-25% la cumparaturi* de min. 250 RON. Profita pana pe 27.11.22, online si in magazine! CLICK AICI:

Versace Dylan Blue - Parfumuri pentru barbati

(2)
Închidere filtre
Clasificare
  •  
  •  
Resetează filtru

Parfum pentru bărbaţi Versace Dylan Blue: expresia individualităţii

Creatorul parfumului pentru bărbaţi Versace Dylan Blue este Alberto Morillas, un cunoscut parfumier spaniol din industrie. Parfumul cu aspect luxuriant a fost lansat în anul 2016 şi încapsulează aromele senzuale ale Mediteranei, în combinaţie cu senzaţia libertăţii pe care o transmite marea. Prin sticluţa îndrăzneaţă şi aromele fine, parfumul s-a bucurat de popularitate în rândul bărbaţilor din întreaga lume.

O gamă care subliniază originalitatea

Din colecţia Versace Dylan Blue amintim nu doar cunoscuta apă de toaletă, ci şi alte produse de îngrijire personală, precum Versace Dylan Blue after shave cu efect răcoritor, deodorant blând cu pielea şi renumitul Versace Dylan Blue gel de duş. Datorită aromelor fresh şi a compoziţiilor atent alese, îţi poţi completa cu uşurinţă ritualul de îngrijire. În plus, după aplicare, pielea va fi calmată, în timp ce aroma fresh te va învălui într-o aură de mister.

Esenţe pentru bărbaţii carismatici

Apa de parfum Versace Dylan Blue este dedicată bărbaţilor carismatici, care ştiu să se facă remarcaţi în mulţime. Aroma se pretează atât anotimpurilor parţial călduroase, cât şi a celor tomnatice, când natura se pregăteşte de un nou ciclu al vieţii. Notele de frunze de smochin sunt dedicate personalităţilor puternice, care ştiu ce îşi doresc.

Sticluţe inconfundabile, care transmit putere

Numele brandului emană eleganţă şi lux, drept urmare, aspectul sticluţelor Versace este conceput după această formulă. Deşi linia de modă Versace este cunoscută pentru personalitatea îndrăzneaţă şi puternică, esenţele parfumurilor sunt rafinate şi subtile. Aceste caracteristici fac potrivite parfumurile Versace Dylan Blue pentru o varietate de stiluri şi personalităţi.

Fii parte din povestea Douglas

Alege pe site-ul Douglas din colecţii vaste de parfumuri originale pentru bărbaţi şi femei, produse de îngrijire personală şi nu numai. Gusturile tale sunt greu de satisfăcut? Nici o problemă, poţi alege din mii de branduri de top. Descoperă următorul tău produs favorit.

Citeste mai mult Citeste mai putin