REGULAMENT OFICIAL AL CAMPANIEI „Campanie de reducere 20% la produsele selectate cu Vitamina C si E”

I. ORGANIZATOR

I.1. Organizatorul campaniei „ Campanie de reducere 20% la produsele selectate  cu Vitamina C si E”este S.C. PARFUMERIE DOUGLAS S.R.L., societate comercială română, cu sediul in Strada Polonă, nr. 68, recepție 2, etaj 5, Sector 1 | 010494 București, numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”si reprezentata de dna Lavinia Ivas, in calitate de Director General.

 II. DURATA SI LOCATIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

1.1. Campania se desfasoara intre 31.07.2019 ora 10:00 si 16.08.2020 ora 23:59 in intreaga retea de magazine fizice Douglas de pe intreg teritoriul Romaniei, precum si pe website-ul www.douglas.ro

1.2. Prevederile prezentului Regulament se completeaza cu prevederile Regulamentului pentru cardurile de fidelitate Douglas, in ceea ce priveste produsele achizitionate prin intermediului acestora si prevederile Regulamentului pentru voucherele valorice si pentru cardurile cadou Douglas.

III. DREPTUL DE PARTICIPARE

1.1 Are drept de participare orice persoana fizica si/sau juridica, cu domiciliul sau resedinta, respectiv sediul in Romania care achizitioneaza produse participante la Campanie, in perioada mai sus mentionata in limita stocului disponibil pe www.douglas.ro si in magazinele fizice Douglas.

1.2. Organizatorul isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a anula participarea oricarei persoane care nu respecta Regulamentul, care este suspectat de frauda, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana, fara a avea obligatia de a o demonstra cu probe.

IV. PRODUSELE IMPLICATE IN CAMPANIE

1. 1. In campanie participa toate produsele selectate si mentionate in Anexa 1.

1.2  Reducerea se aplica in limita stocului disponibil pe www.douglas.ro si in magazinele fizice Douglas.

 V.LIMITARI

V.1. O persoana care achizitioneaza produsele implicate in campanie beneficiaza de 20% reducere la produsele selectate cu Vitamina C si E in Anexa 1 si trebuie sa respecte cumulativ urmatoarele conditii:

a)     Pe perioada Campaniei poate sa achizitioneze produse participante in Campanie in valoare de maxim 8000 de lei. In cazul in care o persoana achizitioneaza produse participante la Campanie a caror valoare depaseste suma de 8000 de lei dupa aplicarea discounturilor din Campanie, pentru produsele a caror valoare depaseste suma de 8000 de lei nu se va aplica nici un discount.

b)    Pe perioada Campaniei poate sa achizitioneze un numar maxim de 15 produse participante in Campanie

c)     Pe perioada Campaniei poate sa achizitioneze un numar de maxim 3 bucati din acelasi produs (prin acelasi produs se intelege produs identic - cu cod de bare identic)

V. 2. In Campanie nu participa voucherele valorice si cardurile cadou Douglas, care sunt considerate mijloace de plata.

V.3. Ofertele nu se cumuleaza cu alte oferte din magazinul www.douglas.ro sau cu reducerile obtinute ca urmare a detinerii unui card de fidelitate Douglas Beauty Card.

VI. MODUL DE DESFASURARE

Reducerea de 20% la produsele selectate, conform Anexa 1, se aplica direct la produsul selectat. Reducerea nu se aplica produselor care beneficiaza deja de o reducere de pret si nu este aplicabila achizitiilor de vouchere valorice si carduri cadou.

VII. CONDITII DE RETUR

1.1 Returnarea produselor achizitionate se va realiza respectand conditiile de retur mentionate in sectiunea RETUR, disponibile pe site-ul douglas.ro.

1.2.  In cazul unui retur, nu se acorda contravaloarea in bani a reducerii acordate.

1.3. In cazul in care clientul opteaza pentru inlocuirea produsului achizitionat in cadrul Campaniei, noul produs care il inlocuieste nu va mai beneficia de oferta respectiva, cu exceptia situatiei in care el insusi face obiectul unei Campanii sau oferte speciale. Pentru claritate, la momentul inlocuirii, pentru noul produs se aplica pretul valabil la data inlocuirii.

VIII. LIMITAREA RASPUNDERII

1.1. Responsabilitatea utilizarii cardurilor de fidelitate Douglas Beauty Card revine exclusiv posesorului.

1.2. Organizatorul nu isi asuma raspunderea in legatura cu evenimentele care pot conduce la imposibilitatea de utilizare a cardurilor de fidelitate de catre detinatorul acestora.

1.3. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea la Campanie, cauzate de furnizorul de internet sau conexiunea la internet a persoanei care doreste sa se inscrie. De asemenea, Organizatorului nu i se pot imputa intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale furnizorului de internet sau blocarea accesului la magazinul online douglas.ro datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens care pot periclita participarea la Campanie in perioada de desfasurare a acesteia.

IX. CHELTUIELI INDIRECTE

Participantilor la campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli indirecte, in sensul Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, astfel cum a fost republicata, cu modificarile ulterioare.

X. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

1.1. Regulamentul este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, putand fi consultat in incinta tuturor magazinelor Douglas sau pe site-ul www.douglas.ro.

1.2. Prin participarea la prezenta Campanie, participantii sunt de acord ca datele lor de identificare sa fie stocate intr-o baza de date la care vor avea acces Organizatorul si dezvoltatorul aplicatiei, acestea putand fi folosite exclusiv pentru activitatile de marketing desfasurate de societatea S.C. Parfumerie Douglas S.R.L si partenerii sai, cu respectarea dispozitiilor legii nr. 679/2016 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. De asemenea, participantii sunt de acord sa primeasca informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Organizator si de la partenerii sai.

1.3. Conform prevederilor Legii nr. 679/2016, participantii au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, personal sau prin mandatari, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata acestuia. Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile Legii nr. 679/2016, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot solicita, totodata, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

XI. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

1.1. Organizatorul este exonerat de raspundere in caz de forta majora sau de caz fortuit, potrivit prevederilor art. 1351 Cod Civil.

1.2. Pentru scopul acestui regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin prezentul regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului.

1.3. Daca, din orice motiv, aceasta Campanie nu se poate desfasura conform planificarii datorita unor cauze aflate in afara controlului Organizatorului, fraudei, problemelor tehnice, sau oricaror alte cauze care, in opinia Organizatorului, corup sau afecteaza administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfasurarea corespunzatoare a Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, inceta, modifica sau suspenda Campania. In situatia in care Campania inceteaza din cauza fortei majore, fraudei sau a dificultatilor tehnice inainte de finalul Perioadei Campaniei, se va face un anunt oficial la locatia Campaniei.

XII. DISPOZITII FINALE

1.1. Prin achizitionarea unui produs participant la Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

1.2. S.C. Parfumerie Douglas S.R.L. isi rezerva dreptul sa modifice prezentul Regulament prin act aditional ori de cate ori este necesar, cu publicarea actului aditional pe site-ul oficial al Organizatorului, respectiv pe www.douglas.ro si punerea lui la dispozitia clientilor in magazine.

1.3. Orice reclamatie legata de desfasurarea campaniei va fi adresata in scris Organizatorului la adresa sediului social specificata in prezentul Regulament, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

1.4. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campanie vor fi solutionate pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, de catre instantele judecatoresti competente.

S.C. Parfumerie Douglas S.R.L.

Director General

Lavinia Ivas

 

 

 

ANEXA 1

LISTA REFERINTE VITAMIN C si E PARTICIPANTE IN CAMPANIE.

Brand

Linie

Artikel

 

 

 

 

 

EAN

ZOEVA

PALETTE

915699

011 WARM SPECT.PAL.

       

1

ST

4250502830100

ZOEVA

PALETTE

915700

012 COOL SPECT.PAL

       

1

ST

4250502830117

ZOEVA

PALETTE

961872

BROW SPECTRUM PALETTE

       

1

ST

4250502805702

ZOEVA

PALETTE

964803

CR.CONTOUR SPECTRUM

       

1

ST

4250502805788

ZOEVA

PALETTE

964805

WINTER STROB SPECTRUM

       

1

ST

4250502805764

DOUGLAS MAKE UP

PRETTY SHINY

143295

NOURISHING LIP BALM

      1

3.5

  

4036221979364

DOUGLAS MAKE UP

PRETTY SHINY

143350

NOURISHING LIP BALM

      2

3.5

  

4036221979371

DOUGLAS MAKE UP

PRETTY SHINY

143409

NOURISHING LIP BALM

      3

3.5

  

4036221979388

DOUGLAS MAKE UP

PRETTY SHINY

143414

NOURISHING LIP BALM

      4

3.5

  

4036221979395

DOUGLAS MEN

MOISTURISING

839268

24H HYDRO FACE CREAM

       

50

ML

4036221081197

DOUGLAS MEN

SHAVING

839267

2-IN-1 HYDRO ENERGY FACE GEL

       

75

ML

  

4036221081180

KYLIE SKIN

FACE

533314

EYE CREAM

       

17

ML

850005353294

KYLIE SKIN

FACE

533320

VITAMIN C SERUM

       

20

ML

850005353324

MARIO BADESCU SKIN C

FACE SPA

37159

ALOE, CHAMOMILE+LAVENDER

       

118

ML

785364134386

MARIO BADESCU SKIN C

FACE SPA

37162

ALOE, CHAMOMILE+LAVENDER

       

236

ML

785364134393

MARIO BADESCU SKIN C

FACE SPA

85847

SPRITZ.MIST.GLOW. SET

       

1

ST

  

785364164505

MARIO BADESCU SKIN C

EYE CREAM

37225

GLYCOLIC EYE CREAM

       

14

ML

  

785364304079

MARIO BADESCU SKIN C

SERUM

37227

ROSE HIPS NOURISHING OIL

       

29

ML

785364134157

MARIO BADESCU SKIN C

SERUM

37228

VITAMIN C SERUM

       

29

ML

785364604186

MARIO BADESCU SKIN C

MASK

37236

WHITENING MASK

       

59

  

785364804180

MARIO BADESCU SKIN C

LIP

341487

LIP BALM

       

10

  

785364134423

MARIO BADESCU SKIN C

LIP

560902

ROSE LIP BALM

       

10

785364134416

MARIO BADESCU SKIN C

LIP

560904

MINT LIP BALM

       

10

785364134485

MARIO BADESCU SKIN C

TRAVEL SIZE

553098

FACIAL SPRAY LAVENDER

       

59

ML

785364134379

DERMACOSMETICS

FACE CARE

303677

 GLOW POWER SERUM

       

30

ML

  

4062853003511

ONE.TWO.FREE!

FACE CARE

407891

SUPER GLOW SERUM

       

30

ML

  

4062853040189

EISENBERG

EXCELLENCE

443645

CREME SOMPTUEUSE

       

30

ML

  

3259550301502

EISENBERG

EXCELLENCE

443652

ENERGIE DIAMANT

       

50

ML

  

3259550502008

EISENBERG

ANTI AGE

230985

ANTI-AGE TREATMENT

       

50

ML

  

3259550502800

EISENBERG

PURE WHITE WOMAN

813660

DAY CREAM SPF50

       

50

ML

  

3259550502428

EISENBERG

EYE+LIPS+HANDS

230944

EYE CONTOUR GEL

       

30

ML

  

3259550308006

EISENBERG

SPECIALS

844291

INSTANT SMOOTHING EXFOLIATOR

       

75

ML

  

3259550753950

EISENBERG

LES ESSENTIELS DU MA

88895

PERFECTEUR TEINT EXPRESS

       

30

ML

  

3259550307283

EISENBERG

LES ESSENTIELS DU MA

88931

BAUME FUSION

       

3.5

  

3259550036800

EISENBERG

LES ESSENTIELS DU MA

88932

BAUME FUSION

       

3.5

  

3259550036763

EISENBERG

LES ESSENTIELS DU MA

88933

BAUME FUSION

       

3.5

  

3259550036770

EISENBERG

LES ESSENTIELS DU MA

88934

BAUME FUSION

       

3.5

  

3259550036794

EISENBERG

START

398526

BALANCING CLEANSIN MASK

       

50

ML

  

3259550509212

EISENBERG

START

398548

ANTI-POLLUTION DEFENCE

       

50

ML

  

3259550508734

ELIZABETH ARDEN

EIGHT HOUR

798458

NIGHT MIRACLE MOIST

       

50

ML

85805529642

OPI

AVOPLEX NAIL

374633

AVOPLEX CUTICLE OIL TO GO

  AV784

7.5

ML

  

619828045768

SHISEIDO

BIO-PERFORMANCE

845071

GLOW REVIVAL SERUM

       

30

ML

768614114802

SHISEIDO

WASO

36874

BEAUTY SLEEPING MASK

       

80

ML

  

729238149359

SHISEIDO

WASO

522210

HYDRATING CREAM SET

       

1

ST

3598380037008

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT BODY

113017

MAXI SIZE INT.FIRMING CREAM

       

400

ML

  

8015150250573

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT HAIR

710711

SUBLIME DROPS

       

100

ML

  

8015150292504

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT HAIR

861498

SUBLIME OIL SHAMPOO

       

250

ML

  

8015150292511

COLLISTAR

SPECIAL N.A.D.SKINS

11654

BAUME ANTI POLLUTION

       

50

ML

  

8015150211208

COLLISTAR

UNICO

342466

SERUM

       

30

ML

  

8015150247108

COLLISTAR

UNICO

342469

SERUM

       

50

ML

  

8015150247115

COLLISTAR

UNICO

393010

SERUM

       

15

ML

  

8015150247122

IROHA

HERB CANNABIS

564894

SCHLAFMASKE

       

75

ML

  

8436036433659

IROHA

FACE CARE

750745

MASKE VITAMIN C + HYALURONS.

       

1

ST

  

8436036430634

IROHA

FACE CARE

958950

HYDRAVITAL ERNERGY TUCHMASKE

       

1

ST

  

8436036431518

IROHA

FACE CARE

964253

VITAMIN C EYE MASK

       

1

ST

  

8436036431365

IROHA

FACE CARE

964254

MEN EYE MASK

       

3

ST

  

8436036431501

IROHA

HAND + FEET

653493

HAND&NAIL GLOVE MASK PEACH

       

1

ST

  

8436036430405

IROHA

HAND + FEET

964255

PEARL HAND MASK

       

1

ST

  

8436036431587

REVOX

JUST

614322

ARGAN OIL 100%

       

30

ML

  

5060565101319

REVOX

JUST

614368

VITAMIN C 20% SER

       

30

ML

  

5060565101418

BIOTHERM

AQUASOURCE

912253

AQUASOURCE AIR CREAM

       

50

ML

  

3614271288035

L'OREAL PARIS

LIPSTICK

589189

 CRAZYFUCH RENO 370

    370

4.5

ML

3600521966334

LANCOME

MASCARA

998631

CDILS BOOSTER MIDI

       

4

ML

  

3614270759970

LANCOME

ABSOLUE LIPS

961159

MATTE SHAKER BEIGE VINTAGE

    270

6.5

ML

  

3614271684752

LANCOME

ABSOLUE LIPS

961160

MATTE SHAKER ENERGY PEACH

    272

6.5

ML

  

3614271684769

LA PRAIRIE

SKIN CAVIAR CONC.FDT

359200

SKIN CAVIAR POWDER FOUNDATION

       

9

  

7611773099066

LA PRAIRIE

COMPLEXION

77188

PWD FDT SPF15 ALM.BEIGE

       

9

  

7611773099011

LA PRAIRIE

COMPLEXION

77193

S.C. POWDER FOUNDATION PECHE

       

9

  

7611773099080

LA PRAIRIE

COMPLEXION

77206

PWD FDT SPF15 CR.PECHE

       

9

  

7611773099097

SCOTTISH FINE SOAPS

VETIVER SANDALWOOD

97954

PRE SHAVE SCRUB

       

150

ML

  

5016365032070

SCOTTISH FINE SOAPS

ORIGINAL RECIPES

352658

HAND NAIL CREAM

       

75

ML

  

5016365040273

SCOTTISH FINE SOAPS

ORIGINAL RECIPES

649748

WHITE TEA + VITAMIN E

       

500

ML

  

5016365040266

FOREO

UFO

38086

MASKS GLOW ADDICT

       

1

ST

7350092133944

FOREO

UFO

38088

MASKS YOUTH JUNKIE

       

1

ST

  

7350092133968

E.L.F.

EYE CONCEALER

29688

HD LIFTING CONCEALER

       

6.5

ML

  

609332832510

E.L.F.

EYE CONCEALER

29691

HD LIFTING CONCEALER

       

6.5

ML

  

609332832527

E.L.F.

LIPS

29610

LIP PLUMPING GLOSS

       

2.7

ML

  

609332824508

E.L.F.

LIPS

29612

LIP PLUMPING GLOSS

       

2.7

ML

  

609332824522

E.L.F.

LIPS

29658

LIQUID MATTE LIPSTICK

       

3

ML

  

609332811676

E.L.F.

LIPS

29659

LIQUID MATTE LIPSTICK

       

3

ML

  

609332811683

E.L.F.

LIPS

29677

LIP EXFOLIATOR

       

3.2

  

609332825109

E.L.F.

LIPS

29678

LIP EXFOLIATOR

       

3.2

  

609332825604

E.L.F.

LIPS

64058

ELF LIP EXFOLIATOR  CHERRY TAR

       

3.12

ML

  

609332825116

E.L.F.

LIPS

345407

LIQUID LIP PRIMER

       

2.8

  

609332825802

E.L.F.

FOUNDATION

29723

CONTOUR PALETTE

       

16

  

609332833203

E.L.F.

FOUNDATION

29733

BLEMISH CONTROL PRIMER

       

14

ML

  

609332834088

E.L.F.

FOUNDATION

29738

BAKED HIGHLIGHTER

       

5

  

609332837041

E.L.F.

FOUNDATION

29739

BAKED HIGHLIGHTER

       

5

  

609332837065

E.L.F.

FOUNDATION

29741

BAKED HIGHLIGHTER

       

5

  

609332837072

E.L.F.

BEAUTY TOOLS

64106

MAKEUP REMOVER CLEANSING CLOTH

       

1

ST

  

609332850088

E.L.F.

SKIN CARE

31404

 BOOSTER DROPS HYDRATION

       

15

ML

  

609332573086

E.L.F.

SKIN CARE

31405

BOOSTER DROPS SUNKISSED

       

15

ML

  

609332573093

E.L.F.

SKIN CARE

31414

DAILY HYDRATION MOISTURE

       

75

ML

  

609332570160

E.L.F.

SKIN CARE

31448

BOOSTER DROPS ANTI OXIDIANT

       

15

ML

  

609332571334

GOSH COSMETICS

FOUNDATION

608653

FOUNDATION PLUS+

    002

30

ML

  

5711914139667

GOSH COSMETICS

FOUNDATION

608665

FOUNDATION PLUS+

    004

30

ML

  

5711914139766

GOSH COSMETICS

FOUNDATION

608670

FOUNDATION PLUS+

    006

30

ML

  

5711914139810

GOSH COSMETICS

FOUNDATION

608674

FOUNDATION PLUS+

    008

30

ML

  

5711914139865

GOSH COSMETICS

FOUNDATION

608675

FOUNDATION PLUS+

    010

30

ML

  

5711914139711

JUICE BEAUTY

BLEMISH CLEARING

590116

SERUM

       

60

ML

  

834893004636

JUICE BEAUTY

STEM CELLULAR

589924

2-IN-1 CLEANSER

       

133

ML

  

834893004773

JUICE BEAUTY

STEM CELLULAR

589933

ANTI-WRINKLE BOOST SERUM

       

30

ML

  

834893004797

JUICE BEAUTY

STEM CELLULAR

589935

ANTI-WRINKLE EYE TREAT.

       

15

ML

  

834893004780

JUICE BEAUTY

STEM CELLULAR

589992

ANTI-WRINKLE MOISTURIZER

       

50

ML

  

834893004865

JUICE BEAUTY

GREEN APPLE

589998

AGE DEFY SERUM

       

30

ML

  

834893011047

JUICE BEAUTY

GREEN APPLE

590043

AGE DEFY MOISTURIZER

       

60

ML

  

834893012082

TEEEZ

SUGAR RUSH

989289

OBJECT OF AFFECTION LIPBALM

LUCKY C

2.5

  

815096020333

TEEEZ

SUGAR RUSH

989290

OBJECT OF AFFECTION LIPBALM

 SUMMER

2.5

  

815096020326

TEEEZ

SUGAR RUSH

989291

OBJECT OF AFFECTION LIPBALM

STRAWBE

2.5

  

815096020302

TEEEZ

SUGAR RUSH

989292

OBJECT OF AFFECTION LIPBALM

VANILLA

2.5

  

815096020319

THE BALM

CONCEALER

404547

TIMEBALM CONCEAL.LIGHTER LIGHT

 L.THAN

7.5

  

681619200113

THE BALM

CONCEALER

404548

LIGHT

  LIGHT

7.5

  

681619200014

THE BALM

CONCEALER

404549

TIMEBALM CONCEAL.LIGHT MED.

LMEDIUM

7.5

  

681619200038

THE BALM

CONCEALER

404550

TIMEBALM CONCEAL.MEDIUM

 MEDIUM

7.5

  

681619200021

E.L.F.

LIPS

29604

DAY TO NIGHT LIPSTICK DUO

3

  

###

            ELF82102

E.L.F.

LIPS

29605

DAY TO NIGHT LIPSTICK DUO

3

  

###

            ELF82105

E.L.F.

FOUNDATION

29750

MAKEUP MISTS ET

60

ML

  

###

            ELF85023

E.L.F.

CONCEALERPRAY+POWDER

64054

UNDER EYE CONCEALER & HIGHLIGH

11.8

ML

  

###

            ELF81502

E.L.F.

SKIN CARE

31409

ILLUMINATING EYE CREAM

14

  

###

           ELF570141

E.L.F.

SKIN CARE

31413

HYDRATING SERUM

30

ML

  

###

            ELF57015

E.L.F.

SKIN CARE

31447

RECHARGING MAGN.MASC

50

  

###

            ELF57014

JUICE BEAUTY

PHYTO PIGMENTS

590125

ILLUMINATING PRIMER

30

ML

  

###

             JB09815

JUICE BEAUTY

PHYTO PIGMENTS

605099

FLAWLESS SERUM FOUND. 05 BUFF

30

ML

  

###

             JB09839

JUICE BEAUTY

PHYTO PIGMENTS

605105

FLAWLESS SERUM FOUND. 08 CREAM

30

ML

  

###

             JB09846

JUICE BEAUTY

PHYTO PIGMENTS

605114

FLAWLESS SERUM FOUND. 14 SAND

30

ML

  

###

             JB09860

JUICE BEAUTY

BLEMISH CLEARING

590098

CLEANSER

200

ML

  

###

             JB11771

JUICE BEAUTY

BLEMISH CLEARING

590117

SPF30 OIL-FREE MOISTU.

60

ML

  

###

             JB04896

JUICE BEAUTY

STEM CELLULAR

589937

CC CREAM NATURAL GLOW

50

ML

  

###

             JB04827

JUICE BEAUTY

STEM CELLULAR

589952

CC CREAM DESERT GLOW,

50

ML

  

###

             JB04810

JUICE BEAUTY

STEM CELLULAR

589978

CC CREAM WARM GLOW

50

ML

  

###

             JB04841

JUICE BEAUTY

STEM CELLULAR

589986

CC CREAM SUN-KISSED GLOW

50

ML

  

###

             JB04834

JUICE BEAUTY

GREEN APPLE

589996

BRIGHTENING GEL CLEANSER

133

ML

  

###

             JB11061

JUICE BEAUTY

GREEN APPLE

590034

PEEL FULL STRENGTH

60

ML

  

###

             JB11023

JUICE BEAUTY

GREEN APPLE

590075

BRIGHTENING EYE CREAM

15

ML

  

###

             JB11030

ACQUA DI PARMA

MIRTO DI PANAREA

710849

SHOWER GEL

       

200

ML

8028713571138

ACQUA DI PARMA

COLLEZIONE BARBIERE

910420

REVITALIZING EYE SERUM

       

15

ML

8028713510151

ACQUA DI PARMA

CEDRO DI TAORMINA

911893

SHOWER GEL

       

200

ML

8028713571169

KARL LAGERFELD+MODEL

LIP BALM

17607

SILVER CASE

 SILVER

6

9331880007317

TEAOLOGY

MASK

973938

BLUE TEA MIRACLE

       

1

ST

  

8050148500162

TEAOLOGY

FACE CARE

46836

MATCHA ULT-FIRM EYE CREAM

       

15

ML

  

8050148500377

TEAOLOGY

TEA BOOK

432089

BLACK ROSE TEA BOOK SET

       

1

ST

8050148502265

BY TERRY

CELLULARROSE CC CREA

528978

CC LUMI-SERUM 4

      4

30

ML

  

3700076454369

BY TERRY

CELLULARROSE CC CREA

552943

CC CREAM N3

      3

30

ML

  

3700076454246

BY TERRY

CELLULARROSE CC CREA

796556

CELL.BR.CC LUMI-SERUM 3

      3

30

ML

  

3700076436341

BY TERRY

CELLULARROSE CC CREA

796558

CELL.BR.CC LUMI-SERUM 4

      4

30

ML

  

3700076436358

BY TERRY

CELLULARROSE CC CREA

863689

CC CREAM BEIGE

      3

40

ML

3700076441642

BY TERRY

BAUME DE ROSE NUTRI

996282

 LIP CARE

       

2.3

  

3700076449617

BY TERRY

BEAUTY TO GO

272455

BAUME DE ROSE BOTTLE 2,3G

       

2.3

  

3700076452273

BY TERRY

LIP EXPERT

62070

LIP EXP.SHINE1 BABY BEIGE

      1

3

  

3700076450941

BY TERRY

LIP EXPERT

62072

LIP EXP.SHINE3 ROSY KISS

      3

3

  

3700076450965

CHRISTIAN BRETON

EYE PRIORITY

583931

PERFECTING EYE MASK

       

15

ML

3556500011086

CHRISTIAN BRETON

EYE PRIORITY

583939

CELL EYE LIFT CREAM

       

15

ML

3556500011116

PRETTY VULGAR

LASH PRIMER

995273

LASH PRIMER BLACK BIRD

     53

10.2

ML

  

850184007506

PRETTY VULGAR

WRITING ON THE WALL

995337

CONFIDENTIAL EYELINER PENCIL

     47

0.5

  

850184007353

PRETTY VULGAR

WRITING ON THE WALL

995338

 YOURS TRULY EYELINER PENCIL

     48

0.5

  

850184007360

PRETTY VULGAR

WRITING ON THE WALL

995339

BLANK PAGE EYELINER PENCIL

     49

0.5

  

850184007377

PRETTY VULGAR

STICK TO THE STORY

995312

TINTED LIP BALM MASTER MANIP.

     12

4

  

850184007070

PRETTY VULGAR

UNDER COVER

35590

SHADE FOR DAYS

    124

4

ML

  

850184007964

PRETTY VULGAR

UNDER COVER

35591

MIDNIGHT MYSTIQUE

    125

4

ML

  

850184007971

PRETTY VULGAR

UNDER COVER

995321

LITTLE WHITE LIES CONCEALER

     60

4

ML

  

850184007599

PRETTY VULGAR

UNDER COVER

995330

VEIL OF SECRECY CONCEALER

     61

4

ML

  

850184007605

PRETTY VULGAR

UNDER COVER

995333

TIP TOE OVER THE LINE CONCEAL.

     62

4

ML

  

850184007612

PRETTY VULGAR

UNDER COVER

995334

THE MIDDLE GROUND CONCEALER

     63

4

ML

  

850184007629

PRETTY VULGAR

UNDER COVER

995335

ON THE ROCKS CONCEALER

     64

4

ML

  

850184007636

PRETTY VULGAR

UNDER COVER

995336

SHADY LADY CONCEALER

     65

4

ML

  

850184007643

PRETTY VULGAR

BURY THEM WITH A SMI

995248

BABY DOLL AGAINST LS

      8

3

  

850184007131

PRETTY VULGAR

BURY THEM WITH A SMI

995256

IF KISSES COULD KILL MATTE LS

      4

3

  

850184007094

PRETTY VULGAR

BURY THEM WITH A SMI

995257

PRIM AND PROPER MATTE LS

      5

3

  

850184007100

PRETTY VULGAR

BURY THEM WITH A SMI

995259

DARLING BE DARING LS

      6

3

  

850184007117

PRETTY VULGAR

BURY THEM WITH A SMI

995260

BLOOD FLOWER LS

      7

3

  

850184007124

PRETTY VULGAR

BURY THEM WITH A SMI

995261

BACK STABBER LS

      9

3

  

850184007148

PRETTY VULGAR

BURY THEM WITH A SMI

995262

HONEST TRUTH LS

     10

3

  

850184007155

PRETTY VULGAR

BURY THEM WITH A SMI

995263

MOOD SWING LS

     11

3

  

850184007162

ECOOKING

LIP BALM

28483

LIP BALM NEUTRAL

       

15

ML

  

5712350610154

ECOOKING

LIP BALM

28521

LIP BALM MINT

       

15

ML

  

5712350610369

ECOOKING

LIP BALM

28524

LIP BALM POMEGRANATE

       

15

ML

  

5712350610581

ECOOKING

SCRUB

619446

BODY SCRUB 02

       

300

ML

  

5712350611885

ECOOKING

SCRUB

619452

BODY SCRUB 03

       

300

ML

  

5712350611892

ECOOKING

MEN

28532

CLEANSING GEL

       

200

ML

  

5712350616033

ECOOKING

MEN

28533

MEN BEARD & BODY OIL

       

100

ML

  

5712350616019

OH K

MASKS

49514

WATERMELON SHEET MASK

       

1

ST

  

5037200069341

OH K

MASKS

74583

OH K! CHOK CHOK UNDEREYE MASK

       

1

ST

  

5037200081565

OH K

CARE

74582

OH K! CHOK CHOK GLOWING MOISTU

       

1

ST

  

5037200078336

HEY HONEY

WALK THE WALK

30875

PROPOLIS FOOT CREAM

       

150

ML

  

609408012327

HEY HONEY

GOOD MORNING

30851

ROYAL HONEY GEL-FACIAL

       

30

ML

  

609408012235

HEY HONEY

BOOST IT UP

30844

FACE CREAM

       

50

ML

  

609408012181

HEY HONEY

COME CLEAN

30845

FACIAL SCRUB

       

70

ML

  

609408012198

DR DENNIS GROSS

C+COLLAGEN

438319

C+COLLAGEN BIO C MASK

       

1

ST

  

695866569411

DR DENNIS GROSS

C+COLLAGEN

972823

C+ COL. DEEP CREAM

       

50

ML

  

695866556183

DR DENNIS GROSS

TARGETED TREATMENTS

887609

GLOW DARK SPOT

       

50

ML

  

695866567684

DR DENNIS GROSS

SET

57285

DOCTOR´S KIT

       

1

ST

  

695866546481

DR DENNIS GROSS

EYE

985261

C+ COL. EYE CREAM

       

15

ML

  

695866556084

PERCY NOBLEMAN

BEARD CARE

900043

MOUSTACHE WAX

       

20

ML

  

700604498271

PERCY NOBLEMAN

BEARD CARE

900048

BEARD GROOMING KIT (TS)

       

1

ST

  

700604498356

ZARKOPERFUME

PINK MOLECULE

404834

HAND CREAM

       

50

ML

  

5745980000347

FILORGA

SERUM

53451

PIGMENT WHITE

       

50

ML

  

3401360110755

FILORGA

SERUM

871998

PIGMENT PERFECT 30ML

       

30

ML

  

3401353655683

RITUALS

THE RITUAL OF HAPPY

84601

BUDDHA BODY CREAM

       

220

ML

  

8719134064087

RITUALS

T.RITUAL OF SAKURA

84584

BODY CREAM

       

220

ML

  

8719134064636

RITUALS

T.RITUAL OF SAKURA

658719

BTG HANDBALM&LIPBALM

       

1

ST

  

8719134085808

DOCTOR RENAUD

SOOTHING CARE

550478

SOFT EYE CONTOUR CREAM

       

15

ML

  

3701066202892

DOCTOR RENAUD

ANTI-AGE CARE

934826

PLUMPING SCRUBBING MASK

       

50

ML

  

3700256375156

KEVYN AUCOIN

GLASS GLOW LIP

77987

GLASS GLOW LIP ROSE

       

1

ST

  

836622008298

EOS

SHAVING

435016

EOS POM-RASPB SHAVE

       

207

ML

  

892992002007

EOS

SHAVING

435018

EOS TROPICAL FRUIT SHAVE

       

207

ML

  

832992012828

DR.IRENA ERIS

INSTITUTE SOLUTIONS

985661

INSTANT ML AA ILL TR

       

1

ML

  

5900717581319

DR.IRENA ERIS

INSTITUTE SOLUTIONS

985662

A.WRINKLE DC INSTANT

       

50

ML

  

5900717581418

DR.IRENA ERIS

INSTITUTE SOLUTIONS

985664

A.WRINKLE NC INSTANT

       

50

ML

  

5900717581517

DR.IRENA ERIS

AQUALITY

58051

MOISTURISING YOUTH CREAM

       

50

ML

  

5900717267114

ILLAMASQUA

PRIMER

509919

SATIN PRIMER + SPF 20

       

30

ML

  

5060174880148

ILLAMASQUA

GLEAM CREAM

509803

GLEAM CREAM AURORA

       

4

  

5055467301325

ILLAMASQUA

VEIL

509807

HYDRA VEIL

       

30

ML

  

5055467302056

ILLAMASQUA

CREAM CONCEALER

509634

CONCEALER LIFT

      1

1

ST

  

5055467302186

ILLAMASQUA

CREAM CONCEALER

509635

CONCEALER LIFT

      2

1

ST

  

5055467302193

ILLAMASQUA

CREAM CONCEALER

509636

CONCEALER LIFT

      1

1

ST

  

5055467302209

ILLAMASQUA

CREAM CONCEALER

509677

CONCEALER PEN LIGHT

      1

1

ST

  

5055467310006

ILLAMASQUA

CREAM CONCEALER

509678

CONCEALER PEN LIGHT

      2

1

ST

  

5055467310013

ILLAMASQUA

CREAM CONCEALER

509679

CONCEALER PEN LIGHT

      3

1

ST

  

5055467310020

ILLAMASQUA

CREAM CONCEALER

509680

CONCEALER PEN MEDIUM

      1

1

ST

  

5055467310037

NEAL'S YARD REMEDIES

TREATMENT WILD ROSE

419829

BEAUTY BALM

       

50

  

98400023620

NEAL'S YARD REMEDIES

R. FRANKINCENSE

419779

NOURISHING CREAM

       

50

  

98400005206

NEAL'S YARD REMEDIES

R. FRANKINCENSE

419813

EYE AND LIP SERUM

       

10

ML

  

98400005022

NEAL'S YARD REMEDIES

TREATMENT WILD ROSE

419842

BOOSTER

       

30

ML

  

98400023729

NEAL'S YARD REMEDIES

REHYDRATING ROSE

419659

EYE CREAM

       

10

ML

  

98400005572

MEDIHEAL

SHEET MASK

93896

ESS.VITA LIGHTBEAM MASK

       

24

ML

  

8809470122098

MEDIHEAL

SHEET MASK

93904

I.P.I LIGHTMAX MASK

       

30

ML

  

8809261556378

VELLIE

GOAT MILK

658645

DAY MOISTURIZER

       

120

ML

  

5902399889868

VELLIE

GOAT MILK

658668

REGENERATING NIGHT CREAM

       

50

ML

  

5902399889875

GIORGIO ARMANI

CONCEALER

561241

LUMINOUS SILK CONCEALER 3.75 F

   3.75

12

ML

  

3614272951570

GIORGIO ARMANI

CONCEALER

561242

LUMINOUS SILK CONCEALER 5.25 F

   5.25

12

ML

  

3614272951624

GIORGIO ARMANI

LUMINOUS SILK

548375

LUMIN SILK CONCEALER 02

      2

12

ML

  

3614272951556

GIORGIO ARMANI

LUMINOUS SILK

548376

LUMIN SILK CONCEALER 03

      3

12

ML

  

3614272951563

GIORGIO ARMANI

LUMINOUS SILK

548379

LUMINOUS SILK CONCEALER 4 F

      4

12

ML

  

3614272951587

GIORGIO ARMANI

LUMINOUS SILK

548390

LUMINOUS SILK CONCEALER 4.75 F

   4.75

12

ML

  

3614272951600

GIORGIO ARMANI

LUMINOUS SILK

548391

LUMINOUS SILK CONCEALER 5 F

      5

12

ML

  

3614272951617

GIORGIO ARMANI

LUMINOUS SILK

550527

LUMINOUS SILK CONCEALER

    4,5

12

ML

  

3614272951594

GIORGIO ARMANI

LUMINOUS SILK

550539

LUMINOUS SILK CONCEALER 6 F

      6

12

ML

  

3614272951655

GIORGIO ARMANI

LUMINOUS SILK

550614

LUMINOUS SILK CONCEALER 6.5 F

    6,5

12

ML

  

3614272951662

GIORGIO ARMANI

LUMINOUS SILK

559100

LUMIN SILK CONCEALER 5.75

   5,75

12

ML

  

3614272951648