Beauty Party! -15% la cumparaturi* de min.150 RON și -20% la cumparaturi* de min. 220 RON. Profita pana pe 04.12.22, online pe douglas.ro! CLICK AICI

Advent calendars

(9)
Închidere filtre
Branduri
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Pret
Lei
-
Lei
Resetează filtru

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

Advent calendar de Crăciun - Surprize noi și încântătoare

Perioada din preajma Crăciunului este cu adevărat specială. Este o perioadă în care suntem mai atenți atât cu propria persoană, cât și cu cei dragi, dar nu numai. Gestul de a dărui aduce zâmbete, bucurie în suflet și te aproprie de cei din jur. Produsele cosmetice și de îngrijire sunt de fiecare dată o idee bună de cadouri. Acestea sunt și practice. Îți punem la dispoziție Advent calendar de Crăciun cu mostre de produse destinate frumuseții. Acestea aduc în fiecare zi câte o surpriză nouă, timp de 24 de zile.

Douglas face ca așteptarea Crăciunului să fie mai plăcută

Sărbătorește acest Crăciun cu produse Douglas de top. 24 de miniproduse selectate special din gamele Douglas te așteaptă ca surpriză în luna decembrie până în Ajunul Crăciunului. Poți profita de acestea pentru a îți face singură un cadou sau poți lua ceva pentru cei dragi. Urmărește produsele-surpriză din Douglas Advent calendar.

Produse de beauty pentru toate gusturile

Advent calendar de Crăciun îți pun la dispoziție cosmetice pentru un machiaj rafinat, parfumuri care îți pun în valoare personalitatea, produse de îngrijire care contribuie la starea ta generală de bine. Fiecare calendar Crăciun de la Douglas conține câte o surpriză ce poate fi folosită fie de tine, fie de cineva drag. Calendarele oferă surprize din diferite categorii atât pentru femei, cât și pentru bărbați, dar și pentru copii.

Advent calendar - Sursele tale de cadouri originale

Un advent calendar de Crăciun are rolul de a face ca așteptarea sărbătorilor de iarnă să fie încărcată de emoții și bucurii. De la începutul lunii decembrie și până la data de 24 inclusiv, surprizele Douglas îți vor înveseli fiecare zi. Acum este mai ușor să faci cadouri de Crăciun originale, deoarece Douglas este sursa ta de produse premium.

Cumpără acum calendarele noastre

Douglas.ro îți oferă o experiență minunată prin intermediul Advent calendar. Descoperă-le pe toate online și alege să comanzi produsele preferate pentru tine sau cei dragi ție. Bucură-te de surprizele pe care ți le punem la dispoziție.


 

 

Citeste mai mult Citeste mai putin