(2)

Ermanno Scervino Ermanno Scervino Eau de Parfum apa parfum

Parfumerie femei
Adaugă la lista de dorințe

Cod produs:
325964
Clasificare:
apa parfum
Un cadou pentru toate femeile Scervino. Materiile prime nobile din renumita moștenire culturală italiană sunt sursa de inspirație pentru această creație neașteptată. Tuberoza surprinzătoare este ingredientul principal al acestui parfum unic și irezistibil. 

2 din 2 recenzii

5 din 5 stele


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășește părerea ta cu alți clienți.

Cele mai recente
Cele mai recente Cele mai cotate

achiziția nu a fost încă verificată

November 14, 2020 09:35

Impresionant!

Best ever!!!!! Un parfum seducător, extrem de rafinat.

achiziția nu a fost încă verificată

November 9, 2020 19:36

Minunat!

Un parfum extraordinar! Diferit, puternic, deosebit! Pentru cine vrea ceva deosebit: recomand! Eu il iubesc!


Evidențiază feminitatea cu Apa de parfum Ermanno Scervino

Apa de parfum Ermanno Scervino este un parfum floral frructat. Un cadou pentru toate femeile Scervino. O creație neașteptată, parfumul aduce aminte de meleagurile italiene. Tuberoza surprinzătoare este ingredientul principal al acestui parfum unic și irezistibil. Notele de vârf, precum tangerine verde, ciocolată cu lapte, extras din portocala amară, se întrepătrund cu notele de inimă date de tuberoză, cocos și iasomie. Parfumul se deschide mai apoi cu note de bază, precum mosc alb, cașmir și absolut de vanilie.

Un parfum delicios, unic și irezistibil

Oferă simțurilor tale o experiență gurmandă. Apa de parfum Ermanno Scervino ascunde tonuri delicioase și absolut irezistibile. Mai ales dacă îți plac delicatesele dulci. Îl poți purta în fiecare zi. Pulverizează Apa de parfum Ermanno Scervino pe piele de la o distanță de aproximativ 20 până la 30 cm și lasă să se usuce pentru scurt timp.

La Douglas găsești o gamă diversificată de parfumuri

Orice moment poate avea un corespondent în parfumul potrivit. Iar Douglas.ro este aici, pentru tine, să îți ofere o selecție deosebită de parfumuri de la o multitudine de branduri, precum Apa de parfum Ermanno Scervino. Comandă online parfumul tău preferat și beneficiezi de livrare gratuită la achizițiile de peste 120 lei.