Bucură-te de -15% reducere* la parfumerie la ach. de min. 250 RON. Profită până pe 14 feb. CLICK AICI
Categorii

Întâlnește spiritul unic Dior

Casa de lux Dior a fost creată în anul 1946, de designerul de modă francez Christian Dior. În prezent, brandul aparține de LVMH - cel mai mare grup de bunuri de lux din lume. De-a lungul timpului, Christian Dior a dus lumea frumuseții la un nivel superior, începând de la prezentări de modă de excepție, produse luxoase pentru îngrijirea pielii, până la parfumuri atemporale pentru femei și bărbați. Dior este mai mult decât un brand beauty cu renume internațional, este o stare de spirit unică.

Alege produse Dior pentru o nouă perspectivă a frumuseții

Frumusețea feminină și masculină îmbracă o nouă perspectivă cu fiecare produs Dior folosit în rutina ta zilnică de îngrijire și înfrumusețare. Cum Dior înseamnă lux, frumusețe și eleganță, vei avea parte de experiențe beauty la cele mai înalte standarde de calitate. Toate produsele originale Dior urmează principii riguroase de testare clinică, prin metode de laborator alternative, pentru a fi tolerabile de majoritatea tipurilor de piele. În plus, frumusețea în viziunea brandului înseamnă și alegerea unor formule și ingrediente cu un impact pozitiv asupra biodiversității. Alege să ai un statut aparte și memorabil cu produse Dior.

Vezi gama complexă Dior pentru Ea și El la Douglas

Brandul Dior propune o gamă complexă de produse, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, precum cosmetice, soluții skincare și parfumuri. Descoperă gama de produse Dior online pe Douglas.ro, fie că este pentru răsfățul tău personal, fie că ești în căutarea unor cadouri Dior pe care să le dăruiești iubitorilor de lux și rafinament.

Lumea Beauty Card te așteaptă

Dacă nu te-ai înscris în programul de fidelitate Douglas Beauty Card, poți să o faci chiar acum. Completează formularul de înscriere disponibil pe Douglas.ro și bucură-te de numeroase avantaje. Ai puncte valoroase la fiecare sesiune de shopping la Douglas, oferte atractive și de neratat, dar și sfaturi și noutăți din minunata lume a frumuseții.

Citeste mai mult Citeste mai putin