DIOR - În acest sezon festiv, descoperiți magia experienței Dior și oferiți o parte din vis cu o selecție încântătoare de cadouri.

Facialderm

(0)
Închidere filtre
Resetează filtru

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

Revitalizare și hrănire cu Facialderm

Facialderm este un brand de produse pentru îngrijirea, hrănirea și revitalizarea tenului. Mai exact, acesta se concentrează pe crearea de seruri și creme pentru față.

Gama de cosmetice Facialderm

Produsele Facialderm pot fi integrate în rutina ta de îngrijire, indiferent de natura tenului tău. Gama conține seruri și creme cu efect revitalizant. Serul pentru ten mixt/gras acționează asupra glandelor sebacee, pentru a normaliza secreția de sebum. Serul Facialderm cu formulă anti-pigmentare are proprietăți de reducere a petelor pigmentare și contribuie la prevenirea apariției lor. Are efect de uniformizare și oferă tenului mai multă strălucire.

Facialderm produce și ser pentru îngrijirea și refacerea pielii sensibile. Acesta contribuie la calmarea tenului și la reducerea roșeței produse de iritații. Serul anti-stres Facialderm pentru ten matur și obosit folosește un complex ce susține sintetizarea proceselor metabolice la nivelul celulelor pielii. În același timp, hidratează pielea în profunzime.

Serul dedicat protejării împotriva radicalilor liberi are ingrediente antioxidante. Acesta contribuie la încetinirea urmelor îmbătrânirii și are rol în protecția contra factorilor poluanți. Sortimentele de creme Facialderm au formule atât pentru tenul mixt/gras, cât și pentru tenul normal/uscat.

Seturi Facialderm de îngrijire atentă a pielii tale

Marca Facialderm conține produse de îngrijire pentru femeile moderne, care au un stil de viață solicitant. Deoarece sunt extrem de ocupate, și tenul lor are nevoi specifice. Astfel, dacă ești o femeie cu un ritm de viață alert, ai nevoie de produse speciale de îngrijire a pielii.

Formule speciale și ser Facialderm pentru ten sănătos

Formulele de creme și ser au în componență extracte vegetale și minerale. Acestea contribuie la redarea senzației de confort la nivelul pielii și îi conferă un plus de fermitate. Produsele sunt un real sprijin pentru femeile care au nevoie de ajutor în obținerea unui ten sănătos și bine hidratat.

Produse cosmetice originale pentru ten

Cumpără online produsele Facialderm de la douglas.ro. Livrarea este rapidă și beneficiezi de avantaje multiple. Serurile și cremele pentru îngrijirea tenului sunt esențiale pentru o piele sănătoasă și fermă.

Citeste mai mult Citeste mai putin