Beauty Deal Days: Bucură-te de -20% reducere la achiziții de min. 220RON. Profită până pe 5 feb. CLICK AICI

Ata dentara

(1)
Închidere filtre
Resetează filtru
Categorie
Filtru

Ață dentară - Pentru curățare în profunzime

Rutina de igienă dentară este extrem de importantă. Pentru a ne asigura că vom avea o dantură frumoasă și rezistentă, trebuie să urmăm un ritual de îngrijire potrivit pentru noi. De asemenea, trebuie să alegem produsele care ni se potrivesc. Ața dentară este foarte importantă în ritualul de igienă dentară. Medicii stomatologi recomandă utilizarea aței dentare în fiecare zi pentru a preveni tartrul și problemele gingivale. Este indicat să utilizezi ața dentară după ce ai aplicat pasta de dinți. La final, poți utiliza și apă de gură pentru a avea o respirație împrospătată.

Ața interdentară - Numeroase beneficii

Deși de multe ori este neglijată, ața dentară vine cu numeroase beneficii pentru dantura ta. Ața interdentară te ajută să elimini resturile de alimente dintre dinți, zonă imposibil de curățat doar cu periuța. De asemenea, cu ajutorul unei ațe interdentare poți să scapi de plaga dentinară, dar și de tartrul dintre dinți. Descoperă proprietățile aței dentare și alege una care să fie potrivită nevoilor tale. De asemenea, dacă îți dorești să protejezi și dantura copiilor, poți opta pentru o ață dentară copii. Există diferite modele, unele colorate, pentru a atrage atenția copiilor.

Îngrijește-ți dantura cu produse de la Douglas

Vezi toate produsele de îngrijire dentară disponibile pe site-ul Douglas.ro. Dacă dorești să ai o dantură de invidiat, atunci este bine să ai un ritual de îngrijire pe care să îl respecți zi de zi. Astfel, te asiguri că dinții tăi sunt mereu curați și că bacteriile sunt eliminate în proporție de 99%, imediat după utilizarea pastei și a aței dentare adulți. Descoperă toate produsele care te pot ajuta să ai o dantură așa cum îți dorești. Alege produse de calitate, care să te ajute să ai mereu dinții curați și fără probleme. Comandă acum produsele potrivite de pe Douglas.ro.

Citeste mai mult Citeste mai putin