O ESCAPADĂ ÎN RIVIERA DIOR! O vară couture începe cu Dior Riviera. Descoperă produsele emblematice ale verii, pentru o escapadă perfectă

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

Fonduri de ten Collistar - Un machiaj de invidiat

Collistar este o companie producătoare de cosmetice și produse de make-up. Compania a fost înființată în 1982 la Milano, în Italia. Această companie produce diverse produse cu ingrediente de calitate superioară pentru a te ajuta să ai o piele hidratată. Odată ce a început să se extindă, Collistar a început să producă și diverse produse de make-up, printre care și fonduri de ten Collistar. Datorită ingredientele de calitate superioară, fondurile de ten Collistar sunt ideale și pentru persoanele cu un ten sensibil.

Produse diverse pentru diferite nevoi

Collistar oferă diferite fonduri de ten pentru a veni în ajutorul tău. În funcție de tipul de ten pe care îl ai, dar și de nevoile tale, poți opta pentru un fond de ten Collistar cu acoperire medie sau pentru unul cu acoperire mare. Astfel, îți poți face un machiaj de invidiat. Alege produse de la Collistar, perfecte pentru tenul tău. Fondurile de ten Collistar au și factor de protecție, astfel încât să te ajute să eviți efectele negative ale radiațiilor UVA și UVB. Descoperă și crema BB Collistar care este perfectă pentru un machiaj lejer, de vară sau de zi. Fonduri de ten lichide Collistar- ideale pentru machiajul de seară pentru că uniformizează tenul și îl lasă luminos, fără a-l încărca.

Produsele tale favorite la Douglas

Dacă vrei să ai un machiaj de invidiat, alege produse de calitate superioară de la Douglas. Aici găsești mii de produse, de la branduri cunoscute, pentru ca tu să îți creezi propriul ritual de îngrijire sau de make-up. Comandă online toate produsele de care ai nevoie, direct de pe site-ul Douglas.ro. Dacă dai o comandă de minim 120 de lei, vei beneficia și de transport gratuit. Alege Douglas dacă vrei să ai mereu parte de produse extraordinare.

Citeste mai mult Citeste mai putin