REGULAMENT OFICIAL AL CAMPANIEI „Sapun si Ingrijire ”

I. ORGANIZATOR

I.1. Organizatorul campaniei „Sapun si Ingrijire ”” este S.C. PARFUMERIE DOUGLAS S.R.L., societate comercială română, cu sediul in Strada Polonă, nr. 68, recepție 2, etaj 5, Sector 1 | 010494 București, numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”si reprezentata de dna Lavinia Ivas, in calitate de Director General.

II. DURATA SI LOCATIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

1.1. Campania se desfasoara intre 16.03.2020 ora 10:00 si 30.04.2020 ora 22:00 in intreaga retea de magazine fizice Douglas de pe intreg teritoriul Romaniei, si intre 16.03.2020 ora 10: 01 si 30.04.2020 ora 23:59 pe magazinul online www.douglas.ro. Lista de magazine poate fi consultata online, la adresa https://www.douglas.ro/storeLocator

1.2. Prevederile prezentului Regulament se completeaza cu prevederile Regulamentului pentru cardurile de fidelitate Douglas, in ceea ce priveste produsele achizitionate prin intermediului acestora si prevederile Regulamentului pentru voucherele valorice si pentru cardurile cadou Douglas.

III. DREPTUL DE PARTICIPARE

1.1 Are drept de participare orice persoana fizica si/sau juridica, cu domiciliul sau resedinta, respectiv sediul in Romania care achizitioneaza produse participante la Campanie, in perioada mai sus mentionata in limita stocului disponibil pe www.douglas.ro si in magazinele fizice Douglas.

1.2. Organizatorul isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a anula participarea oricarei persoane care nu respecta Regulamentul, care este suspectat de frauda, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana, fara a avea obligatia de a o demonstra cu probe.

 

IV. MECANISMUL CAMPANIEI. PRODUSE PARTICIPANTE

1.1 Clientul, posesor al cardului Douglas Beauty Card, beneficiaza de o reducere de 20% la achizitia la sapunuri, gel de dus, scruburi si creme de maini.

1.2 Regasiti in anexa 1 produsele care fac parte din categoria  sapunuri, gel de dus, scruburi si creme de maini.

1.5. Reducerile se aplica in limita stocului disponibil in magazine.

1.6. Clientii Douglas pot adera la Programul Douglas Card cu respectarea Regulamentului acestui Program disponibil pe Douglas.ro

V. ALTE DETALII ALE CAMPANIEI

O persoana care achizitioneaza produsele participante in campanie prezentate in trebuie sa respecte cumulativ urmatoarele conditii:

a)     Pe perioada Campaniei poate sa achizitioneze produse participante in Campanie in valoare de maxim 8000 de lei. In cazul in care o persoana achizitioneaza produse participante la Campanie a caror valoare depaseste suma de 8000 de lei dupa aplicarea discounturilor din Campanie, pentru produsele a caror valoare depaseste suma de 8000 de lei nu se va aplica nici un discount.

b)    Pe perioada Campaniei poate sa achizitioneze un numar maxim de 15 produse participante in Campanie

c)     Pe perioada Campaniei poate sa achizitioneze un numar de maxim 3 bucati din acelasi produs (prin acelasi produs se intelege produs identic - cu cod de bare identic)

VI. 1. In Campanie nu participa voucherele valorice si cardurile cadou Douglas, care sunt considerate mijloace de plata.

VII.1. Ofertele nu se cumuleaza cu alte oferte din magazinele Douglas si de pe www.douglas.ro sau cu reducerile obtinute ca urmare a detinerii unui card de fidelitate Douglas Beauty Card.

 

IX. MODUL DE DESFASURARE

1.Reducerea de 20% se va aplica direct la casa de marcat pentru achizitiile efectuate in magazinele fizice Douglas si direct in cosul de cumparaturi pentru achizitiile din online, de pe websiteul www.douglas.ro.  Reducerile nu se vor aplica produselor care beneficiaza deja de o reducere de pret si nu este aplicabila achizitiilor de vouchere valorice si carduri cadou.

X. CONDITII DE RETUR

1.1 Returnarea produselor achizitionate se va realiza respectand conditiile de retur valabile in reteaua de magazine Douglas.

1.2.  In cazul unui retur, nu se acorda contravaloarea in bani a reducerii acordate.

1.3. In cazul in care clientul opteaza pentru inlocuirea produsului achizitionat in cadrul Campaniei, noul produs care il inlocuieste nu va mai beneficia de oferta respectiva, cu exceptia situatiei in care el insusi face obiectul unei Campanii sau oferte speciale. Pentru claritate, la momentul inlocuirii, pentru noul produs se aplica pretul valabil la data inlocuirii.

XI. LIMITAREA RASPUNDERII

1.1. Responsabilitatea utilizarii cardurilor de fidelitate Douglas Beauty Card revine exclusiv posesorului.

1.2. Organizatorul nu isi asuma raspunderea in legatura cu evenimentele care pot conduce la imposibilitatea de utilizare a cardurilor de fidelitate de catre detinatorul acestora.

1.3. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea la Campanie, cauzate de furnizorul de internet sau conexiunea la internet a persoanei care doreste sa se inscrie. De asemenea, Organizatorului nu i se pot imputa intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale furnizorului de internet sau blocarea accesului la magazinul online douglas.ro datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens care pot periclita participarea la Campanie in perioada de desfasurare a acesteia.

XII. CHELTUIELI INDIRECTE

1. Participantilor la campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli indirecte, in sensul Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, astfel cum a fost republicata, cu modificarile ulterioare.

XIII. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

1.1. Regulamentul este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, putand fi consultat in incinta tuturor magazinelor Douglas sau pe site-ul www.douglas.ro.

1.2. Prin participarea la prezenta Campanie, participantii sunt de acord ca datele lor de identificare sa fie stocate intr-o baza de date la care vor avea acces Organizatorul si dezvoltatorul aplicatiei, acestea putand fi folosite exclusiv pentru activitatile de marketing desfasurate de societatea S.C. Parfumerie Douglas S.R.L si partenerii sai, cu respectarea dispozitiilor legii nr. 679/2016 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. De asemenea, participantii sunt de acord sa primeasca informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Organizator si de la partenerii sai.

1.3. Conform prevederilor Legii nr. 679/2016, participantii au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, personal sau prin mandatari, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata acestuia. Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile Legii nr. 679/2016, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot solicita, totodata, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

XIV. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

1.1. Organizatorul este exonerat de raspundere in caz de forta majora sau de caz fortuit, potrivit prevederilor art. 1351 Cod Civil.

1.2. Pentru scopul acestui regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin prezentul regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului.

1.3. Daca, din orice motiv, aceasta Campanie nu se poate desfasura conform planificarii datorita unor cauze aflate in afara controlului Organizatorului, fraudei, problemelor tehnice, sau oricaror alte cauze care, in opinia Organizatorului, corup sau afecteaza administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfasurarea corespunzatoare a Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, inceta, modifica sau suspenda Campania. In situatia in care Campania inceteaza din cauza fortei majore, fraudei sau a dificultatilor tehnice inainte de finalul Perioadei Campaniei, se va face un anunt oficial la locatia Campaniei.

XV. DISPOZITII FINALE

1.1. Prin achizitionarea unui produs participant la Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

1.2. S.C. Parfumerie Douglas S.R.L. isi rezerva dreptul sa modifice prezentul Regulament prin act aditional ori de cate ori este necesar, cu publicarea actului aditional pe site-ul oficial al Organizatorului, respectiv pe www.douglas.ro si punerea lui la dispozitia clientilor in magazine.

1.3. Orice reclamatie legata de desfasurarea campaniei va fi adresata in scris Organizatorului la adresa sediului social specificata in prezentul Regulament, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

1.4. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campanie vor fi solutionate pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, de catre instantele judecatoresti competente.

 

1.5 In conditiile raspandirii COVID 19 va rugam sa testati doar  produsele  aflate in tuburi/sticlute cu aplicator.

 

S.C. Parfumerie Douglas S.R.L.

Director General

Lavinia Ivas

 

Anexa 1- Lisa produse campanie Sapun si Ingrijire

 

Brand

Linie

Denumire produs

EAN

DOUGLAS SEASONAL

SPECIAL MOMENTS

TREAT YOURSELF BODY CARE

8713413532571

DOUGLAS SEASONAL

SPECIAL MOMENTS

HAND CREAM

8713413532502

DOUGLAS SEASONAL

SPECIAL MOMENTS

SELF LOVE LUXURIES

8713413532595

DOUGLAS SEASONAL

SPECIAL MOMENTS

RELAX + RENEW ESSENTIALS

8713413532762

RITUALS

T.RITUAL OF SAKURA

FOAMING SHOWER GEL

8719134064681

RITUALS

T.RITUAL OF AYURVEDA

AYURVEDA FOAMING SHOWER GEL

8719134063813

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

MINI HAND CREAM

4036221605904

DOUGLAS SEASONAL

SPECIAL MOMENTS

HOME IS MY HAPPY PLACE

8713413532755

DOUGLAS SEASONAL

SPECIAL MOMENTS

MY BEAUTY BAG

8713413532779

RITUALS

SAMURAI

FOAMING SHOWER GEL

8719134034493

DOUGLAS SEASONAL

SPECIAL MOMENTS

SHOWER ESSENTIALS CRACKER

8713413532700

RITUALS

THE RITUAL OF HAPPY

SHOWER GEL

8719134015355

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

EVERYDAY HAND LOTION

4036221604266

RITUALS

T.RITUAL OF DAO

DAO SHOWER GEL FOAM

8716716045380

DOUGLAS HOME SPA

HARMONY OF AYURVEDA

LUXURY SHOWER SET

4036221609674

RITUALS

SAMURAI

SAMURAISPORT SHOWER FOAM

8719134034479

DOUGLAS SEASONAL

SPECIAL MOMENTS

GLOW GETTER LUXURIES

8713413532670

DOUGLAS SEASONAL

SPECIAL MOMENTS

GORGEOUS HANDS CRACKER

8713413532526

DOUGLAS SEASONAL

SPECIAL MOMENTS

BATH FIZZER CRACKER

8713413532519

RITUALS

T.RITUAL OF SAKURA

KITCHEN HAND BALM

8719134045338

DOUGLAS HOME SPA

SPIRIT OF ASIA

FIZZING BATH CUBE

4036221434900

RITUALS

T.RITUAL OF SAKURA

SAKURA HAND BALM

8716716054016

RITUALS

SAMURAI

SAMURAI ICE SHOWER

8719134034592

LOVE BEAUTY AND PLAN

MURU MURU BUTTER ROS

MURU MURU SET

8710522532133

RITUALS

THE RITUAL OF HAPPY

BUDDHA SHOWER OIL

8719134064186

DOUGLAS SEASONAL

SPECIAL MOMENTS

SHINE BRIGHT GIFTBOX

8713413532687

DOUGLAS HOME SPA

HARMONY OF AYURVEDA

TRAVEL HAND CREAM

4036221607168

DOUGLAS SEASONAL

SPECIAL MOMENTS

XMAS BATHBALLS

8713413532694

DOUGLAS SEASONAL

SPECIAL MOMENTS

UNDER THE PINE

8713413532717

DOUGLAS SEASONAL

SPECIAL MOMENTS

SPARKLING SHOWER

8713413532601

DOUGLAS HOME SPA

MYSTERY OF HAMMAM

TRAVEL HAND CREAM

4036221607199

DOUGLAS SEASONAL

SPECIAL MOMENTS

SHOWER GEL

8713413532809

DOUGLAS ACCESSOIRES

BODY

SHOWER PUFF PINK

4036221970231

RITUALS

THE RITUAL OF HAPPY

BUDDHA KITCHEN HAND

8719134015508

RITUALS

T.RITUAL OF AYURVEDA

AYURVEDA HAND BALM

8719134001877

DOUGLAS HOME SPA

HARMONY OF AYURVEDA

TRAVEL HAND CREAM

4036221602590

RITUALS

T.RITUAL OF AYURVEDA

 AYURVEDA BATH FOAM

8719134001655

DOUGLAS HOME SPA

JOY OF LIGHT

TRAVEL HAND CREAM

4036221607205

RITUALS

T.RITUAL OF DAO

NIGHT BALM

8716716045908

DOUGLAS ACCESSOIRES

BODY

SHOWER PUFF ORANGE

4036221973515

DOUGLAS HOME SPA

SEATHALASSO

TRAVEL HAND CREAM

4036221607182

DOUGLAS ACCESSOIRES

BODY

SHOWER PUFF BLUE

4036221973485

DOUGLAS SEASONAL

SPRING CHARM

HAND CARE SET

8713413533646

DOUGLAS SEASONAL

NAMASTE

SHOWER CARE SET

8713413533530

DOUGLAS HOME SPA

SEATHALASSO

TRAVEL HAND CREAM

4036221602682

RITUALS

T.RITUAL OF AYURVEDA

AYURVEDA HAND BALM

8716716047193

DOUGLAS SEASONAL

NAMASTE

HAND CREAM

8713413533509

DOUGLAS HOME SPA

SPIRIT OF ASIA

TRAVEL HAND CREAM

4036221607175

DOUGLAS HOME SPA

VARIOUS

HAND CREAM COLLECTION

4036221609636

RITUALS

T.RITUAL OF SAKURA

SAKURA HAND WASH

8719134064704

DOUGLAS HOME SPA

BREATH OF AMAZONIA

HAND CREAM

4036221439073

RITUALS

T.RITUAL OF SAKURA

SAKURA SHOWER FOAM

8719134064698

DOUGLAS ACCESSOIRES

BODY

SHOWER PUFF WHITE

4036221973508

RITUALS

T.RITUAL OF SAKURA

BODY SCRUB

8719134065671

RITUALS

T.RITUAL OF DAO

BATH FOAM

8719134063882

DOUGLAS LES DELICES

COTTON CANDY

UN NOCIBE NEWDEL GOM

3466762095765

DOUGLAS ACCESSOIRES

BODY

SHOWER PUFF GREEN

4036221973492

RITUALS

THE RITUAL OF HAPPY

BUDDHA HAND WASH

8719134064155

RITUALS

T.RITUAL OF AYURVEDA

HAND WASH

8719134063837

DOUGLAS HOME SPA

SEATHALASSO

HAND CREAM

4036221602033

RITUALS

T.RITUAL OF DAO

KITCHEN HAND BALM

8719134053494

DOUGLAS HOME SPA

MYSTERY OF HAMMAM

FIZZING BATH CUBE

4036221609391

RITUALS

T.RITUAL OF DAO

HAND WASH

8719134063967

DOUGLAS LES DELICES

COTTON CANDY

UN NOCIBE DEL BATH BOMB BARBE

3466762216566

DOUGLAS HOME SPA

BREATH OF AMAZONIA

SHOWER ROUTINE A

4036221609650

RITUALS

SAMURAI

SAMURAI HAIR BODY 70ML

8719134034622

DOUGLAS SEASONAL

SPRING CHARM

LITTLE THINGS BAG

8713413533622

DOUGLAS LES DELICES

RASPBERRY MACARON

UN NOCIBE NEWDEL GD MF

3466762095895

RITUALS

T.RITUAL OF AYURVEDA

BODY SCRUB

8719134054590

DOUGLAS HOME SPA

POLYNESIAN DREAM

HAND CREAM

4036221434825

DOUGLAS LES DELICES

TOFFEE APPLE

UN NOCIBE NEWDEL GD

3466762095970

RITUALS

THE RITUAL OF HAPPY

BODY SCRUB

8719134054682

DOUGLAS HOME SPA

HARMONY OF AYURVEDA

FIZZING BATH CUBE

4036221609384

DOUGLAS SEASONAL

NAMASTE

ROSE BATH SALT

8713413533547

DOUGLAS HOME SPA

HARMONY OF AYURVEDA

HAND CREAM

4036221607106

DOUGLAS MEN

BODY CARE

BODY + HAIR SHOWER GEL

4036221081227

DOUGLAS ACCESSOIRES

BODY

SHOWER PUFF YELLOW

4036221970248

DOUGLAS LES DELICES

TOFFEE APPLE

UN NOCIBE NEWDEL GOM PA

3466762095772

DOUGLAS LES DELICES

RASPBERRY MACARON

UN NOCIBE NEWDEL LC

3466762095840

DOUGLAS LES DELICES

RASPBERRY MACARON

UN NOCIBE NEWDEL CM MACA

3466762095727

DOUGLAS HOME SPA

HARMONY OF AYURVEDA

IN-SHOWER BODY LOTION

4036221604778

DOUGLAS LES DELICES

COTTON CANDY

UN NOCIBE NEWDEL GD

3466762095956

DOUGLAS LES DELICES

TOFFEE APPLE

UN NOCIBE NEWDEL GD PA

3466762095888

DOUGLAS LES DELICES

COTTON CANDY

UN NOCIBE NEWDEL GD BP

3466762095871

DOUGLAS LES DELICES

RASPBERRY MACARON

UN NOCIBE NEWDEL NEWMIST MACA

3466762154615

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

HAND TREATMENT CARE

4036221601210

DOUGLAS HOME SPA

SEATHALASSO

FIZZING BATH CUBE

4036221609407

DOUGLAS HOME SPA

VARIOUS

SHOWER GEL MINI COLL.

4036221609643

DOUGLAS HOME SPA

SPIRIT OF ASIA

HAND CREAM

4036221434191

TEAOLOGY

BODY CARE

MATCHA LEMON SHOWERGEL

8050148502227

DOUGLAS HOME SPA

SPIRIT OF ASIA

SHOWER OIL

4036221604815

LOVE BEAUTY AND PLAN

MURU MURU BUTTER ROS

SHOWER GEL

8717163717035

DOUGLAS HOME SPA

BREATH OF AMAZONIA

TRAVEL SHOWER FOAM

4036221600213

DOUGLAS LES DELICES

TOFFEE APPLE

UN NOCIBE NEWDEL BM

3466762095802

TEAOLOGY

BATH

GREEN TEA ANTCEL SALT

8050148502067

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

HYDRATING GLOVES

4036221600749

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

NOURISHING SHOWER CREAM

4036221601234

DOUGLAS ACCESSOIRES

BODY

FLOWER SHOWER SCRUBBER

4036221971207

RITUALS

T.RITUAL OF DAO

BODY SCRUB

8719134054668

DOUGLAS HOME SPA

SEATHALASSO

HAND CREAM

4036221607120

DOUGLAS ACCESSOIRES

BRUSH CLEANER

BRUSH SOAP

4036221300311

DOUGLAS HOME SPA

BREATH OF AMAZONIA

IN-SHOWER BODY LOTION

4036221604754

DOUGLAS ACCESSOIRES

BRUSH CLEANER

LIQUID BRUSH SOAP

4036221974673

DOUGLAS HOME SPA

JOY OF LIGHT

FIZZING BATH CUBE

4036221609377

LOVE BEAUTY AND PLAN

SHEA BUTTER SANDALWO

SHOWER GEL

8717163717028

DOUGLAS HOME SPA

HARMONY OF AYURVEDA

SHOWER GEL

4036221606864

DOUGLAS HOME SPA

HARMONY OF AYURVEDA

SHOWER FOAM

4036221434221

DOUGLAS HOME SPA

BEAUTY OF HAWAII

SHOWER GEL

4036221434016

DOUGLAS LES DELICES

COTTON CANDY

UN NOCIBE NEWDEL LC BP

3466762095833

DOUGLAS HOME SPA

BEAUTY OF HAWAII

SHOWER OIL

4036221604839

DOUGLAS SEASONAL

JOYFUL WINTER

2 IN 1 HAIR+SHOWER GEL

4260420162627

DOUGLAS HOME SPA

SPIRIT OF ASIA

IN-SHOWER BODY LOTION

4036221604761

SCOTTISH FINE SOAPS

MEN'S GROOMING

FACE & BEARD SOAP

5016365018128

DOUGLAS LES DELICES

RASPBERRY MACARON

UN NOCIBE NEWDELNEWFIZZER MAC

3466762145941

DOUGLAS HOME SPA

BREATH OF AMAZONIA

SHOWER OIL

4036221604808

DOUGLAS HOME SPA

SEATHALASSO

TRAVEL SHOWER FOAM

4036221602064

DOUGLAS HOME SPA

SPIRIT OF ASIA

FIZZING BATH CUBE

4036221609414

DOUGLAS SEASONAL

SUMMER HAMPTON COLL.

BATH SET BAG

8713413515642

LIMITED

FACE LOVE

HAND GLOVES VANILLA ROSE

4260524171075

DOUGLAS NATURALS

CARE

GENTLE HAND CREAM

4036221605829

DOUGLAS LES DELICES

TOFFEE APPLE

UN NOCIBE NEWDELNEWFIZZER POM

3466762145958

DOUGLAS LES DELICES

COTTON CANDY

UN NOCIBE NEWDELNEWFIZZER BAP

3466762145972

DOUGLAS HOME SPA

SEATHALASSO

TRAVEL SHOWER GEL

4036221602668

LOVE BEAUTY AND PLAN

COCONUT WATER MIMOSA

SHOWER GEL

8717163717042

RITUALS

T.RITUAL OF SAKURA

BATH FOAM

8719134053517

DOUGLAS HOME SPA

HARMONY OF AYURVEDA

HAND WASH

4036221434276

SCOTTISH FINE SOAPS

ORIGINAL RECIPES

HAND NAIL CREAM

5016365040273

SCOTTISH FINE SOAPS

ORIGINAL RECIPES

HAND NAIL CREAM

5016365040303

DOUGLAS HOME SPA

SPIRIT OF ASIA

TRAVEL SHOWER FOAM

4036221600206

DOUGLAS HOME SPA

SPIRIT OF ASIA

SHOWER GEL

4036221434122

DOUGLAS HOME SPA

SPIRIT OF ASIA

HAND LOTION PUMP

4036221602828

HEY HONEY

HANDS ON

HAND CREAM

609408012259

DOUGLAS HOME SPA

BEAUTY OF HAWAII

HAND LOTION PUMP

4036221602842

CLINIQUE

3-PHASE SYSTEMCARE

LIQUID FACIAL SOAP MILD

20714227661

DOUGLAS HOME SPA

BEAUTY OF HAWAII

SHOWER FOAM

4036221434047

DOUGLAS HOME SPA

SPIRIT OF ASIA

CREAM FOAM

4036221605980

DOUGLAS MAKE UP

REMOVER

HAND+FEET REMOVER

4036221930655

DOUGLAS HOME SPA

SEATHALASSO

SHOWER OIL

4036221604846

DOUGLAS HOME SPA

SPIRIT OF ASIA

SHOWER FOAM

4036221434139

DOUGLAS LES DELICES

RASPBERRY MACARON

UN NOCIBE NEWDEL BM MF

3466762095796

GRACE COLE

LAVENDER+CAMOMILE

HAND & NAIL CREAM

5055443646259

LIMITED

FACE LOVE

HAND GLOVES LAVENDEL

4260524171068

RITUALS

T.RITUAL OF DAO

DAO BODY SCRUB

8716716045410

DOUGLAS LES DELICES

COTTON CANDY

UN NOCIBE NEWDEL SAVON BP

3466762096076

DOUGLAS HOME SPA

SPIRIT OF ASIA

HAND WASH

4036221434184

DOUGLAS HOME SPA

BREATH OF AMAZONIA

CREAM FOAM

4036221606017

DOUGLAS HOME SPA

SPIRIT OF ASIA

HAND CREAM

4036221607113

DOUGLAS LES DELICES

COTTON CANDY

UN NOCIBE NEWDEL BM BP

3466762095826

DOUGLAS HOME SPA

HARMONY OF AYURVEDA

TRAVEL SHOWER FOAM

4036221600190

DOUGLAS HOME SPA

BREATH OF AMAZONIA

TRAVEL SHOWER GEL

4036221602514

DOUGLAS HOME SPA

BEAUTY OF HAWAII

TRAVEL SHOWER FOAM

4036221600176

DOUGLAS HOME SPA

BEAUTY OF HAWAII

TRAVEL SHOWER GEL

4036221602606

DOUGLAS LES DELICES

RASPBERRY MACARON

UN NOCIBE NEWDEL SAVON MF

3466762096083

GRACE COLE

WILD FIG+PINK CEDE

HAND & NAIL CREAM

5055443676850

GRACE COLE

WHITE ROSE+LOTUS

HAND & NAIL CREAM

5055443656029

DOUGLAS HOME SPA

HARMONY OF AYURVEDA

SHOWER FOAM

4036221607434

HUGO BOSS

BOSS THE SCENT

EDT50+SHOWERGEL100

3614229279337

DOUGLAS SEASONAL

SUMMER HAMPTON COLL.

BATH GIFT SET BIG

8713413515635

DOUGLAS HOME SPA

SEATHALASSO

SHOWER GEL

4036221602088

DOUGLAS HOME SPA

POLYNESIAN DREAM

FIZZING BATH CUBE

4036221434917

DOUGLAS HOME SPA

HARMONY OF AYURVEDA

BATH OIL

4036221434306

A'PIEU

CLEANSING

SOAP 2+ CLEAN.FOAM

8806185784801

SCOTTISH FINE SOAPS

COCONUT LIME

HAND+NAIL CREAM

5016365018531

DOUGLAS HOME SPA

MYSTERY OF HAMMAM

SHOWER GEL

4036221606895

GRACE COLE

WILD FIG+PINK CEDE

BATH & SHOWER GEL

5055443648420

ECOOKING

HANDS

HAND CREAM

5712350610086

DOUGLAS HOME SPA

SEATHALASSO

CREAM FOAM

4036221605997

MARIO BADESCU SKIN C

ACNE

A.H.A. BOTANICAL BODY SOAP

785364104013

RITUALS

T.RITUAL OF SAKURA

FOAMING SHOWER GEL

8716716044574

DOUGLAS HOME SPA

NORDIC FRESHNESS

SHOWER FOAM

4036221605911

RITUALS

THE RITUAL OF HAPPY

BUDDHA HAND WASH

8719134015492

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

NOURISHING SHOWER CREAM

4036221601241

DOUGLAS HOME SPA

SEATHALASSO

HAND WASH

4036221602057

CLINIQUE

3-PHASE SYSTEMCARE

LIQUID FACIAL SOAP OILY SKIN

20714227685

SCOTTISH FINE SOAPS

LA PALOMA

HAND+NAIL CREAM

5016365002332

DOUGLAS HOME SPA

SEATHALASSO

HAND LOTION PUMP

4036221602040

DOUGLAS HOME SPA

SEATHALASSO

SHOWER FOAM

4036221602071

GRACE COLE

LAVENDER+CAMOMILE

BATH & SHOWER GEL

5055443660934

DOUGLAS HOME SPA

SEATHALASSO

SHOWER GEL

4036221606888

DOUGLAS HOME SPA

BEAUTY OF HAWAII

IN-SHOWER BODY LOTION

4036221434054

GRACE COLE

LILY+VERBENA

HAND & NAIL CREAM

5055443697879

DOUGLAS HOME SPA

SPIRIT OF ASIA

TRAVEL SHOWER GEL

4036221602545

GRACE COLE

WHITE ROSE+LOTUS

BATH & SHOWER GEL

5055443661788

TEAOLOGY

HAND CARE

FLORAL TEA HAND CR

8050148502050

DOUGLAS HOME SPA

MYSTERY OF HAMMAM

SHOWER FOAM

4036221607465

OH K

BEAUTY

VIOLET FLOWER HAND MASK

5037200047325

DOUGLAS HOME SPA

HARMONY OF AYURVEDA

TRAVEL SHOWER FOAM

4036221607496

DOUGLAS HOME SPA

NORDIC FRESHNESS

HAND CREAM

4036221605942

CHRISTIAN DIOR

SAUVAGE

SHOWER GEL

3348901292252

GRACE COLE

WILD FIG+PINK CEDE

HAND WASH

5055443648277

DOUGLAS HOME SPA

SEATHALASSO

TRAVEL SHOWER FOAM

4036221607519

DOUGLAS HOME SPA

MYSTERY OF HAMMAM

TRAVEL SHOWER FOAM

4036221607526

DOUGLAS MEN

BODY CARE

TRAVEL BODY + HAIR SHOWER GEL

4036221602699

RITUALS

T.RITUAL OF SAKURA

BODY SCRUB

8716716044796

GIORGIO ARMANI

STRONGER WITH YOU

SHOWER GEL

3614271733627

DOUGLAS HOME SPA

BREATH OF AMAZONIA

HAND LOTION PUMP

4036221602811

RITUALS

THE RITUAL OF HAPPY

BODY SCRUB

8719134016017

RITUALS

T.RITUAL OF DAO

DAO HAND BALM

8716716047155

LOVE BEAUTY AND PLAN

ROSEMERY VETIVER

SHOWER GEL

8710447392331

RITUALS

T.RITUAL OF DAO

DAO HAND WASH

8719134000931

SCOTTISH FINE SOAPS

AU LAIT NOIR

HAND+NAIL CREAM

5016365002738

DOUGLAS SEASONAL

SPRING TIME COLLECTI

HAND CARE SET

8713413531550

DOUGLAS HOME SPA

SEATHALASSO

SHOWER FOAM

4036221607458

SCOTTISH FINE SOAPS

COCONUT LIME

SHOWER GEL

5016365018500

DOUGLAS ACCESSOIRES

CLASSIC LINE

HANDBAG PERFUME ATOMISER

4036221300724

DOUGLAS HOME SPA

JOY OF LIGHT

SHOWER GEL

4036221606901

DOUGLAS HOME SPA

BREATH OF AMAZONIA

SHOWER GEL

4036221439011

DOUGLAS SEASONAL

SPRING TIME COLLECTI

BATH SET BAG

8713413531529

SCOTTISH FINE SOAPS

LA PALOMA

SHOWER GEL

5016365002318

KONINKL.SANDERS

CARAMELO

SHOWER GEL GOURMET

3141389952621

DOUGLAS HOME SPA

WINTER VELVET

SHOWER GEL

4036221608639

GRACE COLE

LILY+VERBENA

BATH & SHOWER GEL

5055443648642

RITUALS

T.RITUAL OF AYURVEDA

AYURVEDA HAND WASH

8716716047186

COTTAGE

GEL DUS LAPTE

SHOWER GEL CHERRIES&FISTIC

3141380052962

DOUGLAS ESSENTIAL

FACE CARE

IN-SHOWER MU REMOVER MILK

4036221603108

DOUGLAS HOME SPA

BEAUTY OF HAWAII

HAND CREAM

4036221434108

DOUGLAS HOME SPA

JOY OF LIGHT

TRAVEL SHOWER FOAM

4036221607533

DOUGLAS HOME SPA

HARMONY OF AYURVEDA

SHOWER OIL

4036221604822

GRACE COLE

WHITE ROSE+LOTUS

HAND WASH

5055443663461

DOUGLAS MEN

BODY CARE

SHOWER FOAM

4036221604297

GIORGIO ARMANI

CODE HOMME PROFUMO

AC PROFUMO SHOWER GEL

3614271869838

DOUGLAS HOME SPA

POLYNESIAN DREAM

HAND WASH PUMP

4036221602873

COTTAGE

GEL DUS LAPTE

 SHOWER GEL MARSHMALLOW

3141389952973

DOUGLAS HOME SPA

SEATHALASSO

IN-SHOWER BODY LOTION

4036221604792

DOUGLAS HOME SPA

BREATH OF AMAZONIA

BODY OIL

4036221439066

RITUALS

T.RITUAL OF DAO

DAO BATH FOAM

8716716045373

DOUGLAS NATURALS

CARE

SATIN SHOWER OIL

4036221605850

DOUGLAS SEASONAL

TOWEL AND BATHROBE

HAND TOWEL TERRY ROSE

4050069097004

GRACE COLE

LAVENDER+CAMOMILE

HAND WASH

5055443660774

DOUGLAS HOME SPA

POLYNESIAN DREAM

SHOWER GEL

4036221434764

DOUGLAS HOME SPA

POLYNESIAN DREAM

TRAVEL SHOWER FOAM

4036221600183

RITUALS

T.RITUAL OF SAKURA

BATH FOAM

8716716044550

DOUGLAS HOME SPA

HARMONY OF AYURVEDA

BODY SCRUB

4036221606680

DOUGLAS NATURALS

CARE

COMFORT SHOWER GEL

4036221605843

KONINKL.SANDERS

MORANGO+MENTA

SHOWER GEL REVITALIZANT

3141389952805

DOUGLAS MEN

BODY CARE

ACTIVE HAND CREAM

4036221081258

SCOTTISH FINE SOAPS

AU LAIT NOIR

SHOWER GEL

5016365002714

TEAOLOGY

SPECIAL CARE

GREEN TEA BODY SCRUB

8050148502012

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

EXFOLIATING BODY SCRUB

4036221601272

EISENBERG

EYE+LIPS+HANDS

HAND TREATMENT

3259550503708

FILORGA

SPECIAL CARE

CREME UNIVERSELLE

3401360226906

COTTAGE

GEL DUS LAPTE

 SHOWER GEL PINAPPLE & COCONAT

3141389952980

DOUGLAS HOME SPA

BEAUTY OF HAWAII

HAND WASH

4036221434092

DOUGLAS HOME SPA

HARMONY OF AYURVEDA

HAND CREAM

4036221434283

DOUGLAS HOME SPA

SPIRIT OF ASIA

BATH FOAM

4036221434146

DOUGLAS SEASONAL

TOWEL AND BATHROBE

HAND TOWEL TERRY GREY

4050069096953

BIOTHERM

BATH THERAPY

INVIGORATING HAND CREAM

3614272459021

SCOTTISH FINE SOAPS

VETIVER SANDALWOOD

SHAVE SOAP

5016365032056

DOUGLAS HOME SPA

NORDIC FRESHNESS

SHOWER GEL

4036221605928

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

IN-SHOWER BODY MILK

4036221601227

DOUGLAS NATURALS

CARE

COSY BODY BALM

4036221605898

HERMES

TERRE D'HERMES

ALL OVER SHAMPOO

3346131430246

RITUALS

T.RITUAL OF SAKURA

HAND WASH

8719134045321

DOUGLAS HOME SPA

SPIRIT OF ASIA

SHOWER GEL

4036221606871

COLLISTAR

MEN'S LINE

TONIFYING SHOWERGEL

8015150280143

PACO RABANNE

INVICTUS

HAIR AND BODY WASH

3349668515738

CHANEL

BLEU DE CHANEL

SHOWER GEL

3145891079609

CAROLINA HERRERA

BAD BOY

SHOWER GEL

8411061958506

TEAOLOGY

BODY CARE

TEA MICELL SHOWER GEL

8050148502074

CAROLINA HERRERA

GOOD GIRL

SHOWER GEL 200ML 16

8411061841655

DOUGLAS ACCESSOIRES

PREMIUM BRUSHES

HAND MIRROR PINK

4036221970217

BIOTHERM

LAIT RITUAL

LAIT DE DOUCHE

3605540501214

DOUGLAS HOME SPA

MYSTERY OF HAMMAM

BODY SCRUB

4036221606710

ST.TROPEZ

GRADUAL TAN

IN SHOWER

5060022308138

DOUGLAS HOME SPA

HARMONY OF AYURVEDA

CREAM FOAM

4036221605973

DOUGLAS HOME SPA

JOY OF LIGHT

SHOWER FOAM

4036221607472

DOUGLAS NATURALS

CARE

CREAMY BATH SACHET

4036221605881

CLINIQUE

3-PHASE SYSTEMCARE

LIQUID SOAP EXTRA MILD

20714240158

SCOTTISH FINE SOAPS

AU LAIT NOIR

BATH SOAK

5016365002806

DOUGLAS HOME SPA

POLYNESIAN DREAM

HAND LOTION PUMP

4036221602859

DOUGLAS HOME SPA

BEAUTY OF HAWAII

CREAM FOAM

4036221606000

BVLGARI

MAN IN BLACK

HAIR AND BODY WASH

783320975714

GIORGIO ARMANI

ACQUA DI GIO HOMME

SHOWER GEL

3614270674167

DOUGLAS MAKE UP

REMOVER

HAND+FEET REMOVER

4036221930662

DOUGLAS HOME SPA

SEATHALASSO

COLLECTION SET

4036221608608

DOUGLAS HOME SPA

BREATH OF AMAZONIA

SHOWER FOAM

4036221439028

CLARINS

MEN CARE

SHOWER GEL

3380810232424

GIVENCHY

GENTLEMAN

ALL OVER SHAMPOO

3274872368811

CHRISTIAN DIOR

FAHRENHEIT

SHOWER GEL

3348901250139

DOUGLAS HOME SPA

SPIRIT OF ASIA

SHOWER FOAM

4036221607441

CHANEL

ALLURE HOMME SPORT

GEL MOUSSANT

3145891239607

PACO RABANNE

LADY MILLION

SHOWER GEL

3349668544776

BIOTHERM

BATH THERAPY

INVIGORATING SHOWER GEL

3614272458994

LANCOME

NUTRIX ROYAL BODY

NUTRIX ROYAL MAINS

3605531017878

BIOTHERM

BATH THERAPY

DELI FOAM

3614272080416

GRACE COLE

LILY+VERBENA

HAND WASH

5055443693260

GIVENCHY

L´INTERDIT

BATH&SHOWER OIL

3274872374843

DOUGLAS NHF

HANDS

ANTI-AGING HANDBALM

4036221220114

DAYTOX

BODY CARE

BODY WASH

4043662021361

BIOTHERM

BATH THERAPY

RELAXING SHOWER GEL

3614272458987

BIOTHERM

BATH THERAPY

RELAX FOAM

3614272079625

PACO RABANNE

OLYMPEA

OLYMPEA SHOWER GEL

3349668528738

CHANEL

LE LIFT

CREME MAIN

3145891416404

MUGLER

ALIEN

SHOWER MILK

3439600019551

BIOTHERM

BATH THERAPY

INVI FOAM

3614272079724

DOUGLAS HOME SPA

SEATHALASSO

BODY SCRUB

4036221606703

DOUGLAS HOME SPA

POLYNESIAN DREAM

SHOWER FOAM

4036221434771

CHRISTIAN DIOR

JOY BY DIOR

SHOWER GEL

3348901469029

DOUGLAS HOME SPA

WINTER VELVET

SHOWER FOAM

4036221608646

EOS

BODY CARE

HAND LOTION FRESH FLOWERS

832992012415

EOS

BODY CARE

HAND LOTION CUCUMBER

832992012422

COLLISTAR

SPECIAL ANTI-AGE

REPAIR.HAND+NAIL DAY-NIGHT CR.

8015150241212

BIOTHERM

BATH THERAPY

DELIGHTING SHOWER GEL

3614272459007

JEAN PAUL GAULTIER

LE MALE

SHOWER GEL

8435415012751

CHRISTIAN DIOR

J ADORE

PERFUMED SOAP

3348900852679

DOUGLAS LES DELICES

RASPBERRY MACARON

TRAVEL SHOWER GEL

4036221600237

LIMITED

PRETTY + FRESH

HAND & NAIL PACK

4260524170252

SALVATORE FERRAGAMO

SIGNORINA RIBELLE

SHOWER GEL

8052086377257

BIOTHERM

AQUAPOWER BODY HOMME

AQUAPOWER SHOWER GEL

3605540932384

BIOTHERM

BATH THERAPY

BATH THER DELI HAND CREAM

3614272459038

PERCY NOBLEMAN

BEARD CARE

BEARD COMB (HANDMADE)

700604498363

DOUGLAS HOME SPA

JOY OF LIGHT

BODY SCRUB

4036221606727

DAYTOX

BODY CARE

SMOOTH HAND CREAM

4043662021699

CHANEL

NO 5

SHOWER GEL

3145891057607

CHANEL

COCO MADEMOISELLE

BATH SOAP

3145891169102

CHRISTIAN DIOR

HOMME

SHOWER GEL

3348901484886

DOUGLAS NHF

HANDS

MOISTURIZING HAND BALM

4036221220107

CHANEL

LA CREME

LA CREME MAIN TEXT RICHE

3145891403602

MUGLER

ANGEL

SHOWER GEL

3439600039948

COLLISTAR

SPECIAL N.A.D.SKINS

EXPRESS MOIST.HAND+NAIL CREAM

8015150211093

FAMILY CARE

FLOARE

FLOARE MASAJ

5948874130476

RITUALS

SAMURAI

SAMURAI SHOWER FOAM

8719134034509

SENSAI

SENSAI SILKY PURIFYI

MILKY SOAP

4973167903735

VERSACE

EROS

FLAME SHOWERGEL

8011003845408

JO MALONE

ENGLISH PEAR+FREESIA

HAND AND BODY WASH

690251052837

CHRISTIAN DIOR

HOMME

SHOWER GEL

3348901250313

FILORGA

SPECIAL CARE

SCRUB & PEEL

3540550008141

EOS

BODY CARE

HAND LOTION BERRY BLOSSOM

832992012439

SENSAI

SENSAI SILKY PURIFYI

CREAMY SOAP

4973167903728

VERSACE

VERSACE DYLAN BLUE

BATH+SHOWER GEL

8011003826551

ST.TROPEZ

GRADUAL TAN

PRE SHOWER TANNING MOUSSE

5060022302143

CHANEL

LA CREME

LA CREME MAIN

3145891403503

CHANEL

CHANCE

SHOWER GEL

3145891269505

MUGLER

ANGEL

SHOWER GEL

3439600404012

SALVATORE FERRAGAMO

AMO

SHOWER GEL

8052086373990

JO MALONE

LIME BASIL+ANDARIN

BODY + HAND WASH

690251052868

JO MALONE

PEONY+BLUSH SUEDE

BODY + HAND WASH

690251052905

DOUGLAS LES DELICES

COTTON CANDY

TRAVEL SHOWER GEL

4036221600251

CHANEL

NO 5

BATH SOAP SAVON

3145891057003

NEAL'S YARD REMEDIES

BEE LOVELY

HAND CREAM

98400023910

DOUGLAS FOCUS

BODY FOCUS

FIRMING BODY SCRUB

4036221604242

DOUGLAS NHF

HANDS

REVITALIZING HAND PEELING

4036221220145

EISENBERG

PURE WHITE WOMAN

WHITE HAND & NAIL CREAM

3259550752441

CHANEL

ALLURE HOMME BLANCHE

HAIR AND BODY WASH

3145891279603

CHANEL

COCO NOIR

SHOWER GEL

3145891137606

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT BODY

FIRMING TALASSO GEL

8015150253321

DOUGLAS ESSENTIAL

BODY CARE

RELAXING SHOWER OIL

4036221601265

DOUGLAS LES DELICES

TOFFEE APPLE

TRAVEL SHOWER GEL

4036221600220

DOUGLAS NATURALS

BODY CARE

TRAVEL HAND CREAM

4036221434931

DOUGLAS NHF

HANDS

INTENSIVE HAND CREME

4036221220121

CLARINS

BODY CARE

MANDARINE HAND CREAM

3380810141603

CLARINS

BODY CARE

CITRON VERT HAND CREAM

3380810141573

DOUGLAS HOME SPA

BREATH OF AMAZONIA

FIZZING BATH CUBE

4036221439080

CLARINS

BODY CARE

HAND&NAIL 30 FIGUE

3380810052138

SENSAI

SENSAI CELLULAR PERF

INTENSIVE HAND TREATMENT

4973167912874

JO MALONE

WOOD SAGE+SEA SALT

BODY + HAND WASH

690251052943

JO MALONE

ENGLISH PEAR+FREESIA

BODY + HAND LOTION

690251040377

DOUGLAS ACCESSOIRES

BODY

SILKY FLOWER SHOWER

4036221971030

DOUGLAS NHF

HANDS

REPAIRING HAND MASK

4036221220138

THE MERCHANT OF VENI

ROSA MOCENIGA

SHOWER GEL

679602498166

CHANEL

ALLURE HOMME

HAIR AND BODY WASH

3145891219609

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT BODY

TALASSO OL.SHOW A/AGE

8015150253338

DAYTOX

BODY CARE

BODY SCRUB

4043662021378

SENSAI

SENSAI SILKY PURIFYI

MUD SOAP WASH + MASK

4973167903711

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT BODY

FIRMING SHOWER OIL MAXI

8015150250191

JO MALONE

ORANGE BLOSSOM

BODY + HAND WASH

690251052899

JO MALONE

ENGLISH OAK+RED CURR

BODY & HAND WASH

690251055234

BIOTHERM

DAY CONTROL

SHOWER GEL

3614271283085

CHRISTIAN DIOR

MISS DIOR

SHOWER GEL

3348901333122

DOUGLAS HOME SPA

SPIRIT OF ASIA

BODY SCRUB

4036221606697

JO MALONE

ENGLISH PEAR+FREESIA

SOAP

690251051137

JO MALONE

POMEGRANATE NOIR

BODY & HAND WASH

690251052912

DOUGLAS HOME SPA

LIMITED EDITION

COLLECTOR SET

4036221608554

DOUGLAS LES DELICES

COTTON CANDY

BATH BOMB

4036221606321

ABERCROMBIE+FITCH

FIRST INSTINCT BLUE

SHOWER GEL

85715167088

CLARINS

BODY CARE

HAND&NAIL 30 BLANC

3380810052145

CLARINS

BODY CARE

PAMPLEMOUSSE HAND CREAM

3380810141580

I LOVE COSMETICS

RASBERRY&BLACKBERRY

HAND LOTION RASPBERRY+BLACKB.

5060217188392

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT BODY

TONING TALLASSO GEL

8015150253314

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT BODY

TALASSO SHOWER CREAM

8015150251310

JO MALONE

RED ROSES

SOAP

690251051144

JO MALONE

EARL GREY+CUCUMBER

EG+C BODY AND HAND WASH

690251058167

LA PRAIRIE

SWISS C.BODY CARE

CELLULAR HAND CREAM

7611773264327

CHI

ROYAL TREATMENT

BODY WASH

633911785508

BY TERRY

BAUME DE ROSE NUTRI

LA CREME MAIN

3700076443943

LE COUV.DES MINIMES

AQUA MYSTERI

BOTANICAL SHOWER GEL

3701139900458

DOUGLAS LES DELICES

COCO VANILLA

BUBBLE BATH

4036221600404

DOUGLAS LES DELICES

COCO VANILLA

HAND CREAM

4036221600329

EOS

LIP BALM

HAND LOTION SET

832992017373

BURBERRY

MR BURBERRY BLACK

SHOWER GEL

5045490832972

CLARINS

BODY CARE

GOMMAGE EXFOLIANT

3380810157475

I LOVE COSMETICS

MANGO&PAPAYA

HAND LOTION MANGO+PAPAYA

5060217188385

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT BODY

ENERGIZING SHOWER GEL

8015150253291

JO MALONE

WILD BLUEBELL

BODY + HAND WASH

690251052936

JO MALONE

GRAPEFRUIT

BODY + HAND WASH

690251052844

JO MALONE

LIME BASIL+ANDARIN

SOAP

690251051113

LE COUV.DES MINIMES

AQUA MINIMES

BOTANICAL SHOWER GEL

3701139900373

DOUGLAS HOME SPA

HARMONY OF AYURVEDA

MINI TREAT SET

4036221608561

DOUGLAS LES DELICES

COTTON CANDY

BUBBLE BATH

4036221600411

DOUGLAS SUN

SELF TANNING

SELF TANNING IN SHOWER LOTION

4036221602354

TONI GARD

A BETTER MAN SKIN

SOAP

4260372041254

CHANEL

CHANCE EAU FRAICHE

EAU FRAICHE SHOWER GE

3145891369656

MUGLER

AURA

SHOWER MILK

3439600018462

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT BODY

ANTI WATER TALLASSO SZ G

8015150253307

SALVATORE FERRAGAMO

Amo Flowerful

SHOWER GEL

8052086376540

JO MALONE

LIME BASIL+ANDARIN

BODY + HAND LOTION

690251038596

JO MALONE

RED ROSES

BODY+HAND WASH

690251052929

JO MALONE

BLACKBERRY+BAY

BODY + HAND WASH

690251052820

BIOTHERM

BATH THERAPY

BT RELAX HANDCREME

3614272459014

ACQUA DI PARMA

COLONIA INTENSA

HAIR & SHOWER GEL

8028713210204

LALIQUE

L'INSOUMIS

SHOWER GEL

7640171190600

RITUALS

THE RITUAL OF HAPPY

BUDDHA SHOWER OIL

8719134015379

DOUGLAS LES DELICES

TOFFEE APPLE

FIZZER PEBBLE

4036221600503

DOUGLAS LES DELICES

RASPBERRY MACARON

SOAP

4036221600596

DOUGLAS NHF

HANDS

TRAVEL EVERYDAY HANDLOTION

4036221220091

ARTEMIS

SKIN MED

FACE+BODY CLEANSING GEL

7640124652896

BVLGARI

GOLDEA

BATH & SHOWER GEL

783320505201

I LOVE COSMETICS

MINTI CHOCO CHIP

SHOWER GEL MINTY CHOCO CHIP

5060217188569

I LOVE COSMETICS

STRAWB.&MILCHSHAKE

HAND LOTION STRAWBERRIES+CREAM

5060217188408

JO MALONE

GRAPEFRUIT

BODY AND HAND LOTION

690251040360

JO MALONE

LIME BASIL+ANDARIN

HAND CREAM

690251079537

JO MALONE

PEONY+BLUSH SUEDE

HAND CREAM

690251079551

JO MALONE

NECTARINE BL.+HONEY

BODY + HAND LOTION

690251040384

JO MALONE

NECTARINE BL.+HONEY

BODY + HAND WASH

690251052882

JO MALONE

ENGLISH PEAR+FREESIA

HAND CREAM

690251079544

JO MALONE

POMEGRANATE NOIR

SOAP

690251051120

LANCOME

LA VIE EST BELLE

LVEB SHOWER GEL

3614271579454

SCOTTISH FINE SOAPS

WILLOW+BLUEBELL

HAND WASH

5016365017152

SCOTTISH FINE SOAPS

TANGLED ROSE

HAND LOTION

5016365017565

ACQUA DI PARMA

COLONIA PURA

HAIR+SHOWER GEL

8028713270208

DOUGLAS LES DELICES

MANGO PASSION

TRAVEL SHOWER GEL

4036221601869

DOUGLAS NATURALS

BODY CARE

SHOWER GEL

4036221434573

DOUGLAS NATURALS

BODY CARE

HAND CREAM

4036221434610

CHANEL

NO 5 L´EAU

L´EAU IN-SHOWER GEL

3145891056600

CHANEL

NO 5 L´EAU

L'EAU ON HAND CREME

3145891055801

CLARINS

BODY CARE

HANDS & NAILS TREATMENT CREAM

3380810592108

CLARINS

BODY CARE

HAND CREAM

3380810002034

CLARINS

BODY CARE

HAND&NAIL 30 ORANGE

3380810052152

I LOVE COSMETICS

MANGO&PAPAYA

HAND GEL MANGO  PAPAYA

5060348733911

I LOVE COSMETICS

HONEY&ALMOND

SHOWER GEL HONEY ALMOND

5060217188590

OPI

AVOPLEX NAIL

AVOPLEX HIGH-INTENSITY CREAM

619828067104

JO MALONE

MIMOSA+CARDAMOM

BODY + HAND WASH

690251052875

JO MALONE

LIME BASIL+ANDARIN

BODY+HAND WASH

690251058037

JO MALONE

ORANGE BLOSSOM

BODY + HAND LOTION

690251040391

JO MALONE

BLACKBERRY+BAY

SOAP

690251051151

BIOTHERM

BIOMAINS

BIOMAINS SPECIAL

3605540518687

GIORGIO ARMANI

CODE FEMME

ACF SHOWER GEL

3605522017443

CHRISTIAN DIOR

EAU SAUVAGE

SHOWER GEL

3348901250122

SCOTTISH FINE SOAPS

WILLOW+BLUEBELL

HAND LOTION

5016365017169

SCOTTISH FINE SOAPS

TANGLED ROSE

HAND WASH

5016365017558

THE BALM

HANDS

IN THEBALM OF YOUR HANDS VOL 2

681619810770

CARVEN

CARVEN

SHOWER GEL L'EAU

3355991221109

CARVEN

LE PARFUM

PERFUMED BATH AND SHOWER GEL

3355991220164

ACQUA DI PARMA

ARANCIA DI CAPRI

SHOWER GEL

8028713571107

ACQUA DI PARMA

IRIS NOBILE

BATH & SHOWER GEL

8028713450372

ACQUA DI PARMA

COLONIA

BATH & SHOWER GEL

8028713000676

AMOUAGE

HONOUR WOMAN

HAND CREAM

701666130383

RITUALS

SAMURAI

SHOWER

8719134000443

DOUGLAS LES DELICES

TOFFEE APPLE

SOAP

4036221600589

DOUGLAS LES DELICES

COTTON CANDY

HAND CREAM

4036221600336

DOUGLAS LES DELICES

MERMAID

HAND CREAM

4036221606062

DOUGLAS NHF

HANDS

REVITALIZING HAND PEELING

4036221226000

DOUGLAS SEASONAL

OUT OF THE BLUE

HAND TOWEL WHITE BLUE

4021523112724

ARTEMIS

SPECIALS

SHOWERGEL TRAVEL SIZE

7640124653084

ARTEMIS

SKIN MED

FACE+BODY CLEANSING GEL

7640124653626

HEJ

BODY CARE

SHOWER FOAM

4260491411044

BEAUTY & CARE

DIF.SPUME DE BAIE

H&B WASH

4042288300577

BEAUTY & CARE

MINIONS

HANDWASH SOAP

4042288300522

EISENBERG

MEN CARE

HAND CARE

3259550754100

CHANEL

COCO

SHOWER GEL

3145891138603

GUERLAIN

LA PETITE ROBE NOIR

SHOWER GEL

3346470114807

ABERCROMBIE+FITCH

FIRST INSTINCT

HAIR AND BODY WASH

85715163240

BVLGARI

GOLDEA ROSE

BATH+SHOWER GEL

783320505225

HUGO BOSS

BOSS ALIVE

SHOWER GEL

3614229660333

I LOVE COSMETICS

STRAWB.&MILCHSHAKE

SHOWER SMOOTHIE STRAWB+CREAM

5060217188743

SHISEIDO

GLOBAL BODY

SMOOTH.BODY CLEAN.MILK

768614102892

COLLISTAR

SPECIAL PERFECT BODY

FIRMING BODY RICH OIL

8015150252386

JO MALONE

LIME BASIL+ANDARIN

BODY + HAND LOTION

690251038589

JO MALONE

RED ROSES

BODY AND HAND LOTION

690251040490

JO MALONE

BLACKBERRY+BAY

BODY + HAND LOTION

690251042135

JO MALONE

AMBER+LAVENDER

HAND AND BODY WASH

690251052806

JO MALONE

POMEGRANATE NOIR

EXFOLIATING SHOWER GEL

690251079636

JO MALONE

POMEGRANATE NOIR

BODY AND HAND LOTION

690251040476

JO MALONE

POPPY + BARLEY

HAND WASH

690251082827

BIOTHERM

ANTI-CELLULITE

LAIT DE GOMMAGE

3605540500675

SCOTTISH FINE SOAPS

WILLOW+BLUEBELL

BODY WASH TUB

5016365017114

SCOTTISH FINE SOAPS

WILLOW+BLUEBELL

BATH ESSENCE

5016365017190

THE BALM

BRUSHES

BLEND A HAND BRUSH

681619800511

CARTIER

L´ENVOL

SHOWER GEL

3432240501011

CARVEN

L´ABSOLU

SHOWER GEL

3355991221796

STENDERS

SHOWER GEL

BODY SH. OIL SEABERRY

4750832030176

ACQUA DI PARMA

COLONIA CLUB

SHOWER GEL

8028713260209

ACQUA DI PARMA

CEDRO DI TAORMINA

SHOWER GEL

8028713571169

AMOUAGE

HONOUR WOMAN

SHOWER GEL

701666130680

ZARKOPERFUME

PINK MOLECULE

HAND CREAM

5745980000347

DOUGLAS LES DELICES

SPECIALS

HAND CREAM TRIO

4036221603160

DOUGLAS LES DELICES

MANGO PASSION

FIZZER PEBBLE

4036221601890

DOUGLAS LES DELICES

TOFFEE APPLE

BODY SCRUB

4036221600466

DOUGLAS LES DELICES

COCO VANILLA

SHOWER GEL

4036221600367

DOUGLAS LES DELICES

COCO VANILLA

FIZZER PEBBLE

4036221600527

DOUGLAS LES DELICES

COCO VANILLA

BODY SCRUB

4036221600480

DOUGLAS LES DELICES

RASPBERRY MACARON

BODY SCRUB

4036221600473

DOUGLAS LES DELICES

COTTON CANDY

SHOWER GEL

4036221600374

DOUGLAS LES DELICES

COTTON CANDY

SOAP

4036221600619

DOUGLAS LES DELICES

COTTON CANDY

BODY SCRUB

4036221600497

DOUGLAS NATURALS

BODY CARE

TRAVEL SHOWER GEL

4036221434924

DOUGLAS NHF

HANDS

WHITENING HAND BALM

4036221226048

DOUGLAS NHF

HANDS

INTENSIVE HAND CREAM

4036221226024

DOUGLAS NHF

HANDS

REPAIRING HAND MASK

4036221226031

DOUGLAS NHF

HANDS

ANTI AGE HANDCREME

4036221229612

DOUGLAS NHF

FEET

FOOT MASK

4036221220169

DOUGLAS SEASONAL

OUT OF THE BLUE

HAND CREAM

4014531574486

ARTEMIS

SKIN SPECIALISTS

RE-FIRM DEEP REPAIR HAND CREAM

4305217029469

ARTEMIS

SKIN MED

REPLENISHING HAND CREAM

7640124653633

HEJ

FACE CARE

FACE+BODY PEELING MASK

4260491411037

HEJ

BODY CARE

HAND CREAM

4260491411068

TONI GARD

TONI

SHOWER GEL

4260372040882

VENUS

SPECIAL CARE

HAND CLEANSING GEL

8009150097351

BEAUTY & CARE

CARS

HANDWASCHSEIFE CARS

4042288007797

BEAUTY & CARE

STAR WARS

R2D2 SHOWERGEL

4042288210081

EISENBERG

SPECIALS

EXFOLIATING BODY GEL

3259552003503

CHANEL

BLEU DE CHANEL

BLEU DE CHANEL  SOAP

3145891079104

CHANEL

NO 19

SHOWER GEL

3145891196603

CHANEL

CRISTALLE

SHOWER GEL

3145891158601

CHANEL

POUR MONSIEUR

BATH AND SHOWER GEL

3145891179637

CHANEL

COCO MADEMOISELLE

BODY SCRUB

3145891168907

BURBERRY

THE BEAT WOMAN

SHOWER GEL

3386460007016

BVLGARI

AQUA POUR HOMME

SHOWER GEL

783320915253

CLARINS

BODY CARE

GOMMAGE EXFOLIANT

3380810058109

CLARINS

MULTI INTENSIVE

SUPER RESTORATIVE HAND CREAM

3380810044645

DOLCE+GABBANA

INTENSO POUR HOMME

SHOWER GEL

737052784250

ELIZABETH ARDEN

EIGHT HOUR

8 HOUR HAND CREAM

85805032999

GUCCI

MEMOIRE D UNE ODEUR

SHOWERGEL

3614227927308

I LOVE COSMETICS

MINTI CHOCO CHIP

SHOWER GEL MINTY CHOC

5060348738275

I LOVE COSMETICS

RASBERRY&BLACKBERRY

HANDCREAM RASPBERRY

5060217184233

I LOVE COSMETICS

COCONUT&CREAM

HAND LOTION COCONUT+CREAM

5060217188415

SENSAI

SENSAI FRAGRANCE

THE SILK SHOWER CREAM

4973167257241

BOROTALCO

SHOWER GEL

SHOWER GEL VELLUTANTE

8002410042283

HERMES

TERRE D'HERMES

 ALL OVER SHOWER GEL

3346131407170

HERMES

EAU DE NEROLI DORE

HAND & BODY GEL

3346133030475

CLINIQUE

3-PHASE SYSTEMCARE

FACIAL SOAP EXTRA MILD

20714050344

JO MALONE

LIME BASIL+ANDARIN

LIME BASIL & MANDARIN SOAP

690251046942

JO MALONE

ENGLISH PEAR+FREESIA

ENGLISH PEAR & FREESIA SOAP

690251046966

JO MALONE

POMEGRANATE NOIR

POMEGRANATE NOIR SOAP

690251046959

JO MALONE

BASIL+NEROLI

BODY & HAND WASH

690251052813

LA MER

THE BODY

THE HAND TREATMENT

747930003403

VIKTOR & ROLF

FLOWERBOMB

SHOWER GEL

3360374000301

ANNY

NAIL CARE

GREEN TEA HAND SMOOTHIE

4051761115102

CHRISTIAN DIOR

SAUVAGE

SAUVAGE SOAP

3348901501194

SCOTTISH FINE SOAPS

SOAP IN A TIN

RUSTY NAIL SOAP

5016365010894

SCOTTISH FINE SOAPS

TANGLED ROSE

BODY WASH TUB

5016365017510

CARTIER

BAISER VOLÉ

SHOWER GEL

3432240026798

STENDERS

SHOWER GEL

SH.CREAM BLUEBERRY

4750832860025

GRACE COLE

LIVE, LAUGH, LOVE

THE PERFECT PAIR

5055443648581

GRACE COLE

THE BOUTIQUE

BODY SCRUB-ORCHID, AMBER&INC.

5055443611028

GRACE COLE

THE BOUTIQUE

HAND WASH

5055443625315

ACQUA DI PARMA

MANDORLO DE SICILIA

SHOWER GEL

8028713571114

ACQUA DI PARMA

COLONIA ESSENZA

HAIR AND SHOWER GEL

8028713220203

ACQUA DI PARMA

COLONIA OUD

HAIR + SHOWER GEL

8028713241000

ACQUA DI PARMA

MIRTO DI PANAREA

SHOWER GEL

8028713571138

ACQUA DI PARMA

BERGAMOTTO CALABRIA

SHOWER GEL

8028713571145

ACQUA DI PARMA

GINEPRO DI SARDEGNA

SHOWER GEL

8028713571152

ACQUA DI PARMA

COLONIA

POWDER SOAP

8028713250149

LA MARTINA

LA MARTINA MAN

SHOWER GEL

7793487231090

LIU-JO

LIU-JO

SHOWER GEL

8002135124639

RITUALS

THE RITUAL OF HAPPY

FOAMING SHOWER GEL

8719134055207

RITUALS

THE RITUAL OF HAPPY

HAND BALM

8719134051520

RITUALS

T.RITUAL OF SAKURA

HAND BALM

8719134050790

RITUALS

T.RITUAL OF AYURVEDA

HAND BALM

8719134051469

RITUALS

THE RITUAL OF JING

BATH FOAM

8719134071160

RITUALS

THE RITUAL OF JING

FOAMING SHOWER GEL

8719134068757

RITUALS

THE RITUAL OF JING

BODY SCRUB

8719134068788

RITUALS

THE RITUAL OF JING

HAND LOTION

8719134068863

 

 

 

Ultimele produse vizualizate