Swati Coloured Lenses Bronze for 6 Months lentile contact

Ingrijire ochi
1 buc.

275,00 RON*

LIVRARE GRATUITA

Disponibil online
+ 137 puncte
Adaugă la lista de dorințe
PROMOȚIE: -20% reducere* la peste 17.000 de produse, *cu exceptia Rituals | The Ordinary si a produselor deja reduse. Insereaza codul APPDEAL inainte de finalizarea comenzii. Exclusiv in APP. App Deal Days, in perioada 23-26 martie 2023. CLICK AICI *1
*1 Ofertă validă până la 26/03/23

Cod produs:
662736
Clasificare:
lentile contact
Lentile de contact moi, testate si certificate pentru utilizare de pana la 6 luni. Tehnologia lentilelor stratificate pastreaza designul culorilor intre doua straturi ale materialului lentilei pentru a pastra mai bine culorile si impiedica pigmentul sa va atinga corneea direct.Lacrimile trec prin spatele lentilei, oferind astfel o hidratare naturala a ochiului.Design conceput sa se potriveasca perfect cu culoarea existenta a ochilor si sa creeze o nuanta naturala unica.Fabricate conform standardelor internationale de siguranta (ISO 13485) si marcate CE. Sunt la fel de sigure ca cele cumparate din farmacii.
Pozitionati lentila pe varful degetului aratator. Asigurati-va ca marginea acesteia este perfect verticala. Tineti ochiul deschis cu mana libera si asezati lentila pe cornee.Clipiti incet si priviti in directii diferite pentru a stabiliza lentila.

0 din 0 recenzii

Lasă o recenzie!

Împărtășește părerea ta cu alți clienți.