DIOR - În acest sezon festiv, descoperiți magia experienței Dior și oferiți o parte din vis cu o selecție încântătoare de cadouri.

Igiena personala

(29)
Închidere filtre
Pret
Lei
-
Lei
Resetează filtru

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

Igienă personală cu produse originale

Igiena personală este esențială pentru bunăstarea și sănătatea noastră. Cu siguranță îți dorești să folosești produse de calitate înaltă. Noi îți punem la dispoziție o mulțime de produse premium din care să alegi ce ți se potrivește.

Explorează gama completă

Gama noastră cuprinde atât obiecte de igienă personală, cât și produse speciale pentru igiena corporală. Îți oferim produse precum absorbante, tampoane, șervețele intime, loțiuni, geluri și spume de curățare intimă. Acestea sunt create din materiale și ingrediente delicate, pentru a asigura protecție și îngrijire blândă.

Produse de igienă personală pentru confortul tău

Produsele pe care ți le recomandăm pentru igienă personală cuprind sortimente pentru adolescente și femei. Deoarece este important și confortul, acestea sunt create special pentru a te ajuta să te simți mai bine în perioada delicată a lunii. Aceste produse de igienă personală există în variante diferite. Astfel, îți poți asigura îngrijirea potrivită indiferent de nevoile corpului tău.

Descoperă beneficiilor produselor de îngrijire

Gama de produse pentru igienă personală îți oferă o mulțime de beneficii. Printre acestea se află faptul că formulele pentru igiena intimă folosite sunt hipoalergenice, ușor tolerate. Ingrediente precum glicerină, aloe vera, mușețel, gălbenele, arbore de ceai sunt prezente în produsele de acest tip. Ele contribuie la îngrijirea fină a zonei intime, iar formulele sunt cu efect de calmare și reducere a potențialelor iritații. Absorbantele și tampoanele sunt create pentru a servi nevoilor cu specific feminin. Aceste produse igienă sunt ușor de folosit și te ajută să treci cu mai multă ușurință peste perioada aceea a lunii. Te vei simți mai bine folosind produsele potrivite pentru tine.

Ia în calcul recomandările noastre

Încearcă produsele noastre de igienă personală. Profită de bucuriile personalizate și achiziționează chiar azi ceea ce corespunde preferințelor tale. Douglas.ro îți este alături atât în momentele delicate, cât și în cele de zi cu zi.

Citeste mai mult Citeste mai putin