DIOR - În acest sezon festiv, descoperiți magia experienței Dior și oferiți o parte din vis cu o selecție încântătoare de cadouri.

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

Shiseido Men, pentru bărbații care au grijă de ei

Ca și în cazul femeilor, frumusețea masculină este strâns legată de sănătatea mintală și trupească. S-o lăsăm pe prima în seama psihologilor și terapeuților și să aflăm ce soluție au japonezii de la Shiseido la provocările pe care le înfruntă pielea masculină. Brandul a dezvoltat un sistem de protecție a pielii în fața agresiunilor exterioare care se regăsește în colecția Shiseido Men. Gama de cosmetice Shiseido Men este pentru toți bărbații care vor să arate bine și să aibă o piele sănătoasă și fermă.

Ce produse Shiseido Men să folosești pentru pielea ta

Gama Shiseido Men include creme de față Shiseido Men, geluri de curățare și loțiuni hidratante care acționează la nivel celular pentru a întări pielea. Sistemul defensiv creat odată cu lansarea colecției acționează în direcția corectării punctelor slabe ale pielii masculine. Shiseido Men este o alegere potrivită atunci când cauți o hidratare perfectă, fie după bărbierit, fie când ai pielea uscată. Aerul poluat este un factor de stres pentru piele, motiv pentru care poți alege o cremă față Shiseido Men care creează o barieră de protecție în fața factorilor de mediu.

Soluții Shiseido Men anti-îmbătrânire

Pielea masculină suferă din cauza deshidratării, a radiațiilor UV și din cauza oscilațiilor de temperatură. Îmbătrânirea este un proces firesc, dar el poate fi întârziat cu ajutorul produselor de îngrijire potrivite. Produsele din gama Shiseido Men acționează de la primele semne de îmbătrânire și ajută pielea să-și recapete elasticitatea și aspectul tânăr. Cu gama de hidratare Shiseido Men de la Douglas, uscăciunea, rugozitatea, oboseala și excesul de ulei nu mai reprezintă o amenințare pentru pielea ta.

Răsfăț suprem pentru pielea ta

Cu Douglas, pielea ta va primi răsfățul pe care îl merită și de care are nevoie. Plasează o comandă online și noi te răsplătim cu livrare gratuită la cumpărături de minimum 120 RON. În plus, dacă te abonezi la newsletter-ul nostru, primești 10% reducere la prima ta comandă.

Citeste mai mult Citeste mai putin