Secret Santa Deal: -25% reducere la achiziții de min. 250 lei. Profita pana pe 11.12.22! CLICK AICI

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

Guerlain Champs Elysees - Mirosuri clasice reinterpretate

Parfumul de damă Guerlain Champs Elysees a fost pentru prima dată lansat în anul 1904 și face parte din colecția clasică de parfumuri Guerlain. Aceste mirosuri emblematice au fost create de cinci generații de parfumieri de renume. Deoarece Maison Guerlain și-a dorit să conserve această istorie veche de mai mult de 100 ani, dar în același timp produsele sale să rămână actuale, în anul 1996 a fost lansată o nouă variantă Guerlain Champs Elysees, mai modernă și potrivită vremurile noastre. Aceasta a fost, de altfel, prima lansare care a avut loc după ce brandul a fost achiziționat de către LVMH.

Parfumul Guerlain Champs Elysees - Un tribut adus orașului luminilor

Acest parfum este un tribut adus Parisului, considerat cel mai romantic oraș din lume și adesea numit orașul luminilor, dar și celebrului magazin Guerlain. Situat pe Champs Elysees, la numărul 68, acesta a devenit o locație iconică și îndrăgită de către fashionistele lumii. Parfumul pentru femei Champs Elysees a fost creat având în gând stilul chic și avangardist al parizienilor și celebrează întâlnirile casual ale acestora.

O colecție olfactivă unică

Parfumul Guerlain Champs Elysees este un parfum delicat cu note florale și fructate. Ingredientul vedetă al acestei esențe este floarea mimoza, care celebrează joie de vivre, specific francezilor. Prin urmare, Guerlain Champs Elysees este un parfum vesel, ideal pentru timpul zilei. Notele de vârf au accente fresh date de combinația dintre pepene, piersică, violete și coacăze negre. Notele de mijloc pun în evidență dimensiunea caldă a acestui parfum și sunt dominate de mirosul de liliac, trandafir și migdale. Notele de bază oferă un iz ușor lemnos și vanilat întregii compoziții. Aici vei regăsi mirosul de lemn de santal sau de cedru, dar și lemnului de migdal. Descoperă Guerlain Champs Elysees, un parfum unic care a impresionat multe generații, la Douglas.

Pătrunde în lumea frumuseții

Peste 250 de branduri de top te așteaptă online pe Douglas.ro. Fie că îți dorești produse delicate de îngrijire corporală, cosmetice profesionale sau parfumuri autentice, alege să faci parte din lumea beauty cu Douglas. Plătește online cu cardul sau ramburs la primirea coletului. Returul este gratuit.

Citeste mai mult Citeste mai putin