Secret Santa Deal: -25% reducere la achiziții de min. 250 lei. Profita pana pe 11.12.22! CLICK AICI

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

Piepteni de păr- Alegerea accesoriului potrivit pentru stilizarea părului

Te confrunți adesea cu problema părului încâlcit, deși folosești produse pentru descurcarea acestuia? Este necesar să deții și instrumentele potrivite de hairstyling, ci nu doar produse de aplicat pe păr. Pieptănul de păr este, în esență, un instrument simplu, care poate fi folosit de oricine, indiferent dacă părul este drept, ondulat sau creț. În funcție de nevoile tale și de ce urmează să faci cu el, poți opta pentru piepteni de păr cu dinți mai deși sau mai rari. De asemenea, ai de ales dintre mai multe materiale, iar în funcție de materialul din care instrumentul realizat poți obține efecte diferite pentru părul și coafura ta.

Pieptăn de păr profesional - Obține hairstylingul pe care ți-l dorești

Rolul unui pieptăn de păr nu se limitează doar la a descâlci părul. Poți alege un pieptăn profesional cu un capăt special care îți va permite să secționezi părul mai ușor, atunci când îți dorești să obții o coafură mai complexă. De asemenea, poți opta pentru un pieptăn de tapat care te va ajuta să obții acel look plin de volum la rădăcină pe care toate femeile și-l doresc. Dincolo de asta, un pieptăn de păr poate deveni cel mai bun prieten în momentele în care îți dorești o coafură simplă, iar tot ce ai nevoie este de a netezi puțin părul pe deasupra și ești gata de distracție.

Descoperă colecția extinsă de accesorii păr la Douglas

La Douglas te așteaptă o colecție extinsă atât de produse de stilizare și îngrijirea părului, cât și accesoriile adiacente necesare. Astfel, mersul la salon nu mai este o necesitate, ci poți obține chiar tu, de fiecare dată, coafura mult visată. Comandă rapid și ușor. Ai opțiunea de a plăti online cu cardul sau ramburs la livrare. Nu a fost niciodată mai ușor să te bucuri de cumpărăturile tale.

Citeste mai mult Citeste mai putin