibile in Anexa 1

1.2 Reducerea se aplica in limita stocului disponibil pe www.douglas.ro.

 

 V.LIMITARI

V.1. O persoana care achizitioneaza produsele implicate in campaniei beneficiaza de o reducere de  25% la oricare produs solar din referintele selectionate si trebuie sa respecte cumulativ urmatoarele conditii:

a)     Pe perioada Campaniei poate sa achizitioneze produse participante in Campanie in valoare de maxim 8000 de lei. In cazul in care o persoana achizitioneaza produse participante la Campanie a caror valoare depaseste suma de 8000 de lei dupa aplicarea discounturilor din Campanie, pentru produsele a caror valoare depaseste suma de 8000 de lei nu se va aplica nici un discount.

b)    Pe perioada Campaniei poate sa achizitioneze un numar maxim de 15 produse participante in Campanie

c)     Pe perioada Campaniei poate sa achizitioneze un numar de maxim 3 bucati din acelasi produs (prin acelasi produs se intelege produs identic - cu cod de bare identic)

V. 2. In Campanie nu participa voucherele valorice si cardurile cadou Douglas, care sunt considerate mijloace de plata.

V.3. Ofertele nu se cumuleaza cu alte oferte din magazinul www.douglas.ro sau cu reducerile obtinute ca urmare a detinerii unui card de fidelitate Douglas Beauty Card.

 

VI. MODUL DE DESFASURARE

Reducerea de  -25% la produsele solare selectionate se aplica direct la produsul selectat. Reducerea nu se aplica produselor care beneficiaza deja de o reducere de pret si nu este aplicabila achizitiilor de vouchere valorice si carduri cadou.

 

VII. CONDITII DE RETUR

1.1 Returnarea produselor achizitionate se va realiza respectand conditiile de retur mentionate in sectiunea RETUR, disponibile pe site-ul douglas.ro.

1.2.  In cazul unui retur, nu se acorda contravaloarea in bani a reducerii acordate.

1.3. In cazul in care clientul opteaza pentru inlocuirea produsului achizitionat in cadrul Campaniei, noul produs care il inlocuieste nu va mai beneficia de oferta respectiva, cu exceptia situatiei in care el insusi face obiectul unei Campanii sau oferte speciale. Pentru claritate, la momentul inlocuirii, pentru noul produs se aplica pretul valabil la data inlocuirii.

 

VIII. LIMITAREA RASPUNDERII

1.1. Responsabilitatea utilizarii cardurilor de fidelitate Douglas Beauty Card revine exclusiv posesorului.

1.2. Organizatorul nu isi asuma raspunderea in legatura cu evenimentele care pot conduce la imposibilitatea de utilizare a cardurilor de fidelitate de catre detinatorul acestora.

1.3. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea la Campanie, cauzate de furnizorul de internet sau conexiunea la internet a persoanei care doreste sa se inscrie. De asemenea, Organizatorului nu i se pot imputa intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale furnizorului de internet sau blocarea accesului la magazinul online douglas.ro datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens care pot periclita participarea la Campanie in perioada de desfasurare a acesteia.

 

IX. CHELTUIELI INDIRECTE

Participantilor la campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli indirecte, in sensul Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, astfel cum a fost republicata, cu modificarile ulterioare.

 

X. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

1.1. Regulamentul este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, putand fi consultat in incinta tuturor magazinelor Douglas sau pe site-ul www.douglas.ro.

1.2. Prin participarea la prezenta Campanie, participantii sunt de acord ca datele lor de identificare sa fie stocate intr-o baza de date la care vor avea acces Organizatorul si dezvoltatorul aplicatiei, acestea putand fi folosite exclusiv pentru activitatile de marketing desfasurate de societatea S.C. Parfumerie Douglas S.R.L si partenerii sai, cu respectarea dispozitiilor legii nr. 679/2016 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. De asemenea, participantii sunt de acord sa primeasca informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Organizator si de la partenerii sai.

1.3. Conform prevederilor Legii nr. 679/2016, participantii au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, personal sau prin mandatari, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata acestuia. Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile Legii nr. 679/2016, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot solicita, totodata, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

 

 

 

XI. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

1.1. Organizatorul este exonerat de raspundere in caz de forta majora sau de caz fortuit, potrivit prevederilor art. 1351 Cod Civil.

1.2. Pentru scopul acestui regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin prezentul regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului.

1.3. Daca, din orice motiv, aceasta Campanie nu se poate desfasura conform planificarii datorita unor cauze aflate in afara controlului Organizatorului, fraudei, problemelor tehnice, sau oricaror alte cauze care, in opinia Organizatorului, corup sau afecteaza administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfasurarea corespunzatoare a Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, inceta, modifica sau suspenda Campania. In situatia in care Campania inceteaza din cauza fortei majore, fraudei sau a dificultatilor tehnice inainte de finalul Perioadei Campaniei, se va face un anunt oficial la locatia Campaniei.

 

XII. DISPOZITII FINALE

1.1. Prin achizitionarea unui produs participant la Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

1.2. S.C. Parfumerie Douglas S.R.L. isi rezerva dreptul sa modifice prezentul Regulament prin act aditional ori de cate ori este necesar, cu publicarea actului aditional pe site-ul oficial al Organizatorului, respectiv pe www.douglas.ro si punerea lui la dispozitia clientilor in magazine.

1.3. Orice reclamatie legata de desfasurarea campaniei va fi adresata in scris Organizatorului la adresa sediului social specificata in prezentul Regulament, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

1.4. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campanie vor fi solutionate pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, de catre instantele judecatoresti competente.

S.C. Parfumerie Douglas S.R.L.

Director General

Lavinia Ivas

 

 

ANEXA 1

 

REFERINTELE SOLARE SELECTIONATE

DENUMIRE

Linie

Linie

EAN

DOUGLAS SUN

SELF TANNING

FACE AND BODY WIPE

4036221607991

DOUGLAS SUN

SELF TANNING

FACE AND BODY LOTION

4036221608028

DOUGLAS SUN

SELF TANNING

CONCENTRATE

4036221608035

DOUGLAS SUN

AFTER SUN

SHIMMERING BODY LOTION

4036221608233

DOUGLAS SUN

AFTER SUN

COOLING BODY GEL

4036221608226

DOUGLAS SUN

AFTER SUN

REFRESHING BODY LOTION

4036221608462

DOUGLAS SUN

SUN PROTECTION

SPF50 TRANSPARENT STICK

4036221608455

DOUGLAS SUN

SUN PROTECTION

SPF30 FACE CREAM

4036221608059

DOUGLAS SUN

SUN PROTECTION

SPF50 FACE CREAM

4036221608066

DOUGLAS SUN

SUN PROTECTION

SPF30 BODY LOTION

4036221608073

DOUGLAS SUN

SUN PROTECTION

SPF50 BODY LOTION

4036221608080

DOUGLAS SUN

SUN PROTECTION

SPF30 BODY LOTION

4036221608097

BIOTHERM

SUN

MOIST FACE SUN MIST SPF50

3614272238671

BIOTHERM

SUN

SUN MIST SPF30

3614272459052

BIOTHERM

SUN

INTENSE MOIST LOTION

3367729024494

BIOTHERM

SUN

MOIST SUN MILK BDY SPF30

3605540654439

BIOTHERM

SUN

SUN SPRAY DRY TOUCH SPF30

3605540922903

BIOTHERM

SUN

SUN MILKY SPRAY SPF30

3614270201707

BIOTHERM

SUN

SUN MILKY SPRAY SPF50

3614270201691

BIOTHERM

SUN

INTENSE MOIST CREAM

3614270202148

BIOTHERM

SUN

FACE CR DRY TOUCH SPF30

3614270429859

BIOTHERM

SUN

FACE CR DRY TOUCH  SPF50

3614270429866

BIOTHERM

SUN

MELTING SUN FL W&D SPF15

3614271259097

BIOTHERM

SUN

MELTING SUN FL W&D SPF30

3614271259103

BIOTHERM

SUN

SUN MILK SPF30

3614271701503

BIOTHERM

SUN

SUN MILK SPF50

3614271701510

BIOTHERM

SUN

MOIST SUN MILK SPF15

3614271711137

BIOTHERM

SUN

MOIST SUN MILK SPF30

3614271701367

BIOTHERM

SUN

MOIST SUN MILK SPF50

3614271701374

COLLISTAR

TAN WITH.SUNSHINE

MAGIC DROPS SELFT.CONCENTR.

8015150261166

COLLISTAR

TAN WITH.SUNSHINE

BODY LEGS MAGIC DROPS

8015150261173

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT SUN

SUPERTANNING DRY OIL SPF 6

8015150260343

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT SUN

TWO PHASE AFTER SUN SPRAY

8015150260374

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT SUN

SUPERTAN CONCENT. UNGUENT

8015150260497

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT SUN

ULTRA PROT.TANNING CR.SPF30

8015150260510

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT SUN

SUPERTANNING DRY OIL

8015150260183

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT SUN

MOIST.RESTRUCT.A.S.BALM

8015150260404

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT SUN

SPF15 SUPERTANNING DRY OIL

8015150260619

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT SUN

INTENSIVE ULTRARAPID TAN

8015150260688

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT SUN

MOISTURZING SPRAY SPF 30

8015150260725

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT SUN

SUPERTANNING WATER

8015150262088

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT SUN

SPF50+ ACTIVE PROT.FACE CREAM

8015150260961

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT SUN

SPF50+ SUN CREAM FACE+BODY

8015150260978

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT SUN

SUN PROT.SPRAY LSF50+

8015150262095

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT SUN

SPF20 TANNING MOUSSE

8015150262200

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT SUN

SPF30 TANNING MOUSSE

8015150262217

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT SUN

AFTER SUN MOISTURIZNG MOUSSE

8015150262224

COLLISTAR

ABBRONZATURA PERFETT

SET TAN DRY OIL + SHAMPOO

8015150262347

COLLISTAR

ABBRONZATURA PERFETT

SET CREAM SPF30 + SHAMPOO

8015150262378