Beauty Deal Days: Bucură-te de -20% reducere la achiziții de min. 220RON. Profită până pe 5 feb. CLICK AICI

Valentino Uomo - Parfumuri pentru barbati

(4)
Închidere filtre
Clasificare
  •  
  •  
Resetează filtru

Parfumurile Valentino Oumo pentru bărbaţi: un elogiu pentru energia masculină

Parfumurile Valentino Oumo pentru bărbaţi aparţin de parfumeria italiană fondată de către Valentino Garavani, încă din anul 1978. Valentino a fost iniţial cunoscut pentru casa de modă luxuriantă şi modelele îndrăzneţe, care au făcut furori în lumea modei. Ulterior, parfumurile au început să capete o popularitate din ce în ce mai mare.

Apa de parfum care îmbină tradiţia cu modernitatea

Printre cele mai cunoscute ape de parfum Valentino Oumo amintim gama Born in Roma Valentino, care îmbină aromele fresh cu cele orientale, o linie fină dintre senzualitatea exotică şi delicateţea notelor fructate. Extractele din lemn de cedru accentuează aroma suavă şi scoate în evidenţă eleganţa tipic italienească. Cu ajutorul unei singure aplicări, cu siguranţă te vei face remarcat în mulţime.

Şarmul italian ce reaprinde scânteia individualităţii

Parfumurile originale Valentino Oumo sunt special concepute pentru bărbaţii nonconformişti şi rebeli, care nu se pot supune standardelor societăţii. Cei care îşi trăiesc propria libertate, indiferent de consecinţe, vor putea scoate în evidenţă latura lor independentă, prin notele care emană putere şi rafinament. Acordurile puternic parfumate persistă pe piele întreaga zi.

Aspect inspirat de către magia istoriei

Sticlele apei de toaletă Valentino Oumo pentru bărbaţi sunt inspirate de către anumite elemente cheie din istorie, astfel că unele produse ne amintesc despre arhitectura romană, în timp ce altele ne transpun mai aproape de momentele contemporane. Modelele iconice nu atrag doar prin aspect, ci şi prin nuanţele vibrante şi aromele care se dezvăluie treptat pe piele. Radiază încredere şi libertate prin întreaga ta fiinţă.

Colecţii dedicate parfumurilor pe site-ul Douglas

Pe site-ul Douglas poţi alege dintre sute de sticluţe de ape de parfum, ape de toaletă pentru bărbaţi şi nu numai. Descoperă brandurile îndrăgite dedicate îngrijirii personale şi comandă produsul preferat. Fă parte din minunata poveste Douglas.

Citeste mai mult Citeste mai putin