-25% la cumparaturi* de min. 250 RON. Profita pana pe 27.11.22, online si in magazine! CLICK AICI:

Viktor&Rolf Spicebomb - Parfumuri barbati

(6)
Închidere filtre
Clasificare
  •  
  •  
Resetează filtru

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

Parfumuri pentru bărbaţi Viktor&Rolf Spicebomb: un joc de vibraţii şi magnetism

Parfumurile pentru bărbaţi Viktor&Rolf Spicebomb sunt concepute de Olivier Polge, un parfumier francez, care a câştigat premii internaţionale pentru realizările din domeniul parfumeriei. Parfumul de colecţie a fost lansat în anul 2012 şi a fost pus în lumina reflectoarelor prin compoziţia condimentelor alese pentru combinație.

O aromă proaspătă şi captivantă

Pe lângă diferitele modele de parfumuri Viktor&Rolf Spicebomb, în gamă mai sunt incluse apă de toaletă, cremă de ras Viktor&Rolf Spicebomb şi after shave, produse care completează cu succes rutina de îngrijire zilnică masculină. Esenţele ingredientelor sunt lemnoase, iar în paleta notelor de vârf se pot simţi influenţe de piper roz, bergamotă şi grapefruit, în timp ce notele de bază conferă echilibru olfactiv, prin folosirea ingredientelor ca scorţişoară, vetiver şi şofran. Amestecul conferă compoziţii de inspirație orientală, ideale pentru serile răcoroase de toamnă.

Spicebomb - dedicat bărbaţilor care nu se dau înapoi de la jocurile seducţiei

Gama Spicebomb de la Viktor&Rolf se adresează bărbatului puternic şi senzual, o prezenţă extrovertită care știe cum să gestioneze problemele, atunci când se ivesc. Optând pentru parfumuri captivante, ca acesta, vei putea să îţi manifeşti în totalitate personalitatea puternică. Totodată, inspiri şi mister cu ajutorul aromei potrivite.

Parfumul Viktor&Rolf Spicebomb - Esenţe moderne şi proaspete

Ceea ce face remarcat parfumul acesta este sticluţa, care arată ca o grenadă de mână, una ce pare să se declanşeze prin atingerea siglei brandului. Parfumurile Spicebomb sunt disponibile în multiple variante, printre care amintim Viktor&Rolf Spicebomb Infrared, un parfum torid, Viktor&Rolf Spicebomb Nighvision, care amplifică energia seducţiei şi cel clasic, care poartă şi numele gamei. Indiferent de opţiune, rezultatul va fi acelaşi: toate privirile vor fi aţintite asupra ta.

Descoperă universul parfumeriei Douglas

Vrei sa descoperi şi alte parfumuri originale pentru bărbaţi? Ai o colecţie întreagă dedicată apelor de parfum și apelor de toaletă, pe site-ul Douglas, dar şi alte produse utile pentru îngrijirea zilnică. Alege doar produse de top atunci când vine vorba despre pielea ta și comandă-le online. Ai livrare și retur gratuite.

Citeste mai mult Citeste mai putin