REGULAMENT OFICIAL AL CAMPANIEI „Online Specials”

I. ORGANIZATOR

I.1. Organizatorul campaniei „Online Specials” este S.C. PARFUMERIE DOUGLAS S.R.L., societate comercială română, cu sediul in Strada Polonă, nr. 68, recepție 2, etaj 5, Sector 1 | 010494 București, numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”si reprezentata de dna Lavinia Ivas, in calitate de Director General.

 

II. DURATA SI LOCATIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

1.1. Campania se desfasoara intre 24.03.2020 ora 10:00 si 14.04.2020 ora 23:59, exclusiv in magazinul online www.douglas.ro.

1.2. Prevederile prezentului Regulament se completeaza cu prevederile Regulamentului pentru cardurile de fidelitate Douglas, in ceea ce priveste produsele achizitionate prin intermediului acestora si prevederile Regulamentului pentru voucherele valorice si pentru cardurile cadou Douglas.

 

III. DREPTUL DE PARTICIPARE

1.1 Are drept de participare orice persoana fizica si/sau juridica, cu domiciliul sau resedinta, respectiv sediul in Romania care achizitioneaza produse participante la Campanie, in perioada mai sus mentionata in limita stocului disponibil pe www.douglas.ro.

1.2. Organizatorul isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a anula participarea oricarei persoane care nu respecta Regulamentul, care este suspectat de frauda, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana, fara a avea obligatia de a o demonstra cu probe.

 

IV. PRODUSELE IMPLICATE IN CAMPANIE

1. 1. In campanie participa toate produsele selectate prezentate in Anexa 1 si vizibile online aici - https://www.douglas.ro/cat/index/sCategory/16495

1.2 Reducerea de pana la 30% se aplica in limita stocului disponibil pe www.douglas.ro, pentru produsele selectate

 

 

 

 V.LIMITARI

V.1. O persoana care achizitioneaza produsele implicate in campanie beneficiaza de o reducere de pana la 30% si trebuie sa respecte cumulativ urmatoarele conditii:

a)     Pe perioada Campaniei poate sa achizitioneze produse participante in Campanie in valoare de maxim 8000 de lei. In cazul in care o persoana achizitioneaza produse participante la Campanie a caror valoare depaseste suma de 8000 de lei dupa aplicarea discounturilor din Campanie, pentru produsele a caror valoare depaseste suma de 8000 de lei nu se va aplica nici un discount.

b)    Pe perioada Campaniei poate sa achizitioneze un numar maxim de 15 produse participante in Campanie

c)     Pe perioada Campaniei poate sa achizitioneze un numar de maxim 3 bucati din acelasi produs (prin acelasi produs se intelege produs identic - cu cod de bare identic)

V. 2. In Campanie nu participa voucherele valorice si cardurile cadou Douglas, care sunt considerate mijloace de plata.

V.3. Ofertele nu se cumuleaza cu alte oferte din magazinul www.douglas.ro sau cu reducerile obtinute ca urmare a detinerii unui card de fidelitate Douglas Beauty Card.

 

VI. MODUL DE DESFASURARE

Reducerea de pana la 30% se aplica direct la produsul selectat. Reducerea nu se aplica produselor care beneficiaza deja de o reducere de pret si nu este aplicabila achizitiilor de vouchere valorice si carduri cadou.

 

VII. CONDITII DE RETUR

1.1 Returnarea produselor achizitionate se va realiza respectand conditiile de retur mentionate in sectiunea RETUR, disponibile pe site-ul douglas.ro.

1.2.  In cazul unui retur, nu se acorda contravaloarea in bani a reducerii acordate.

1.3. In cazul in care clientul opteaza pentru inlocuirea produsului achizitionat in cadrul Campaniei, noul produs care il inlocuieste nu va mai beneficia de oferta respectiva, cu exceptia situatiei in care el insusi face obiectul unei Campanii sau oferte speciale. Pentru claritate, la momentul inlocuirii, pentru noul produs se aplica pretul valabil la data inlocuirii.

 

VIII. LIMITAREA RASPUNDERII

1.1. Responsabilitatea utilizarii cardurilor de fidelitate Douglas Beauty Card revine exclusiv posesorului.

1.2. Organizatorul nu isi asuma raspunderea in legatura cu evenimentele care pot conduce la imposibilitatea de utilizare a cardurilor de fidelitate de catre detinatorul acestora.

1.3. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea la Campanie, cauzate de furnizorul de internet sau conexiunea la internet a persoanei care doreste sa se inscrie. De asemenea, Organizatorului nu i se pot imputa intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale furnizorului de internet sau blocarea accesului la magazinul online douglas.ro datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens care pot periclita participarea la Campanie in perioada de desfasurare a acesteia.

 

IX. CHELTUIELI INDIRECTE

Participantilor la campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli indirecte, in sensul Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, astfel cum a fost republicata, cu modificarile ulterioare.

 

X. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

1.1. Regulamentul este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, putand fi consultat in incinta tuturor magazinelor Douglas sau pe site-ul www.douglas.ro.

1.2. Prin participarea la prezenta Campanie, participantii sunt de acord ca datele lor de identificare sa fie stocate intr-o baza de date la care vor avea acces Organizatorul si dezvoltatorul aplicatiei, acestea putand fi folosite exclusiv pentru activitatile de marketing desfasurate de societatea S.C. Parfumerie Douglas S.R.L si partenerii sai, cu respectarea dispozitiilor legii nr. 679/2016 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. De asemenea, participantii sunt de acord sa primeasca informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Organizator si de la partenerii sai.

1.3. Conform prevederilor Legii nr. 679/2016, participantii au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, personal sau prin mandatari, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata acestuia. Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile Legii nr. 679/2016, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot solicita, totodata, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

 

 

 

XI. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

1.1. Organizatorul este exonerat de raspundere in caz de forta majora sau de caz fortuit, potrivit prevederilor art. 1351 Cod Civil.

1.2. Pentru scopul acestui regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin prezentul regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului.

1.3. Daca, din orice motiv, aceasta Campanie nu se poate desfasura conform planificarii datorita unor cauze aflate in afara controlului Organizatorului, fraudei, problemelor tehnice, sau oricaror alte cauze care, in opinia Organizatorului, corup sau afecteaza administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfasurarea corespunzatoare a Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, inceta, modifica sau suspenda Campania. In situatia in care Campania inceteaza din cauza fortei majore, fraudei sau a dificultatilor tehnice inainte de finalul Perioadei Campaniei, se va face un anunt oficial la locatia Campaniei.

 

XII. DISPOZITII FINALE

1.1. Prin achizitionarea unui produs participant la Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

1.2. S.C. Parfumerie Douglas S.R.L. isi rezerva dreptul sa modifice prezentul Regulament prin act aditional ori de cate ori este necesar, cu publicarea actului aditional pe site-ul oficial al Organizatorului, respectiv pe www.douglas.ro si punerea lui la dispozitia clientilor in magazine.

1.3. Orice reclamatie legata de desfasurarea campaniei va fi adresata in scris Organizatorului la adresa sediului social specificata in prezentul Regulament, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

1.4. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campanie vor fi solutionate pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, de catre instantele judecatoresti competente.

S.C. Parfumerie Douglas S.R.L.

Director General

Lavinia Ivas

 

 

Anexa 1

 

 

 

 

 

Artikel

Brand

Linie

 

promo price

92906

JEFFREE STAR

MAGIC STAR CONCEALER

EYESHADOW-PRESSED PIGMENT PALE

186.75

979166

COACH

COACH FOR MEN

EDT SPRAY

140.25

311084

MAC

LIPSTICK

LOVE ME LIPSTICK UNDER THE COV

79.2

311071

MAC

LIPSTICK

LOVE ME LIPSTICK DADDY'S GIRL

79.2

291377

DOUGLAS MAKE UP

LASH LOVE

VOLUME + CURL MASCARA

59.5

973493

DOUGLAS MAKE UP

REMOVER

HAND+FEET REMOVER

25.9

311146

MAC

LIPSTICK

LOVE ME LIPSTICK MY LITTLE SEC

79.2

311172

MAC

LIPSTICK

LOVE ME LIPSTICK NINE LIVES

79.2

311209

MAC

LIPSTICK

LOVE ME LIPSTICK SHAMELESSLY V

79.2

318002

JEFFREE STAR

MAGIC STAR CONCEALER

EYESHADOW-PRESSED PIGMENT PALE

111.75

434149

DOUGLAS LES DELICES

RASPBERRY MACARON

UN NOCIBE NEWDEL BM MF

23.1

311173

MAC

LIPSTICK

LOVE ME LIPSTICK MON COEUR

79.2

311191

MAC

LIPSTICK

LOVE ME LIPSTICK MAISON ROUGE

79.2

434156

DOUGLAS LES DELICES

COTTON CANDY

UN NOCIBE NEWDEL BM BP

23.1

92913

JEFFREE STAR

MAGIC STAR CONCEALER

EYESHADOW-PRESSED PIGMENT PALE

198.75

568425

YSL

OPIUM BLACK

BLACK OPIUM SET 30

215.2

924806

MAC

PRO PALETTE

SMALL X6

15.2

977997

DOUGLAS MAKE UP

REMOVER

NAIL CORRECTOR PEN

23.1

56716

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

SYS CLEANSING WATER-GEL

62.3

311215

MAC

LIPSTICK

LOVE ME LIPSTICK GIVE ME FEVER

79.2

306290

DOUGLAS HOME SPA

SPIRIT OF ASIA

BODY LOTION

44.1

306274

DOUGLAS HOME SPA

MYSTERY OF HAMMAM

BODY LOTION

44.1

306267

DOUGLAS HOME SPA

JOY OF LIGHT

BODY LOTION

44.1

33764

DOUGLAS MAKE UP

SENSATION'EYES

VOLUMIZING & DEF MASCARA

60.9

408521

ONE.TWO.FREE!

FACE CARE

STARTER KIT

52

77988

KEVYN AUCOIN

GLASS GLOW LIP

GLASS GLOW LIP BRONZE

84

306266

DOUGLAS HOME SPA

HARMONY OF AYURVEDA

BODY LOTION

44.1

56720

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

SYS CLEANSING MILK

62.3

981277

MR. BEAR FAMILY

BEARD KIT

BREW & BALM WOODLAND

153.3

434159

DOUGLAS LES DELICES

COTTON CANDY

UN NOCIBE NEWDEL LC BP

23.1

993760

SHISEIDO

ESSENTIAL ENERGY

ESSENTIAL ENERGY DAY CREAM

276

732915

MAC

PRO PALETTE

MAC PP ES X15

15.2

880464

GIORGIO ARMANI

BRUSHES

BLENDING EYE BRUSH

234.4

901914

DOUGLAS ACCESSOIRES

FACE

LARGE MAKE UP REMOVER

13.3

362288

DOUGLAS HOME SPA

SEATHALASSO

FRAGRANCE STICKS

51.1

19020

MAC

LIPGLASS

LIPGLASS C

39.2

362275

DOUGLAS HOME SPA

SPIRIT OF ASIA

FRAGRANCE STICKS

51.1

63333

DOUGLAS MAKE UP

EYE BROW

NATURAL BROW KIT

66.5

910670

BRAUN

EPILATOR FACIAL

REZERVA EPILATOR SE80-B

71.2

980613

THE BALM

MASCARA

SCUBA WATER RESIST MASCARA

60.9

17601

KARL LAGERFELD+MODEL

CUSTOM LIPSTICK DUO

SHADE+SCULPT-ELLE AND LILY

86.1

76225

FILORGA

EYE CARE

OXYGEN-GLOW [EYES]

110.25

32670

DOUGLAS ACCESSOIRES

FALSE LASHES

FALSE LASHES EXTREME L

27.3

994728

DOUGLAS HAIR

EXTREMELY SMOOTH

SHAMPOO

34.3

980595

DOUGLAS MAKE UP

REMOVER

REMOVER PADS

24.5

977671

DOUGLAS MAKE UP

ULTIMATE LIPLINER

LONGWEAR LIPLINER

32.9

56723

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

SYS CLEANSING CREAM

62.3

56724

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

SYS LIFTING BLUR-CREAM

132.3

56726

SUPERFOOD 4YOUR SKIN

FACE CARE

SYS LIFT EYE BLUR-CREAM

83.3

64610

ESTEE LAUDER

BEAUTIFUL

B. BELLE EDP SPRAY

206.25

19021

MAC

LIPGLASS

LIPGLASS L

39.2

152241

GIORGIO ARMANI

LIP PENCIL

SMOOTH SILK LIP PENCIL 02

108

13535

CHRISTIAN DIOR

BACKSTAGE FIX IT

DIORSH.ALL DAY BROW INK MEDIUM

124

29604

E.L.F.

LIPS

DAY TO NIGHT LIPSTICK DUO

43

29605

E.L.F.

LIPS

DAY TO NIGHT LIPSTICK DUO

43

25071

LABEL.M

COMPLETE

SPUMA VOLUME MOUSSE

55.2

64195

XER JOFF

XERJOFF

 EDP SPRAY MUSE

1041.25

77972

KEVYN AUCOIN

THE MOLTEN LIP COLOR

MOLTEN MATTES DEMI

116

77975

KEVYN AUCOIN

THE MOLTEN LIP COLOR

MOLTEN MATTES KATE

116

607291

TOO COOL FOR SCHOOL

EGG

PORE TIGHTENING

20

614339

REVOX

JUST

HYALURONIC ACID 5%

23.2

272344

DR.IRENA ERIS

ALGORITHM

WRINKLE EYE CREAM

122.4

269557

CHOPARD

HAPPY CHOPARD

BIGARADIA EDP

266.4

342491

DERMACOSMETICS

FACE CARE

 STARTER KIT

101.5

811288

DOCTOR RENAUD

SOOTHING CARE

ASTRING TONING LOTION

60.9

880323

DOCTOR RENAUD

SOOTHING CARE

CAMOMILE CLEANSING MILK

60.9

880325

DOCTOR RENAUD

SOOTHING CARE

CAMOMILE TONING LOTION

60.9

930519

DOCTOR RENAUD

SOOTHING CARE

TWOPHASE EYE MAKEUP REMO

55.3

550463

DOCTOR RENAUD

HYDRATING CARE

RASPBERRY SOFT MASK

76.3

611296

DOCTOR RENAUD

HYDRATING CARE

RASPBERRY SOFT CREAM

97.3

 

 

Ultimele produse vizualizate