Secret Santa Deal: -25% reducere la achiziții de min. 250 lei. Profita pana pe 11.12.22! CLICK AICI

Narciso Rodriguez For Him | Parfumuri pentru barbati

(3)
Închidere filtre
Clasificare
  •  
  •  
Resetează filtru

Parfumuri Narciso Rodriguez For Him, o vibraţie masculină

Parfumurile originale de bărbaţi sunt o expresie olfactivă a designerul Narciso Rodriguez, care a dorit să încapsuleze două perspective unice inspirate de către experienţele acestuia în Europa şi America. O combinaţie autentică între vechi şi noi, clasic şi modern, care impresionează prin aromele vibrante. Povestea primului parfum a fost scrisă în anul 2003, alături de Shiseido’s Prestige.

Aromă distinctă, care te va face remarcat în mulţime

Notele de chihlimbar fuzionează într-un mod perfect cu aromele de citrice, iar rezultatul constă într-un parfum seducător, care emană putere şi individualitate. Arome precum Blue Noir Extreme şi N Rodriguez For Him, îţi vor lăsa amprenta asupra simţurilor tale, prin esenţele misterioase, astfel încât vei transmite eleganţă şi rafinament, indiferent de momentul zilei. Celebrează-ţi individualitatea cu o esenţă complet masculină!

Un omagiu adus energiei masculine

Parfumurile originale Narciso Rodriguez For Him sunt ideale pentru bărbatul relaxat, care emană putere şi mister. Discretă, însă totodată puternică, esenţa aprinsă te va ajuta la exprimarea liberă a personalităţii, cu toate trăsăturile sale seducătoare.Notele de vârf de nucşoară se completează cu aromele de mosc, în timp ce esenţele de cedru scot în evidenţă puterea seducătoare masculină.

Narciso Rodriguez, o scânteie care aprinde individualitatea

Narciso Rodriguez se remarcă cu alegerile sale inovatoare, atât în modă, cât şi în domeniul parfumurilor. Aromele puternice reprezintă un elogiu adus individualităţii, astfel încât fiecare bărbat să emane o fire încrezătoare. Cu doar câteva aplicări, chiar şi cele mai inabordabile firi se vor lăsa cucerite de către aroma pronunţată, care radiază forţă masculină.

Descoperă povestea Douglas!

Descoperă pe site-ul Douglas o categorie atent selecţionată de parfumuri bărbăteşti, la cele mai avantajoase preţuri! Alege dintr-o gamă diversificată de parfumuri de firmă, dar şi alte produse de îngrijire personală! Oriunde pășeşti, emană doar încredere în tine şi senzualitate!

Citeste mai mult Citeste mai putin