-15% REDUCERE la comenzi de 350 Lei

REGULAMENT OFICIAL AL CAMPANIEI „Douglas Bazar”

REGULAMENT OFICIAL AL CAMPANIEI „Douglas Bazar”

 

I. ORGANIZATOR

I.1. Organizatorul campaniei „ Douglas Bazar” este S.C. PARFUMERIE DOUGLAS S.R.L., societate comercială română, cu sediul in Strada Polonă, nr. 68, recepție 2, etaj 5, Sector 1 | 010494 București, numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”si reprezentata de dna Lavinia Ivas, in calitate de Director General.

II. DURATA SI LOCATIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

1.1. Campania se desfasoara 1.05.2020 ora 10:00 in  limita stocului disponibil dar nu mai tarziu de data 31.05.2020 in magazinul online www.douglas.ro.

1.2. Prevederile prezentului Regulament se completeaza cu prevederile Regulamentului pentru cardurile de fidelitate Douglas, in ceea ce priveste produsele achizitionate prin intermediului acestora si prevederile Regulamentului pentru voucherele valorice si pentru cardurile cadou Douglas.

III. DREPTUL DE PARTICIPARE

1.1 Are drept de participare orice persoana fizica si/sau juridica, cu domiciliul sau resedinta, respectiv sediul in Romania, detinator sau nu al unui card de fidelitate Douglas, care achizitioneaza produse in perioada mai sus mentionata in limita stocului disponibil.

1.2. Organizatorul isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a anula participarea oricarei persoane care nu respecta Regulamentul, care este suspectat de frauda, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana, fara a avea obligatia de a o demonstra cu probe.

 

IV. PRODUSELE IMPLICATE IN CAMPANIE

1.1               Clientul beneficiaza de reducere de pana la 50% la achizitia oricarui produs specificat in Anexa 1 si nu  face parte din alte promotii din magazinul online www.douglas.ro

1.2  Reducerea se aplica in limita stocului disponibil din magazinul online www.douglas.ro

V.1. O persoana care achizitioneaza oricare produs si beneficiaza de o reducere  de pana la 50% trebuie sa respecte cumulativ urmatoarele conditii:

a)     Pe perioada Campaniei poate sa achizitioneze produse participante in Campanie in valoare de maxim 5000 de lei. In cazul in care o persoana achizitioneaza produse participante la Campanie a caror valoare depaseste suma de 5000 de lei dupa aplicarea discounturilor din Campanie, pentru produsele a caror valoare depaseste suma de 5000 de lei nu se va aplica nici un discount.

b)    Pe perioada Campaniei poate sa achizitioneze un numar maxim de 5 produse participante in Campanie

c)     Pe perioada Campaniei poate sa achizitioneze un numar de maxim 2 bucati din acelasi produs (prin acelasi produs se intelege produs identic - cu cod de bare identic)

VI. 1. In Campanie nu participa voucherele valorice si cardurile cadou Douglas, care sunt considerate mijloace de plata.

VII.1. Ofertele nu se cumuleaza cu alte oferte din magazinele Douglas sau cu reducerile obtinute ca urmare a detinerii unui card de fidelitate Douglas Beauty Card.

IX. MODUL DE DESFASURARE

1. Reducerea de pana la 50%  pentru achizitia oricarui produs din Anexa 1 se aplica direct pe www.douglas.ro  dupa finalizare comanda, in cosul de cumparaturi. Reducerea nu se aplica produselor care beneficiaza deja de o reducere de pret si nu este aplicabila achizitiilor de vouchere valorice si carduri cadou.

X. CONDITII DE RETUR

1.1 Returnarea produselor achizitionate se va realiza respectand conditiile de retur valabile in reteaua de magazine Douglas.

1.2.  In cazul unui retur, nu se acorda contravaloarea in bani a reducerii acordate.

1.3. In cazul in care clientul opteaza pentru inlocuirea produsului achizitionat in cadrul Campaniei, noul produs care il inlocuieste nu va mai beneficia de oferta respectiva, cu exceptia situatiei in care el insusi face obiectul unei Campanii sau oferte speciale. Pentru claritate, la momentul inlocuirii, pentru noul produs se aplica pretul valabil la data inlocuirii.

XI. LIMITAREA RASPUNDERII

1.1. Responsabilitatea utilizarii cardurilor de fidelitate Douglas Beauty Card revine exclusiv posesorului.

1.2. Organizatorul nu isi asuma raspunderea in legatura cu evenimentele care pot conduce la imposibilitatea de utilizare a cardurilor de fidelitate de catre detinatorul acestora.

1.3. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea la Campanie, cauzate de furnizorul de internet sau conexiunea la internet a persoanei care doreste sa se inscrie. De asemenea, Organizatorului nu i se pot imputa intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale furnizorului de internet sau blocarea accesului la magazinul online douglas.ro datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens care pot periclita participarea la Campanie in perioada de desfasurare a acesteia.

XII. CHELTUIELI INDIRECTE

1. Participantilor la campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli indirecte, in sensul Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, astfel cum a fost republicata, cu modificarile ulterioare.

XIII. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

1.1. Regulamentul este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, putand fi consultat in incinta tuturor magazinelor Douglas.

1.2. Prin participarea la prezenta Campanie, participantii sunt de acord ca datele lor de identificare sa fie stocate intr-o baza de date la care vor avea acces Organizatorul si dezvoltatorul aplicatiei, acestea putand fi folosite exclusiv pentru activitatile de marketing desfasurate de societatea S.C. Parfumerie Douglas S.R.L si partenerii sai, cu respectarea dispozitiilor legii nr. 679/2016 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. De asemenea, participantii sunt de acord sa primeasca informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Organizator si de la partenerii sai.

1.3. Conform prevederilor Legii nr. 679/2016, participantii au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, personal sau prin mandatari, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata acestuia. Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile Legii nr. 679/2016, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot solicita, totodata, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

XIV. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

1.1. Organizatorul este exonerat de raspundere in caz de forta majora sau de caz fortuit, potrivit prevederilor art. 1351 Cod Civil.

1.2. Pentru scopul acestui regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin prezentul regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului.

1.3. Daca, din orice motiv, aceasta Campanie nu se poate desfasura conform planificarii datorita unor cauze aflate in afara controlului Organizatorului, fraudei, problemelor tehnice, sau oricaror alte cauze care, in opinia Organizatorului, corup sau afecteaza administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfasurarea corespunzatoare a Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, inceta, modifica sau suspenda Campania. In situatia in care Campania inceteaza din cauza fortei majore, fraudei sau a dificultatilor tehnice inainte de finalul Perioadei Campaniei, se va face un anunt oficial la locatia Campaniei.

XV. DISPOZITII FINALE

1.1. Prin achizitionarea unui produs participant la Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

1.2. S.C. Parfumerie Douglas S.R.L. isi rezerva dreptul sa modifice prezentul Regulament prin act aditional ori de cate ori este necesar, cu publicarea actului aditional pe site-ul oficial al Organizatorului, respectiv pe www.douglas.ro si punerea lui la dispozitia clientilor in magazine.

1.3. Orice reclamatie legata de desfasurarea campaniei va fi adresata in scris Organizatorului la adresa sediului social specificata in prezentul Regulament, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

1.4. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campanie vor fi solutionate pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, de catre instantele judecatoresti competente.

S.C. Parfumerie Douglas S.R.L.

Director General

Lavinia Ivas

 

 

 

ANEXA 1

Lista referente pana la 50% reducere

 

BRAND

LINE

Denumire completa

Gramj

UNIT
(pcs/ml/g)

EAN-CODE

 

 

 

 

 

 

TOM FORD

SIGNATURE COLLECTION

BLACK ORCHID EDT

50

ml

888066048521

TOM FORD

SIGNATURE COLLECTION

BLACK ORCHID EDT

100

ml

888066048538

TOM FORD

SIGNATURE COLLECTION

ORCHID SOLEIL EDP

30

ml

888066054294

TOM FORD

SIGNATURE COLLECTION

ORCHID SOLEIL EDP

50

ml

888066054300

TOM FORD

SIGNATURE COLLECTION

NOIR ANTHRACITE EDP

150

ml

888066067133

TOM FORD

SIGNATURE COLLECTION

NOIR ANTHRACITE EDP

50

ml

888066067140

TOM FORD

SIGNATURE COLLECTION

BLACK ORCHID

100

ml

888066077439

TOM FORD

SIGNATURE COLLECTION

VELVET ORCHID

150

ml

888066055499

TOM FORD

LIP CONTOUR DUO COLLECTION

LIP CONTOUR DUO

2.2

gr

888066054720

TOM FORD

LIP LACQUER COLLECTION

LIP LACQUER METAL FLAME

2.7

ml

888066080071

TOM FORD

LIP COLOR COLLECTION

LIP COLOR VIOLET FATALE

3

gr

888066010740

DKNY

Nectar Love

Nectar Love 100ml

100

ml

22548386903

Michael Kors

Sensual Essesnce

Sensual Essence 50ml

50

ml

22548386293

Michael Kors

Sexy Ruby

Sexy Ruby 100ml

100

ml

22548386347

Bumble and bumble

Conditioner

MENDING CONDITIONER

250

ml

685428009820

Bumble and bumble

Thickening

TICKENING DRYSPUN FINISH

40

ml

685428017900

Bumble and bumble

Treatment

FULL POTENTIAL BOOST SPRAY

125

ml

685428018259

Bumble and bumble

Treatment

BB. SCALP DETOX

150

ml

685428024786

CLINIQUE

Superbalanced

Superbalanced Makeup

30

ml

20714149666

CLINIQUE

CFM Oil Control

Oil Control Exfoliating

30

ml

20714104733

CLINIQUE

Maximum Hydrator

Maximum Hydrator

50

ml

20714236298

CLINIQUE

Repairwear

Repairwear Uplifting

50

ml

20714540272

CLINIQUE

Chubby stick eye

Chubby stick Shadow tint

3

gr

20714577971

CLINIQUE

Clinique Fit

CLEANSING FACE WIPES

 

 

20714898274

CLINIQUE

Clinique Fit

Makeup Broad Spectrum SPF 40

30

ml

20714898472

CLINIQUE

Clinique Fit

Clinique CliniqueFIT Workout Face + Body Hydrating Spray

30

ml

20714898519

CLINIQUE

Clinique Fit

Lip/Cheek Flush Pink

7

ml

20714904449

CLINIQUE

Clinique Fit

Mattifying Moisturizer

40

ml

20714905590

CLINIQUE

3 step

DDML+

200

ml

192333006306

CLINIQUE

3 step

DDOG

200

ml

192333006313

CLINIQUE

Smart

Smart treatment

30

ml

20714759292

CLINIQUE

Pop Liquid matte

Pop Liquid matte

6

ml

20714790707

CLINIQUE

Pop lacquer

Pop lacquer

6

ml

20714802394

CLINIQUE

Lip shadow matte

Lip shadow matte

1.2

gr

20714847081

CLINIQUE

Lip shadow matte

Lip shadow matte

1.2

gr

20714847128

CLINIQUE

Exfoliating scrub

Exfoliating scrub

100

ml

20714002527

TOM FORD

BOYS & GIRLS COLLECTION

LIP COLOR METALLIC PINK

2

gr

888066085090

Estee Lauder

 

ZERO SMUDGE EYELINER-BLA 3ML/.1FLOZ

 

 

27131596448

Estee Lauder

 

RES LIFT CLNG EYE CR 15ML/.5FLOZ

 

 

887167367555

Estee Lauder

 

PCE PNT-ON LQD LPCLR-310 7ML/.23FLOZ

 

 

887167383869

Estee Lauder

 

PCE PNT-ON LQD LPCLR-311 7ML/.23FLOZ

 

 

887167383876

Estee Lauder

 

PCE PNT-ON LQD LPCLR-312 7ML/.23FLOZ

 

 

887167383890

Estee Lauder

 

PCE PNT-ON LQD LPCLR-410 7ML/.23FLOZ

 

 

887167383906

Estee Lauder

 

PC ENVY DEFIN EYESHAD-IN 1.8GM/.06OZ

 

 

887167164505

Estee Lauder

 

PC ENVY DEFIN EYESHAD-HY 1.8GM/.06OZ

 

 

887167164512

Estee Lauder

 

PC ENVY DEFIN EYESHAD-BL 1.8GM/.06OZ

 

 

887167164529

Estee Lauder

 

PC ENVY SCULPT GLOSS-FIE 5.8ML/.1FLOZ

 

 

887167145689

Estee Lauder

 

PC ENVY SCULPT GLOSS-FLI 5.8ML/.1FLOZ

 

 

887167145726

Estee Lauder

 

PC ENVY SCULPT GLOSS-JEA 5.8ML/.1FLOZ

 

 

887167145733

Estee Lauder

 

PC ENVY SCULPT BLUSH-230 7GM/.25OZ

 

 

887167165267

Estee Lauder

 

SUPREME BODY CREME 200ML/6.7FLOZ

 

 

887167228078

Estee Lauder

 

MM LE ROUGE GLOSS EDP 100ML/3.4FLOZ

 

 

887167256897

Estee Lauder

 

RN ULT RDNT WHTE BRTN CR 50ML/1.7OZ

 

 

887167275997

Estee Lauder

 

RN ULT RDNT WHT YTH SRM 30ML/1FLOZ

 

 

887167294165

Estee Lauder

 

ADV. TIMEZONE N/C SPF 15 50ML/1.7OZ

 

 

27131937128

BOBBI BROWN

Make-up

Art Stick Rich Nude

6

gr

716170161242

BOBBI BROWN

Make-up

LUXE LIQUID LIP-TOMBOY 6ML/.2FLOZ

 

 

716170208497

BOBBI BROWN

Make-up

LUXE LIQUID LIP-YOUR MAJ 6ML/.2FLOZ

 

 

716170208510

Ultimele produse vizualizate