In mod exceptional comenzile plasate in perioada 17 - 26.09 vor fi procesate incepand cu 27.09. Iti multumim pentru intelegere si iti oferim livrare gratuita si -10% reducere* la comanda ta din aceasta perioada

Advent Calendars

(0)
Închidere filtre
Resetează filtru
Categorie
Filtru

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

Calendarul anului 2020 pentru Advent Beauty de la Douglas: Fă-ţi o surpriză ţie sau celor dragi

Cu fiecare din cele 24 de uşiţe creşte bucuria întâmpinării sărbătorilor: Advent calendars fac să treacă mai repede timpul îndelungat de aşteptare a Crăciunului, oferindu-ne surprize mici sau dimpotrivă, mari. La Douglas, calendarele de Advent sunt dotate cu produse de make-up de top, parfumuri de vis sau micuţe produse de îngrijire a pielii, pentru a vă răsfăţa. Indiferent dacă sunt pentru tine sau pentru alţii, aceste calendare de Crăciun fac perioada de aşteptare din preajma sărbătorilor mult mai plăcută.

Advent calendars sunt atât de inspirate astăzi

Dacă în secolul XIX, calendarele de Advent aveau rolul de a-i ajuta pe copii să numere zilele rămase până la Ajunul Crăciunului, în secolul XX, calendarele surprindeau copiii cu mici imagini sau figurine din ciocolată. În zilele noastre, aceşti mesageri ai Crăciunului ne-au ajuns bine din urmă. Cu produse de beauty, parfumuri sau articole de îngrijire, calendarele de Advent au devenit cadouri îndrăgite pentru perioada de dinaintea Crăciunului, şi pentru adulţi. Advent calendars de Douglas Collection din 2020 îndulcesc timpul de aşteptare a Crăciunului, cu 24 de produse de top din gama de îngrijire şi de parfumuri. În plus, cu modelele lor invernale răspândesc atât de mult din atmosfera feerică a Crăciunului. Convingeţi-vă singuri!

Beauty Advent Calendars şi mult mai multe: Perfect pentru a testa noile mărci

Calendarul de Advent Douglas Collection oferă pe lângă propria marcă de produse, şi o gamă de articole cosmetice selectate din diferite mărci. Aceasta înseamnă că timp de 24 de zile, cei care primesc acest cadou vor putea descoperi şi testa deopotrivă, noi produse. În afară de calendarele Douglas de Crăciun, şi în calendarele de Advent se găsesc multe alte produse de marcă. Ştii care este marca preferată a prietenei tale? Atunci îi vei face cu siguranţă o surpriză foarte plăcută, dăruindu-i un calendar de Advent! Însă şi dacă tu îţi doreai de mult să încerci o anumită marcă de cosmetice, calendarul de Advent este o bună ocazie de a-ţi face mai frumos timpul din preajma Crăciunului.

Advent calendars potrivit pentru cei dragi Nu mai este de mult timp un secret că nu doar copiii se bucură de surprizele captivante din spatele uşiţelor. În timp ce calendarele de Advent pentru bărbaţi entuziasmează cu parfumuri sau produse de îngrijire de calitate superioară pentru piele şi păr, calendarele de Advent pentru femei sunt foarte populare datorită fardurilor, parfumurilor şi altor produse cosmetice care întregesc gama. Bineînţeles, la Douglas există şi calendare pentru cei mici. În funcţie de persoana căreia doriţi să-i faceţi o surpriză plăcută cu calendarul de Advent, Douglas are variante grozave din diferite categorii: Beauty Advent Calendars fac să strălucească fanele produselor de machiaj. Dotate cu mici produse de make-up, calendarele vor transforma fiecare zi până la Crăciun, într-o zi cu totul specială. Indiferent dacă este vorba despre o mostră de fond de ten, de un fard pentru pleoape sau de rimel, surprinde-ţi plăcut prietena sau chiar pe tine, cu un calendar Beauty de Advent de la Artdeco.

Calendarul de Advent pentru îngrijire transformă perioada Crăciunului în timpul potrivit pentru wellness. Cu cele 24 de mostre benefice pentru ten şi corp, nici fanii produselor de îngrijire a pielii nu vor fi dezamăgiţi şi vor străluci în Ajunul Crăciunului, cu un ten bine îngrijit. Calendarele de Advent cu parfumuri vor face concurenţă aromei de portocale şi cozonac tipice sărbătorilor. Cu 24 de parfumuri diferite vei putea încerca noi arome şi vei putea descoperi alte universuri olfactive. De la arome proaspete de citrice şi până la arome calde, lemnoase - noul parfum preferat îţi va aduce bucurie.

Cumpăraţi advent calendars pe 2020 de la DOUGLAS - Găsiţi acum varianta preferată

Un calendar de Advent ales potrivit va aduce multă bucurie şi mici suprize plăcute în perioada de dinaintea Crăciunului. Cu această ocazie, Douglas îţi oferă produse din sortimentele de beauty, îngrijire şi parfumuri. Funcţia noastră practică de filtrare îţi stă la dispoziţie pentru a-ţi face căutarea calendarului perfect de Advent şi mai uşoară. Indiferent dacă este vorba despre produse de machiaj, de îngrijire sau parfumuri, descoperă acum generoasa selecţie a anului 2020 şi cumpără calendarul de Advent, care corespunde dorinţelor tale, într-un mod foarte simplu, online.

Citeste mai mult Citeste mai putin