Beauty Deal Days: Bucură-te de -20% reducere la achiziții de min. 220RON. Profită până pe 5 feb. CLICK AICI

Yves Saint Laurent Kouros, parfumuri pentru bărbați moderni

Yves Saint Laurent, brandul lansat la începutul anilor '60, este mai mult decât o casă de modă de lux care produce haine - are în colecție și produse de parfumerie și cosmetice. Colecția de parfumuri de bărbați Yves Saint Laurent Kouros este creată de parfumierul Pierre Bourdon, în anul 1971. Asta după ce fondatorul Yves Saint Laurent a călătorit prin Grecia, unde a rămas fascinat și, mai ales, inspirat de prezența atleților din piatră pe care îi întâlnești frecvent în arhitectura elenă.

Kouros, un parfum YSL surprinzător de aromatic

Să alegi un parfum YSL din colecția Kouros înseamnă să inspiri tinerețe, dar și maturitate în același timp. Yves Saint Laurent Kouros este un parfum complex care celebrează spiritul masculin. Îl poți folosi fără griji la o ținută lejeră, de vară, dar și la o apariție elegantă, în cadrul unor evenimente sau întâlniri. Descoperi note aromatice de chypre, adică citrice și alte nuanțe fresh din natură, note definitorii pentru această colecție ispititoare.

Impresionează cu un parfum Yves Saint Laurent din colecția Kouros

Pe lângă parfumul aromatic din colecție, apa de toaletă Kouros Silver amintește de forța masculină imaginată de Yves Saint Laurent în călătoria sa prin Grecia. Însăși sticla metalică este inspirată la acest aspect. Parfumul Yves Saint Laurent Kouros Silver este plin de vitalitate, cu note lemnoase și acorduri proaspete de măr verde. Notele specifice se mențin pe piele pe durata întregii tale călătorii prin oraș, rămânând fresh mult timp. Un parfum Yves Saint Laurent Kouros se adresează bărbaților îndrăzneți și puternici, care știu ce vor cu adevărat.

Dăruiește cu Douglas

Ultimele tendințe în parfumerie sunt la Douglas. Colecția de parfumuri bărbați Yves Saint Laurent Kouros o găsești pe Douglas.ro. Dacă vrei să dăruiești parfumul cadou, alege serviciul gratuit de ambalare cadouri, cu o felicitare care să transmită un mesaj special de la tine.

Citeste mai mult Citeste mai putin