LAB Brands: -20% la o selectie de produse* de ingrijire la achizitii de min. 100 RON. Profita pana pe 2 octombrie. CLICK AICI

DKNY Stories - Parfumuri dama

(0)
Închidere filtre
Resetează filtru

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

DKNY Stories, colecția pentru femei încrezătoare

Parfumierii sunt unii dintre cei mai buni psihologi pe care-i avem. Ei nu ne provoacă doar simțurile cu fiecare esență livrată în sticluțe mici și atrăgătoare, ci ne ajută să avem încredere în noi, folosind parfumurile care ne ajută să ne exprimăm unicitatea. Asta a făcut Stephen Nielsen în 2018 cu DKNY Stories, gama de parfumuri damă de la Donna Karan. Din amestecul inedit de piper roz, nucșoară neagră, floare de iris și iasomie de sambac a rezultat un parfum cu note orientale care face din fiecare femeie un mister greu de deslușit.

Simfonia contrastelor într-un parfum DKNY Stories

New York-ul a fost sursă de inspirație pentru Donna Karan în toată creația sa. O metropolă a contrastelor, în care vechiul se împletește cu noul, orientalul cu nonconformismul vestic. Colecția de parfumuri damă DKNY Stories impresionează prin forța izbitoare a contrastelor. DKNY Stories este un parfum floral cu iz oriental, grație condimentelor rare cu care a fost înnobilat, dar cu note evidente de modernitate. La Douglas găsești apa de parfum DKNY Stories și apa de toaletă DKNY Stories care te provoacă la asocieri îndrăznețe de ținute, elegante sau casual.

Ce porți lângă un parfum DKNY Stories

Femeile adoră DKNY Stories în orice anotimp și asociază parfumurile din această gamă în special la ținute de zi. Apa de parfum DKNY Stories se accesorizează, cu precădere, iarna, primăvara și toamna, atât la ținute casual, cât și la rochii de seară. Apa de toaletă DKNY Stories le inspiră pe cele mai multe femei, atunci când participă la evenimente de zi.

Încearcă și comandă ce ți se potrivește

Pe Douglas.ro ai o varietate de parfumuri damă care se potrivesc de minune la orice ținută. La fiecare comandă ai două mostre gratuite, ca să încerci noi esențe care îți vor putea defini stilul în viitor. În plus, bucură-te de plata online sau la livrare și de transport gratuit la comenzi de minimum 120 RON.

Citeste mai mult Citeste mai putin