O ESCAPADĂ ÎN RIVIERA DIOR! O vară couture începe cu Dior Riviera. Descoperă produsele emblematice ale verii, pentru o escapadă perfectă

Gerovital

(0)
Închidere filtre
Resetează filtru

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

Gerovital, tradiție românescă în domeniul îngrijirii tenului

Gerovital este o marcă românească ce a câștigat încrederea femeilor din întreaga lume prin produsele inovatoare care și-au dovedit eficiența în încetinirea procesului natural de îmbătrânire a pielii. Inventatoarea sa este medicul Ana Aslan, cea care a preparat vitamina H3, ingredientul ce stă la baza produselor de îngrijire a tenului. Cu această formulă a reușit să demonstreze că frumusețea nu ține cont de vârstă.

Produse din segmentul cosmeticelor de lux pentru frumusețea tenului tău

De-a lungul timpului, specialiștii Gerovital au căutat numeroase rețete pentru produse de îngrijire a tenului. Astfel au creat și gama de lux care îți oferă opțiuni pentru curățare, protejarea zonelor cu piele sensibilă sau corectarea imperfecțiunilor. În același timp, ingredientele produselor pentru față asigură un efect de întinerire a pielii. Fie că este vorba despre gel, cremă sau ser, produsele Luxury vin cu soluții pentru un aspect sănătos al oricărui tip de ten.

Alegerea pentru un ten sănătos, indiferent de vârstă

Aceste cosmetice sunt gândite pentru femeile care au grijă de aspectul lor, își doresc să îmbătrânească frumos și să aibă o piele hidratată, indiferent dacă au tenul gras, uscat, sensibil sau normal. Alege pentru mama sau bunica ta cosmetice din gama Gerovital pentru o îngrijire corectă a tenului. În plus, în această gamă, poți găsi soluții eficiente și pentru rutina de îngrijire a tenului tău.

Brand românesc recomandat de Douglas

Produsele Gerovital Luxury fac parte din categoria Ro Brands pe care ți-o recomandăm cu drag. Testează cosmeticele fabricate în România și convinge-te de calitatea și eficiența lor. Îți oferim o selecție mare de produse din care poți alege exact ceea ce ți se potrivește. La fel ca tine, fiecare femeie este unică iar noi suntem aici ca să te ajutăm să ai alegerile care te vor face fericită.

Citeste mai mult Citeste mai putin