Beauty Deal Days: Bucură-te de -20% reducere la achiziții de min. 220RON. Profită până pe 5 feb. CLICK AICI

Prada Luna Rossa - Parfumuri barbatesti

(10)
Închidere filtre
Clasificare
  •  
  •  
  •  
  •  
Resetează filtru

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

Prada Luna Rossa, un parfum pentru ocaziile speciale din viața ta

Prada Luna Rossa este o poveste a eleganței și seducției, o poveste a bărbaților pasionali și autentici spusă pe notele unui parfum. Notele lemnoase, presărate cu acorduri picante și esențe delicate, precum lavanda sau mosc, îți răsfață simțurile și îți oferă un aer sofisticat și senzual. Poartă-l la evenimentele importante din viața ta și vei fi perceput ca un bărbat curajos, care nu ezită să înfrunte provocările.

Luna Rossa, un parfum invincibil și creativ

Gama de parfumuri Luna Rossa a fost creată pentru acei bărbați ce se simt invincibili și cărora nu le este teamă să-și exprime personalitatea. Combinațiile creative dintre aromele folosite în colecția de parfum Prada Luna Rossa cuceresc și seduc iremediabil. Te vei bucura de același sentiment chiar dacă vei alege parfumul Prada Luna Rossa Sport, ce te va surprinde cu ingrediente neașteptate, precum ghimbir, vanilie sau ienupăr. Chiar dacă este un parfum pe care îl poți purta zi de zi, la orice oră, notele sale intense sunt fine şi foarte elegante.

Prada, o poveste ce depășește barierele timpului

Povestea brandului Prada a început în 1913, în aglomeratul Milano, supranumit orașul modei. De-a lungul anilor, popularitatea Prada a crescut foarte mult, remarcându-se prin liniile curate, țesăturile opulente și culorile de bază. Primind din ce în ce mai multă apreciere, Prada a devenit una dintre cele mai influente case de modă și un simbol al statutului premium. După colecțiile de îmbrăcăminte, compania s-a extins și a devenit un etalon și în segmente precum ceasuri și parfumuri, acesta din urmă reflecând unicitatea, dar și multivalența brandului.

Citeste mai mult Citeste mai putin