Estée Lauder Perfectionist Pro Multi-Zone Wrinkle Concentrate with Niacinamide & Chlorella ser

Ingrijire ten
25 ml

553,00 RON*

22,12 RON* / 1 ml, Pretul include TVA

LIVRARE GRATUITA

Disponibil online
+ 276 puncte
Adaugă la lista de dorințe
PROMOȚIE: Aniversare 7 ani douglas.ro: -25% reducere* la ach. de min. 99 RON, *cu exceptia Rituals | The Ordinary si a produselor deja reduse. Necumulabila cu alte promotii. Exclusiv online. Perioada 6-8 iunie 2023. CLICK AICI *1
*1 Ofertă validă până la 08/06/23

Cod produs:
476037
Clasificare:
ser
Putere de estompare a multiplelor tipuri de riduri: reduce aspectul a 9 tipuri de linii si riduri, in toate cele trei zone cheie ale fetei.In doar 2 saptamani, se observa o diferenta semnificativa a aspectului tenului, inclusiv a liniilor fruntii, liniilor din jurul ochilor si cele din zona gatului.In doar 4 saptamani, chiar si liniile persistente dintre sprancene si liniile din jurul gurii par vizibil reduse.Cu ajutorul aplicatorului sau precis, acest corector de inspiratie profesionala vizeaza lungimea, adancimea si latimea liniilor si ridurilor din toate zonele fetei. In timp, veti observa un aspect semnificativ lipsit de linii pe toata suprafata tenului dvs.
Aplicati dimineata si seara, pe fata si gat, concentrandu-va pe zonele cu probleme, cum ar fi in jurul ochilor, intre sprancene, pe frunte si in jurul gurii.

0 din 0 recenzii

Lasă o recenzie!

Împărtășește părerea ta cu alți clienți.

Excelent

Foarte bine

Bun

acceptabilă

nesatisfăcător