Secret Santa Deal: -25% reducere la achiziții de min. 250 lei. Profita pana pe 11.12.22! CLICK AICI

Vouchere electronice

1.     CONDITII DE UTILIZARE

1.1.       Voucherul Douglas electronic are utilizare pe magazinul online www.douglas.ro.Voucherul Douglas electronic  nu poate fi folosit in magazinele fizice din reteaua Douglas. Voucherul Douglas electronic se poate utiliza numai pentru preschimbare in produse

1.2.       Voucherele electronice Douglas nu se preschimbă în bani şi nu se acceptă returnarea lor. 

1.3.       Nu este necesara utilizarea unui act de identitate pentru folosirea voucherului electronic.

1.4.       Nu se pot cumula mai multe vouchere electronice pentru o tranzactie (preschimbare vouchere electronice) 

1.5.       Nu se acorda rest de plata la preschimbarea voucherului electronic Douglas. Clientul trebuie sa il preschimbe in produse in valoare cel puti negala cu valoarea voucherului electronic Douglas.  Atunci cand contravaloarea produselor depaseste valoarea voucherului, clientul trebuie sa achite diferenta.

1.6.       Valoarea unui voucher electronic Douglas nu este divizabila pentru realizarea unor tranzactii multiple.

1.7.       Pentru achitarea diferentei de contravaloare a produselor cumparate se poate  folosi una din modalitatile de plata existente pe magazinul www.douglas.ro :

plata ramburs, plata cu card sau ordin de plata. 

1.8.       Seria Voucherului electronic este nominala, poate fi utilizata o singura data si se introduce la finalizarea tranzactiei in campul “Introduceti Codul Voucherului”.

1.9.       In cazul pierderii seriei voucherului electronic Douglas, acesta nu poate fi inlocuit.

1.10.     La preschimbarea voucherelor electronice Douglas în produse se emite factura fiscala pentru produsele achizitionate, valoarea facturii fiind egala cu diferenta dintre valoarea totala a produselor achizitionate si valoarea voucherului folosit.

1.11.     Termenul de valabilitate ce fac obiectul acestui contract este de 12 luni de la data emiterii voucherelor electronice Douglas.