Plăți

Clientul poate opta pentru una din modalitățile de plată enumerate mai jos:

Ramburs – Clientul efectuează plata Prețului la data livrării/recepționării Produsului către Curier, care va elibera o chitanță. În cazul modalității de plată prin Ramburs Prețul este scadent la data livrării/recepționării Produsului.

Card bancar – Clientul efectuează plata Prețului la data transmiterii ofertei/comenzii sale de cumpărare privind Produsele selectate pe Pagina de internet Douglas. În cazul plății prin Card bancar Prețul este scadent la data recepționării de către Client a Mesajului electronic de confirmare. Card-urile bancare acceptate sunt: VISA, Master Card, Maestro.

Modul de completare a datelor de identificare a destinatarulul trebuie să fie corecte și complete, astfel: Nume, Prenume, Cod Postal, Localitate, Adresă.

La plata Prețului Produselor Clientul nu poate utiliza nici un fel de vouchere sau cupoane (de exemplu, dar fără a se limita la: Vouchere cadou, Bonuri de masă, cupoane de cumpărături, Vouchere de reducere etc.).

Produsele rămân în proprietatea Douglas până la achitarea integrală a Prețului. Odată cu Mesajul electronic de confirmare Clientul va recepționa în format electronic factura privind achiziția Produsului selectat (denumită în continuare ”Factura Produsului”), ce va fi transmisă de asemenea pe suport de hârtie în coletul Produsului. In colet, Clientul va recepționa și bonul fiscal și formularul de retur în colet.

Cu privire la Prețul și Modalitatea de plată a Prețului Produselor Clientul va putea contacta Douglas prin e-mail la adresa online@douglas.ro sau la numărul de telefon 021 411 71 15 (program Luni-Vineri, orele   9:00 – 18:00).

Vizualizat