Secret Santa Deal: -25% reducere la achiziții de min. 250 lei. Profita pana pe 11.12.22! CLICK AICI

Parfumuri copii

(0)
Închidere filtre
Resetează filtru
Categorie
Filtru

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

Parfumuri copii - O experiență inovatoare

Parfumurile pentru copii reprezintă o inovație în domeniu. Micuții pot beneficia acum și ei de parfumuri copii. Pe lângă ritualul de igienă propriu-zisă, se pot bucura și de arome proaspete pe care le pot alege în funcție de preferințe. De multe ori, cei mici doresc să își copieze părinții când îi văd parfumându-se, dorind și ei să experimenteze acest lucru. În loc să îi parfumezi cu arome create pentru adulți, este indicat să folosești unele speciale pentru copii. În acest mod, îi protejezi și, totodată, îi lași să se manifeste liberi, învăluiți de aromele care le plac.

Miresme încântătoare și fresh

Alege în siguranță din gama noastră de tipuri de parfum copii. La noi găsești inclusiv apă de toaletă pentru micuți. Sortimentele de parfum pentru copii pe care le punem la dispoziție sunt lipsite de componente care nu sunt adecvate celor mici.

Arome pentru toate preferințele

Aceste parfumuri copii pe care le punem la dispoziție sunt destinate atât fetițelor, cât și băiețeilor, dar pot fi folosite și de către adulți. Parfumurile unisex pentru cei mici au note care îi inspiră să fie veseli și să petreacă timp frumos alături de prieteni.

Ingrediente atent alese

Când dorești să cumperi parfum de copii, este esențial să acorzi atenție ingredientelor. Aceste tipuri de parfum copii sunt dezvoltate cu ajutorul unei tehnologii moderne. Ele au la bază formule special create pentru cei mici. Astfel, sunt prietenoase cu ei și conțin elemente care sunt sigure. Este important de știut că aceste parfumuri sunt naturale, hipoalergenice, astfel că nu irită pielea.

Parfumuri copii 100% originale

Permite-i copilului tău să se învăluie în miresme minunate și adecvate vârstei sale. Fie că dorești să achiziționezi un parfum de fete sau un parfum copii băieți, la Douglas.ro ai la dispoziție o listă cu parfumuri premium. Livrarea se face rapid.

Citeste mai mult Citeste mai putin