Bucură-te de -15% reducere* la parfumerie la ach. de min. 250 RON. Profită până pe 14 feb. CLICK AICI

Plăți

Clientul poate opta pentru una din modalitățile de plată enumerate mai jos:

1. Ramburs – Clientul efectuează plata Prețului la data livrării/recepționării Produsului către Curier, care va elibera o chitanță. În cazul modalității de plată prin Ramburs Prețul este scadent la data livrării/recepționării Produsului.

 

2. Plata online prin platforma securizata Romcard – Clientul efectuează plata Prețului la data transmiterii ofertei/comenzii sale de cumpărare privind Produsele selectate pe Pagina de internet Douglas. În cazul plății prin Card bancar Prețul este scadent la data recepționării de către Client a Mesajului electronic de confirmare. Card-urile bancare acceptate sunt: VISA, Master Card, Maestro.

Modul de completare a datelor de identificare a destinatarulul trebuie să fie corecte și complete, astfel: Nume, Prenume, Cod Postal, Localitate, Adresă.

La plata Prețului Produselor Clientul nu poate utiliza nici un fel de vouchere sau cupoane (de exemplu, dar fără a se limita la: Vouchere cadou, Bonuri de masă, cupoane de cumpărături, Vouchere de reducere etc.).

 

3. Plata prin ordin de plată

Acest tip de plată se face doar în baza facturii proforme trimise de Parfumerie Douglas SRL pe adresa de e-mail asociată contului de pe care se plasează comanda.  Livrarea produselor se face după confirmarea plății proformei emise în contul specificat în document. 

În cazul persoanelor juridice, pentru a intra în posesia coletului sunt necesare actul de identitate și o împuternicire din partea firmei.

 

Produsele rămân în proprietatea Douglas până la achitarea integrală a Prețului. Odată cu Mesajul electronic de confirmare Clientul va recepționa în format electronic factura privind achiziția Produsului selectat (denumită în continuare ”Factura Produsului”), ce va fi transmisă de asemenea pe suport de hârtie în coletul Produsului. In colet, Clientul va recepționa și bonul fiscal și formularul de retur în colet.

Cu privire la Prețul și Modalitatea de plată a Prețului Produselor Clientul va putea contacta Douglas prin e-mail la adresa comenzionline@douglas.ro .