-25% la cumparaturi* de min. 250 RON. Profita pana pe 27.11.22, online si in magazine! CLICK AICI:

Cosmetice coreene

(53)
Închidere filtre
Pret
Lei
-
Lei
Resetează filtru
Categorie
Filtru

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

Ce produse coreene găsiți la noi?

Indiferent că îți dorești să urmezi toți cei 10 pași din rutina de frumusețe coreeană sau doar o parte, află că la Douglas îți punem la dispoziție o mulțime de branduri coreene de top. Găsești o varietate de măști speciale pentru ten de la Mediheal, produse de curățare și demachiere de la A’pieu sau creme hidratante de la Too Cool For School. În funcție de așteptările pe care le ai de la un produs, la noi poți găsi sortimentul potrivit atât din punct de vedere al ingredientelor, cât și al prețului.

Mehr Informationen

Cu ce se diferențiază cosmeticele coreene?

Din punct de vedere cosmetic, produsele coreene au o istorie de mii de ani, fiind în prezent una dintre cele mai importante piețe de profil. Cel mai mare diferențiator îl reprezintă reputația coreenilor în a pune pe primul loc îngrijirea tenului, iar abia pe al doilea machiajul. Astfel, un ten aproape de perfecțiune este întotdeauna preferat în fața unui make-up care să acopere imperfecțiunile pielii. Produsele coreene conțin ingrediente naturale și sunt atent personalizate pentru orice tip de nevoie. Acestea sunt testate extrem de atent și se bazează pe tehnologii inovatoare.

Mehr Informationen

În ce constă ritualul de îngrijire coreean?

Unul dintre cele mai cunoscute secrete ale asiaticilor constă în ritualul de îngrijire coreean în zece pași. Acesta se consideră a fi o rutină corectă pentru un ten de porțelan, fără imperfecțiuni și sănătos. Totuși, acesta poate fi ușor personalizat, crezul în frumusețe coreean fiind acela că nicio persoană nu este asemănătoare cu alta. Ritualul constă în 10 pași: curățarea, loțiunea tonică, esența, emulsia, serul, masca, crema de ochi, crema hidratantă, SPF-ul și măștile de noapte. Pentru o absorbție optimă, ordinea de aplicare este foarte importantă: de la consistența cea mai ușoară la cea mai groasă. Fiecare strat are rolul lui de care următorul ingredient depinde, așa că încearcă să aplici produsele luând în considerare recomandările specialiștilor.

Mehr Informationen

Citeste mai mult Citeste mai putin